Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Αντιρατσιστική» προπαγάνδα στο επίσημο περιοδικό της Αστυνομίας – ΒΙΝΤΕΟ

elas-dendias__article

 

Άθλιες κομματικές παρεμβάσεις στην αστυνομία

Πέρα από κάθε έλεγχο λειτουργεί ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Ν. Δένδιας (και κατά δήλωσή του φίλος των μασόνων…), ο οποίος αποφάσισε να κάνει… αντιρατσιστική προπαγάνδα στους αστυνομικούς! Έτσι, το τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Αστυνομική Ανασκόπηση», το οποίο εκδίδεται από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ (στα τυπογραφεία της Τυποεκδοτικής του ΚΚΕ…) και το πληρώνουν από τον πενιχρό μισθό τους οι Έλληνες αστυνομικοί, κυκλοφορεί με ειδικό «αντιρατσιστικό» ένθετο, το οποίο είναι γραμμένο από εκπροσώπους όλων των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου. Φυσικά, στην… πλέρια δημοκρατία τους, δεν υπάρχει χώρος για έστω έναν υποτυπώδη αντίλογο από το κόμμα που ψήφισαν σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες και που –σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις- αν γίνονταν εκλογές σήμερα θα το ψήφιζαν 1 εκατομμύριο Έλληνες. Σίγουρα δε και πολλοί αστυνομικοί. Κι έχουν μετά το θράσος όλοι αυτοί να μιλάνε περί «άκρων», «φασισμού», «χούντας» κ.τ.λ.

Ιδού και το σχετικό δελτίο τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Δενδιοκρατίας:

Με αφιέρωμα στην καταπολέμηση της ρατσιστικής βίας κυκλοφορεί το τελευταίο τεύχος του Περιοδικού «Αστυνομική Ανασκόπηση» της Ελληνικής Αστυνομίας. Το Περιοδικό αποτελεί διμηνιαία έκδοση και ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια, η οποία έγινε αποδεκτή από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, που το εκδίδει, από το τελευταίο τεύχος καθιερώνεται, στο πλαίσιο του ανοίγματος στην κοινωνία, μία ειδική ενότητα με τον τίτλο «ΑΠΟΨΗ».

Στην ενότητα αυτή θα φιλοξενούνται οι απόψεις πολιτικών, πολιτιστικών και άλλων φορέων, Μ.Κ.Ο, επαγγελματικών σωματείων, προσωπικοτήτων ευρύτερης αποδοχής, Αξιωματικών του Σώματος κ.α. για μεγάλα κοινωνικά ζητήματα.

Στο τεύχος που κυκλοφορεί, η «Αστυνομική Ανασκόπηση» φιλοξενεί άρθρα για την ρατσιστική βία, που έχουν γράψει :

– Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας.

– Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ κ. Αλέξης Τσίπρας.

– Ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ .

– Ο κ. Βασίλης Τρίκας, Διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου.

– Ο Βουλευτής Α΄ Αθηνών της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Γιάννης Πανούσης

– Το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

(ΥΓ): Σίγουρα, καλή κίνηση. Αν την προηγούμενη φορά ψήφισαν Χρυσή Αυγή οι μισοί αστυνομικοί, μ’ αυτά που κάνουν την επόμενη θα ψηφίσουν όλοι!

Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, Η. Κασιδιάρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση επί του θέματος:

«Όλα τα ανδρείκελα του πολιτικού κατεστημένου, που μαζί τα φάγανε και διέσυραν τη χώρα, έχουν ενωθεί σε κοινό μέτωπο κατά της Χρυσής Αυγής. Το φαινόμενο έχει εξήγηση: διαβάζω στην εφημερίδα Καθημερινή ότι σύμφωνα με έγκριτους δημοσκόπους, η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές θα λάβει πάνω από 20%. Αυτό σημαίνει συνολική ανατροπή του διεφθαρμένου συστήματος εξουσίας».

