Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοιας – Βοιωτίας, Δυτικής Αττικής, Σάμου

EVIA

 

Την Κυριακή, στα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, έγινε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρουσίαση της φύσεως του Αθλητισμού, ως ένα από τα σημαντικότερα κληροδοτήματα των αρχαίων προγόνων μας προς την ανθρωπότητα. Η ομιλία των δύο αθλητών Συναγωνιστών είχε θέμα: “Αθλητισμός, μια Ελληνική Ιδέα” και αναφέρθηκαν στην παιδαγωγική, την αγωνιστική, την εθνική και την ιερή φύση του αθλητισμού και ειδικότερα της αγωνιστικής γυμναστικής, αναφέροντας πολλά άγνωστα περιστατικά που αναφέρονται σε κείμενα αρχαίων συγγραφέων και που περίτρανα αποδεικνύουν ότι η έννοια του αθλητισμού ήταν στενά συνυφασμένη με το ελληνικό πνεύμα!

Αποσπάσματα από περιγραφές σε αγωνιστικούς διαγωνισμούς των προγόνων μας, σε τρέξιμο και πάλη και της εντύπωσης που έκαναν σε αλλόφυλους εχθρούς μας, όπως των Περσών, υποδηλώνουν ότι ο σκοπός της Αγωνιστικής των ελληνικών φυλών, ήταν η ανάπτυξη των σωματικών και ψυχικών πολεμικών αρετών για την εξυπηρέτηση του ηρωικού πνεύματος της φυλής. Επίσης,  έγινε κατατοπιστική παρουσίαση των αθλημάτων, της προπόνησης και των ασκήσεων της αρχαίας Ελλάδας, από τη Μινωϊκή εποχή ως τους Ρωμαϊκούς χρόνους, που έδωσε αφορμή για εύστοχες παρατηρήσεις από Συναγωνιστές, που γυμνάζονται σε τακτική βάση.

Το θέμα ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της στενής σχέσης της Ιδεολογίας του Εθνικισμού με τον Αθλητισμό, καθώς και τις σχετικές πολιτικές θέσεις του Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, από την Γραμματέα της Τοπικής μας Οργάνωσης. Ομιλίες και συζητήσεις ιστορικού και ιδεολογικού ενδιαφέροντος πραγματοποιούνται στα γραφεία της Τ.Ο Εύβοιας-Βοιωτίας, στη Χαλκίδα, κάθε Κυριακή στις 7 μμ. Τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι τα νέα «κρυφά σχολειά» σε μια Σιωνιστικά κατεχόμενη Ελλάδα, με ανθελληνικές κυβερνήσεις.

Προετοιμάζουμε μια νέα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού! Ζήτω η Νίκη!

Ενημερωτική δράση στη Χαλκίδα

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερωτικών δράσεων της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, μοιράστηκαν χιλιάδες φύλλα της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς και ενημερωτικά φυλλάδια, σε διερχόμενους οδηγούς σε κομβικό σημείο της Χαλκίδας, προς Βόρεια και Νότια Εύβοια. Η ανταπόκριση των Ελλήνων ήταν ενθουσιώδης, με κορναρίσματα και ενθαρρυντικά σχόλια. Ιδιαίτερης αποδοχής έτυχε το ενημερωτικό φυλλάδιο για την υποστήριξη των ελληνικών προϊόντων και των επιχειρήσεων που απασχολούν Έλληνες.

Κινδυνεύει η επιβίωση του Έθνους μας. Στόχος μας λοιπόν, ο μέγιστος παρονομαστής όλων των δραστηριοτήτων μας και δυναμική αρχή της Ύπαρξής μας είναι η αναγέννηση του Έθνους μας.  Ήρθε η στιγμή ν’ αντιδράσουμε σε όσα μας καταστρέφουν. Με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προχωρούμε αποφασισμένοι και άλκιμοι για την ανάσταση της Πατρίδας και του Λαού μας.

Ζήτω η Νίκη!

Τ.Ο. Εύβοιας – Βοιωτίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Κυριακή: 19.00-21.00

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΑΜΟΥ

 

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 27ης Απριλίου 2013 προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κέντρο λαθρομεταναστών στην πρωτεύουσα του νησιού μας. Τα μέλη μας φωνάζοντας συνθήματα εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην επαναλειτουργία του κέντρου και αποχώρησαν χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ν.Ε. ΣΑΜΟΥ
Θεμιστοκλή Σοφούλη & Άρεως 1
Ώρες Κοινού: Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο 19.00 – 21.00
Τηλ.: 6984 305181

Ομιλία στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής

Ο Συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Κώστας Αλεξανδράκης πραγματοποίησε ομιλία στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής.  Ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στον πόλεμο τον οποίο δέχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λόγο των αντιμνημονιακών και αντισυστημικών τοποθετήσεών της καθώς και της επιμονή της για τη παραδειγματική τιμωρία των ενόχων που έσυραν την Ελλάδα στο έλεος των τοκογλύφων και των ξένων συμφερόντων. Εκτενής αναφορά έγινε στις γερμανικές αποζημιώσεις, τη λασπολογία την οποία δέχεται το Κίνημα από τις εφημερίδες των τοκογλύφων.

Η ομιλία του έκλεισε με αναφορά στην κατήχηση των παιδιών από το σταλινικό  ΚΚΕ, η οποία δεν φαίνεται να ενοχλεί κανέναν, ενώ αντιθέτως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υβρίζεται και κατηγορείται ασυστόλως για την διαπαιδαγώγηση των παίδων της.

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής
17 χλμ Νέας Εθνικής Οδού, Ασπρόπυργος
Τετάρτη και Παρασκευή: 19:00-21:00
Τηλ.: 210 5571360

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-euboias-boiwtias-dutikhs-attikhs-samou#.UYJOm7XvgbU#ixzz2S8NFh97T

Exit mobile version