Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρεις μαζί με τον κούκο στις συγκεντρώσεις της αριστεράς για την Πρωτομαγιά

protomagia__article

 

Πλήρης αποτυχία στις συγκεντρώσεις των διαφόρων αριστερών εργατοπατέρων, προκειμένου να “τιμήσουν” την εργατική Πρωτομαγιά.

Το ΠΑΜΕ, ακολουθώντας κι αυτό την  αναπόφευκτη  πορεία του ΚΚΕ προς την εξαφάνιση, είχε πολύ μικρότερη προσέλευση από τις προηγούμενες χρονιές, ενώ η απόλυτη  αποτυχία ήταν η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ. Σε μια εποχή όπου οι επιπτώσεις από την εφαρμογή του μνημονίου  σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς, θα περίμενε κανείς ότι οι δρόμοι θα “βούλιαζαν” από τον όγκο και τον παλμό του κόσμου, ο οποίος θα διαδήλωνε την αντίθεση του στο εθνοκτόνο και λαομίσητο μνημόνιο. Και όμως δεν συνέβη αυτό. Ο Ελληνικός Λαός γύρισε την πλάτη του στα απολιθώματα του ΚΚΕ και στους πολιτικούς απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατέλαβε ότι δεν έχει κανένα νόημα να συντάσσεται με στημένες καταστάσεις και εγγυημένες συνταγές αποτυχίας. Με ξοφλημένους και ανίκανους άεργους εργατοπατέρες, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την γραφειοκρατική τους ιδιότητα ως ένα ενδιάμεσο στάδιο πριν την ενασχόληση τους με την πολιτική. Με άτομα που ξεπουλούν κάτω από το τραπέζι τις εργασιακές κατακτήσεις ετών, καθώς το μόνο στο οποίο δεν υποχωρούν ούτε εκατοστό  είναι ο αντιρατσισμός και τα “δικαιώματα” των λαθρομεταναστών. Είναι απολύτως λογικό, λοιπόν, ο Ελληνικός Λαός να μην έχει το παραμικρό ίχνος εμπιστοσύνης στους τύπους αυτούς. Το κακό, όμως, το οποίο ενδεχομένως δημιουργείται από την αποχή των Ελλήνων στις απεργιακές κινητοποιήσεις, λόγω της απέχθειας τους στον “ξύλινο”, αποπροσανατολιστικό και ακίνδυνο λόγο των καρεκλοκενταύρων της συνδικαλιστικής  γραφειοκρατίας, είναι η νοοτροπία της “αναπόφευκτης ήττας ”, η οποία ύπουλα μπορεί να δημιουργηθεί στο Λαό μας. Ότι, δηλαδή, τίποτα δεν μπορεί να γίνει αφού όλοι είναι ξεπουλημένοι.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, εντελώς αμέτοχο στην διαμόρφωση της σημερινής τραγικής κατάστασης, θα είναι ο αποκλειστικός μέτοχος των βάσεων για την Νέα Ελλάδα ενός Καλύτερου Αύριο. Στα πλαίσια αυτά, λοιπόν, έχουμε χρέος να πολεμήσουμε την ηττοπάθεια, την απογοήτευση, την καχυποψία που διακατέχει ένα πολύ μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού. Προερχόμενοι από τα σπλάχνα του Λαού μας, πορευόμενοι μαζί μ’ αυτόν, να πολεμήσουμε για το καλό του, το οποίο συνεπάγεται και καλό της Πατρίδας. Ενάντια στις εθιμοτυπικές κομματικές φιέστες των γραφικών και των ξεπουλημένων της απανταχού διεθνιστικής αριστεράς, Εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, διεξάγουμε σε καθημερινή βάση του Αγώνα μας για Εθνική Ανεξαρτησία, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Λαϊκή Ευημερία. Έναν Ωραίο, Αληθινό, Υπέροχο Αγώνα  για την Πατρίδα και τον Λαό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/plhrhs-apotuchia-stis-sugkentrwseis-ths-aristeras-gia-thn-prwtomagia#.UYIbpbV7JXk#ixzz2S7UYcZvR

Exit mobile version