Εθνικισμός.net

Το μέτωπο των διεφθαρμένων και ανθελληνικών κομμάτων ενάντια στη Χρυσή Αυγή, έκανε την εμφάνισή του και στο περιοδικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Μέσα από τις σελίδες περιοδικής έκδοσης της ΕΛ.ΑΣ. οι υπεύθυνοι κομματάρχες της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού, κατασυκοφαντούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, συνδέοντάς το με έξαρση κρουσμάτων ρατσιστικής βίας. Αποδεικνύοντας πως τίποτε δε τους χωρίζει, αλλά αντίθετα τους ενώνει η εξαπάτηση του Λαού μας και η λαφυραγώγηση του δημοσίου χρήματος, αριστεροί και δεξιοί επιχειρούν να αποτρέψουν τους Έλληνες αστυνομικούς να εκφράσουν ελεύθερα τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, μιας και στην ανθελληνική ψευτοδημοκρατία, χωρούν απατεώνες, προδότες, κλέφτες και ανώμαλοι, αλλά δεν υπάρχει χώρος για τους Εθνικιστές.

Στα πλαίσια της προπαγάνδας κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, τα κοινοβουλευτικά σκύβαλα της Αριστεράς και της ελαφροδεξιάς, αποφάσισαν να αρθρογραφήσουν, με θέμα τι άλλο από τη συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής! Πρώτος και καλύτερος, ο πρόεδρος του κόμματος το οποίο έχει αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση όλων των ερυθρών τρομοκρατών οι οποίοι ευθύνονται για τις άνανδρες δολοφονίες δεκάδων αστυνομικών. Στο άρθρο του, ο φανατικός καπιταλιστής με μαρξιστική προβιά Τσίπρας, επιτίθεται κατά του Εθνικιστικού Κινήματος, σημειώνοντας πως εκμεταλλεύεται την ανομία, τη στιγμή κατά την οποία η ρατσιστική βία έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Βέβαια, τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδουν τα παραμύθια του εκλεκτού των αμερικανοσιωνιστών, ενώ αντίθετα επιβεβαιώνουν τη Χρυσή Αυγή, στη θέση της πως ο μοναδικός ρατσισμός στην Ελλάδα, είναι εκείνος κατά των Ελλήνων.

Προκειμένου να αποτρέψει τους αστυνομικούς να εμπιστευτούν πολιτικά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ο Τσίπρας δε διστάζει να παραστήσει το φίλο των Ελλήνων αστυνομικών. Στην πραγματικότητα, το μίσος του ιδίου αλλά και των στελεχών του κόμματός του, κατά των ανδρών και των γυναικών της ΕΛ.ΑΣ. είναι τεράστιο, έχει δε εκφρασθεί πάμπολλες φορές στο μακρινό αλλά και στο κοντινό παρελθόν. Να θυμίσουμε μόνο, πόσες φορές ο Σύριζα υποστήριξε τους αναρχικούς που κατέκαιγαν την Αθήνα και περιουσίες πολιτών, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την επιβολή του νόμου ως αστυνομική βία και αυθαιρεσία. Όσο ο Ηρώδης υπήρξε φίλος των παιδιών, άλλο τόσο ο Τσίπρας είναι φίλος των αστυνομικών…

