Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

xamail__article__article (1)

 

Θα ήθελα να αναφέρω κάποιες σκέψεις για τα ζητήματα που αφορούν τις αξιολογήσεις στο δημόσιο, την μονιμότητα και τα παρεμφερή τα οποία συζητιόνται αυτήν την περίοδο με τις επαπειλούμενες μαζικές απολύσεις. Κατά πρώτον όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι επί 39 συναπτά χρόνια δημιουργήθηκε ένα υδροκέφαλο δημόσιο. Αυτή η τερατόμορφη και δυσλειτουργική δημιουργία έγινε με δύο σκοπούς. Πρώτον την διατήρηση των κομμάτων της μεταπολίτευσης στην εξουσία, βάσει του πόσους διόριζε ο καθένας σε αργομισθία. Δεύτερον την διάλυση του κράτους, ώστε να φτάσουμε στην σημερινή διάλυση και το ξεπούλημα. Σήμερα συζητάνε για αξιολογήσεις, επίορκους και μαζικές απολύσεις από το δημόσιο. Η ερώτηση είναι το ποιος θα τα κρίνει όλα αυτά; Τα λαμόγια των κομμάτων; Ας γελάσω; Η αξιολόγηση προϋποθέτει ότι ο αξιολογητής θα έχει κάποιο κύρος και οι συγκεκριμένοι φορείς έχουν πολλάκις αποδείξει την αναξιοπιστία τους. Ο χαρακτηρισμός ως «επίορκος» κάποιου υπαλλήλου απηχεί τις περισσότερες φορές στην κοινή λογική, όμως άμα είναι να αποταχθούν όλοι οι επίορκοι δημόσιοι λειτουργεί, αυτό δεν θα πρέπει να σημάνει και το οριστικό τέλος του πολιτικού μας συστήματος; Ας μην ξεγελιούνται οι Έλληνες, ακόμα και αν μια πρόταση ηχεί σωστά στα αυτιά τους, έχει ως προϋπόθεση λειτουργίας της το Λαϊκό Εθνικιστικό Κράτος, υπό κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής. Οπότε ας αγωνιστούμε όλοι μαζί για αυτό πρώτα και μετά βλέπουμε!

Κ.Α.

Νέα επίθεση από τρόικα και συγκυβέρνηση στους Έλληνες Στρατιωτικούς

Μαθήματα για Ελληνόπουλα από διαπιστευμένες καθηγήτριες η Χρυσή Αυγή με σκοπό την εκμάθηση της Ελληνικής Ιστορίας, μαθήματα από αγύρτες, απατεώνες και αναρμόδιους το ΚΚΕ με σκοπό το «ταξικό μίσος». Αιμοδοσία για Έλληνες η Χρυσή Αυγή, αιμοδοσία για κομμουνιστές το ΚΚΕ. Διανομή τροφίμων για Έλληνες η Χρυσή Αυγή, εξαγγελία (μόνο…) διανομής ο ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δεν έγινε ποτέ, αφού οι βουλευτές δεν δώσανε λεφτά. Για τα πρώτα τα κανάλια μιλάγανε επί βδομάδες. Για τα δεύτερα μούγκα στην στρούγκα. Άρα μόνο η Χρυσή Αυγή τους πειράζει. Αυτά τα τρία μόνο περιστατικά δείχνουν ότι το έργο της Χρυσής Αυγής πειράζει όχι λόγω «ρατσισμού», αλλά επειδή η Χρυσή Αυγή απειλεί την κλεπτοκρατία. Συνεχίστε δυνατά, Συναγωνιστές.

Χ.Θ.

Άθλια συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής

Καλά, δεν ντρέπονται καθόλου; Αρθρογραφία της Παπαρήγα στην Αστυνομική Ανασκόπηση εναντίον της Χρυσής Αυγής; Πόσο ξετσίπωτος είναι ο συνδικαλιστής που το επέτρεψε αυτό; Θα τρίζουν τα κόκκαλα των χωροφυλάκων που χάσαν την ζωή τους από τους ένοπλους στασιαστές, κατσαπλιάδες, ληστοσυμμορίτες του ΚΚΕ. Αίσχος!

Δ.Π.

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών στην ομιλία του Αρχηγού

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-1-maiou-2013#.UYD6a7XvgbU#ixzz2S2UAmsvP

Exit mobile version