Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολικής Αττικής, Αλεξανδρούπολης, Νίκαιας, Αργολίδας

TOANATOLIAT

Την Πέμπτη στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή, μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου και Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλη Τσακίρη με θέμα «Χρυσή Αυγή – πορεία προς το Εθνικό Λαϊκό Κράτος». Προλογίζοντας, ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τ.Ο. Γεώργιος Παπαγεωργίου τόνισε ότι κράτος ανεξάρτητο και ισχυρό είναι μόνο αυτό στο οποίο θα υφίσταται κοινωνική δικαιοσύνη και έμπρακτη λαϊκή κυριαρχία.  Ο Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, σκιαγράφησε το Εθνικό Λαϊκό Κράτος ως ελεύθερο και κυρίαρχο και όχι προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων, ψευτορωμαϊκό και ψευδεπίγραφο. Η ανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας θα επιτευχθεί με θεμελιώδες δομικό στοιχείο την λαϊκή κοινότητα και θα βασίζεται στις έννοιες του Γένους και της Φυλής.

Η Τόλμη, η Πίστη, η Τιμή, ο Ηρωισμός και η Κοινωνική Δικαιοσύνη θα αποτελέσουν τους πυλώνες ενός Ελληνικού Κράτους στο οποίο η Κοινή Ωφέλεια θα προηγείται της ιδιοτέλειας! Δεν ευαγγελιζόμαστε την πάλη των τάξεων όπως διακηρύττει η «Σκύλλα» του διεθνιστικού μαρξισμού, ούτε τον ασύδοτο πλουτισμό της «Χάρυβδης» του καταστροφικού νεοφιλελευθερισμού.  Επιζητούμε τη συνεργασία των τάξεων, με αυστηρά καθορισμένους ρόλους, αλληλεγγύη και σεβασμό, ώστε να οικοδομηθεί ένα Ελεύθερο, Κυρίαρχο, Δυνατό και  Εθνικό Λαϊκό Κράτος.  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη εγγυήτρια δύναμη του Ελληνικού Έθνους και θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο αυτού του οικοδομήματος!

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας, Αρτέμιδα
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ. 6947 285718
Τηλ / Fax: 22940 40200

Ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Σερρών, Αρτέμη Ματθαιόπουλου στην Τ.Ο. Νίκαιας

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε μία ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση της Τ.Ο. Νίκαιας. Φίλοι, υποστηρικτές καθώς και συναγωνιστές από άλλες τοπικές έσπευσαν να παρακολουθήσουν την προγραμματισμένη ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Σερρών, Αρτέμη Ματθαιόπουλου. Την αρχή έκανε όπως πάντα ο συναγωνιστής και γενικός γραμματέας της Τοπικής, Γεώργιος Πατέλης, κάνοντας κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με τις δράσεις των τελευταίων ημερών.  Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος ξεκίνησε την ομιλία του με ένα καυστικό σχόλιο για τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, στη διάρκεια δράσης κλιμακίου συναγωνιστών της Τοπικής προς άστεγους.  Επεσήμανε πως τέτοιου είδους δράσεις έχουν σαν μόνο κίνητρο την αγάπη για τον συνέλληνα και όχι οικονομικά οφέλη, όπως έχουν τόσα χρόνια οι βολεμένοι της αριστεράς και του δικομματισμού. Ο συναγωνιστής συνέχισε αναλύοντας κάποια πρόσφατα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να έχει ποσοστά μεταξύ  14-20%, τονίζοντας ότι πρόκειται για το μοναδικό κόμμα που παρουσιάζει άνοδο.   Αναφέρθηκε επίσης στα καταγεγραμμένα υψηλά ποσοστά αυτοκτονιών τα τελευταία 3 χρόνια καθώς και τα «λουκέτα» που μπαίνουν καθημερινά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ο συναγωνιστής επεσήμανε επίσης ότι σήμερα υπάρχουν εκτός φυλακής χιλιάδες “Τζοχατζόπουλοι” που θα έπρεπε να βρίσκονται εντός φυλακής, διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται για ένα θέμα μόνο οικονομικό άλλα κυρίως ηθικό.  Για το τέλος άφησε το ζήτημα της Μακεδονίας και των Σκοπιανών προκλήσεων γύρω από το όνομα, αναφέροντας ότι η παντελής έλλειψη αποφασιστικότητας του Υπουργείου Αμύνης σε συνδυασμό με την απόλυτη αδιαφορία όλων σχεδόν των κομμάτων έχουν αφήσει την Ελλάδα έρμαιο στα χέρια μιας χώρας την οποία δεν θα έπρεπε ούτε να φοβόμαστε αλλά ούτε και να διαπραγματευόμαστε μαζί της. Στην συνέχεια, ο συναγωνιστής δέχτηκε σχόλια και ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους. Η εκδήλωσε έληξε με τον Εθνικό Ύμνο καθώς και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Τ.Ο. Νίκαιας
Καισαρείας 30, Νίκαια (Δίπλα στην εφορία Νικαίας)
Τρίτη – Πέμπτη 17:00-20:00
Παρασκευή 09:00-13:00
Τηλ. 6976 740401, 6992 332017, 210 4909389