Τη σκυτάλη στο αντιχρυσαυγίτικο τεύχος του περιοδικού, παίρνει ο φίλος των μασόνων, ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ.. Αφού βαφτίζει την αθρόα λαθρομετανάστευση – η οποία πλήττει το Έθνος εθνικά, οικονομικά, πολιτισμικά και κοινωνικά- ως «αλλαγή της πληθυσμιακής σύνθεσης της χώρας», ανακαλύπτει και εκείνος ρατσιστικά φαινόμενα. Πράγματι, οι αστυνομικοί δίχως εξοπλισμό και υλικά μέσα, καλούνται να αντιμετωπίσουν πάνοπλους αλλοδαπούς εγκληματίες, οι οποίοι δεν διστάζουν να πυροβολήσουν και να δολοφονήσουν αστυνομικούς, με τραγικό παράδειγμα, τη δολοφονία των δυο ανδρών της ομάδος ΔΙΑΣ στου Ρέντη. Βεβαίως, αυτό για τον κύριο Δένδια δεν είναι ρατσιστικό έγκλημα, όμως αντίθετα, η επιβεβλημένη άσκηση βίας σε περιπτώσεις απόπειρας απόδρασης αλλοδαπών κρατουμένων, είναι «ρατσιστικό φαινόμενο», το οποίο μάλιστα αντιμετωπίζεται με αποτάξεις, κατόπιν συνοπτικών διαδικασιών. Αξίζει επίσης να επισημανθεί το γεγονός, πως είναι το κόμμα του κυρίου Δένδια εκείνο, το οποίο το Δεκέμβριο του 2008 διακήρυσσε πως είναι προτιμότερο να γίνονται οι αστυνομικοί οι δέκτες της βίας του όχλου των παρακρατικών, παρά να εκτελούν το καθήκον τους, μη τυχόν και προκληθεί η οργή της αντεθνικής Αριστεράς! Ήταν εκείνη η περίοδος, όπου  αλήτες και παρακρατικοί υπό την πολιτική κάλυψη του Σύριζα, «αλεύρωναν» αστυνομικούς οι οποίοι είχαν διαταχθεί να μην αντιδρούν. Τότε φαίνεται η αξιοπρέπεια των Ελλήνων αστυνομικών δεν είχε και τόση σημασία, τόσο για τη Νέα Δημοκρατία όσο και για το Σύριζα και τα υπόλοιπα κόμματα.

Από το μέτωπο των διεφθαρμένων και ανθελλήνων, δε θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει η ΔΗΜΑΡ και ο βουλευτής της, Γιάννης Πανούσης. Εκεί όμως που ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων αποθεώνεται, είναι στο τομέα ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ(η σοσιαληστρική συμμορία η οποία κατέκλεψε και εξαθλίωσε το Λαό, διατάζοντας τα ΜΑΤ να ξυλοκοπούν τους Έλληνες πολίτες, έχει και τομέα ανθρωπίνων δικαιωμάτων!) ζητά «να μην συνυπογραφεί καμία πρόταση νόμου να μην αθροιστεί σε καμία ψηφοφορία ή ψήφος ενός δημοκράτη με ένα φασίστα»! Για τους κλέφτες και μιζαδόρους του ΠΑΣΟΚ, ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι φασισμός και πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, αλλά είναι νόμιμη η «ελληνοποίηση» 200.000 λαθροεισβολέων, μήπως τυχόν και διασωθεί πολιτικά.

Τέλος, στο αντιρατσιστικό πανηγυράκι κατά των Ελλήνων αστυνομικών πως θα μπορούσε να μη συμμετέχει και το – κατά τ’ άλλα αντικαθεστωτικό- ΚΚΕ. Τραγική ειρωνεία, οι απόγονοι των σφαγέων των Ελλήνων χωροφυλάκων κατά το συμμοριτοπόλεμο, έρχονται σήμερα να δώσουν στους αστυνομικούς συμβουλές κατά της Χρυσής Αυγής! Εκείνο το οποίο δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη, οι υπεύθυνοι της μεταπολιτευτικής απάτης είναι πως οι εποχές κατά τις οποίες εξαπατούσαν τους εργαζομένους όλων των κλάδων, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον, τους απέμειναν μερικοί γραφικοί και βολεμένοι κομματικοί συνδικαλιστές, τους οποίους περιφρονούν και οι ίδιοι οι συνάδελφοί τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/athlies-kommatikes-parembaseis-sthn-astunomia#.UYEI1LXvgbU#ixzz2S2jMvfsG

Exit mobile version