Τ. Ο. Αλεξανδρούπολης: Ενημερωτική εξόρμηση στη Νίψα

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων ενημερωτικών εξορμήσεων που διοργανώνει τακτικά η Τ. Ο. Αλεξανδρούπολης, ομάδα συναγωνιστών παραβρέθηκε στο χωριό Νίψα του νομού Έβρου το Σάββατο.  Στη διάρκεια της  δράσης αυτής διανεμήθηκαν εκατοντάδες αντίτυπα της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς και ενημερωτικά φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματός μας.

Σε συζητήσεις που έλαβαν μέρος με τους ντόπιους, ήταν έκδηλη η απογοήτευσή τους από την αποτυχημένη εφαρμοσμένη πολιτική της Τριμερούς Συγκυβέρνησης, καθώς και ο φόβος για το μέλλον, το οποίο στα μάτια τους, προμηνύεται δυσοίωνο. Αυτή η πρώτη επαφή των συναγωνιστών με τους κατοίκους ήταν άκρως ενθαρρυντική, καθώς οι αντιδράσεις του ντόπιων ήταν θετικότατες, εμπεριέχοντας την προτροπή να συνεχιστεί ο Αγώνας μας για μια Ελλάδα ελεύθερη και δυνατή.  Η παρουσία των χρυσαυγιτών με τις γαλανόλευκες σημαίες στα χέρια αποτέλεσε αφορμή για να εμφανιστούν χαμόγελα στα πρόσωπα των κατοίκων της Νίψας και να αναζωπυρωθεί η ελπίδα στις ψυχές τους.

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης
Μαζαράκη 34 -1ος όροφος
Τετάρτη 19.00 – 22.00
Τηλ. 6947 179504, 25510 53353

Ομιλία για τις Ιδεολογικές Αρχές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Τ.Ο Αργολίδας

Με μαζική προσέλευση Αργολιδέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η ομιλία του Συναγωνιστή και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Κώστα Αλεξανδράκη στα γραφεία της Τ.Ο. Αργολίδας στο Ναύπλιο. Ο ομιλητής ανέπτυξε ιδεολογικά θέματα και αναφέρθηκε στην σημασία που έχει η Φυλή για την υπόσταση του Έθνους. Τόνισε ότι η φυλετική συνέχεια των Ελλήνων είναι απόλυτη για περισσότερα από 4.000 χρόνια, ενώ επισήμανε ότι είναι καταχωρημένα στο Αίμα της Φυλής εκείνα τα ίδια χαρακτηριστικά που οδήγησαν τον Ελληνισμό στο να δημιουργήσει λαμπρές σελίδες Δόξας, Ιστορίας και   αξεπέραστου Πολιτισμού. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε  στην σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην Πατρίδα την οποία χαρακτήρισε «σημαντικά χειρότερη από ότι μπορούμε να αντιληφθούμε», ενώ τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί την τελευταία εφεδρεία του Έθνους. Μετά το πέρας της ομιλίας, ο Κώστας Αλεξανδράκης απάντησε σε ερωτήσεις Συναγωνιστών, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης όλοι μαζί, σε στάση προσοχής, απαγγείλαμε τον Εθνικό μας  Ύμνο καθώς και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Τ.Ο. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Παράσχου 9 (Πρόνοια), Ναύπλιο
Πέμπτη 20.00-22.00
Κυριακή 19.00 – 22.00
Τηλ. 6980507785

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikhs-attikhs-alejandroupolhs-nikaias-argolidas#.UYAczbXvgbU#ixzz2RydrVJVF

Exit mobile version