Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

xamail__article__article (1)

 

Το θρασύτατο ανδρείκελο του Διεθνούς Σιωνιστικού Κινήματος ο Μούιζνιεκς και οι τρικομματικές μαριονέτες του, που υποτάσσονται στις ακόρεστες επιθυμίες και διαταγές του, ήρθε στην Ελλάδα και μίλησε για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών!!!

Ο μέγας φιλάνθρωπος της Υφηλίου θα μας μάθει τι πρέπει να κάνουμε και πώς να συμπεριφερόμαστε, ώστε όλοι αυτοί οι ποδοάπλυτοι κινητοί φορείς της σαρία και της υποδούλωσης των γυναικών να περνούν καλά, την ώρα που χιλιάδες Έλληνες συμπολίτες μας υποφέρουν από οικονομική πενία, οδηγούνται στην αυτοκτονία (σαν να είναι επιδημία) και αδυνατούν να ανταποκριθούν έστω και στα απολύτως απαραίτητα για την αξιοπρεπή τους διαβίωση!

Ευτυχώς μέσα σε όλη αυτή την παράνοια και τη λογική του παραλόγου που επικρατεί,  υπάρχετε κι εσείς, η Χρυσή Αυγή, να μας θυμίζετε και να μας δίνετε ελπίδα με τις πράξεις σας.

Μπράβο για την αυριανή σας προσφορά και για την παρουσία σας!
Πράξεις σαν αυτές κάνουν τον Μούϊζνιεκς να γίνεται πιο ρεζίλι και τους εγχώριους πολιτικάντηδες

Τ.Γ.

Υποχείριο του Σόρος, ο υβριστής της Χρυσής Αυγής, λαθροδήμαρχος Καμίνης

 

Πριν μια βδομάδα, κατά λάθος, άνοιξα τη ΝΕΤ κι έπεσα σε μια εκπομπή, που εγώ πληρώνω από αυτά που μου κρατούν από την σύνταξή μου, με θέμα: “Δεν ήρθα εδώ για διακοπές”.

Ευχαριστήθηκα που πάνε τα λεφτά μου για τόσο καλό σκοπό!

Ένας Πακιστανός μού έκανε φροντιστήριο πώς να μπω παράνομα στην Ελλάδα. Διηγήθηκε με λεπτομέρειες πώς αυτό και ο πατέρας του πέρασαν παράνομα στη Μυτιλήνη και έφτασαν στον μεγάλο υπόνομο, στην Αθήνα! Παραπονιόταν ότι ο πατέρας του μάζευε σίδερα, προφανώς για να… ξεκουράσει τους υπάλληλους ανακύκλωσης! Βέβαια το χυτήριο που τα πάει, το ξέρουν οι υποτακτικοί του Δένδια, αλλά φυλάνε τις δυνάμεις τους για να πιάσουν εμένα, αν χρωστάω στην εφορία!!!

Μήπως να βαφτώ μαύρος, να απλώσω μια κουρελού και να πουλάω τα πάντα στα κορόιδα, τους Έλληνες; Αν μαζευόμασταν καμμιά 50αριά και φτιάχναμε καμιά συμμοριούλα; Μπορεί,τώρα στα γεράματα, να μας βγάλουν και σε κανένα τσοντοκάναλο!Τι λέτε;

Σ.Τ.

Συνελήφθη γιος στελεχών του Σύριζα μαζί με τέσσερις ληστοτρομοκράτες

 

Είναι πολλοί αυτοί που βρίζουν τους γονείς που πάνε τα παιδιά τους στα μαθήματα ιστορίας της Χρυσής Αυγής και αναρωτιέμαι γιατί… Κάνουνε κάτι κακό που θέλουνε τα παιδιά τους να μάθουν τη σωστή ιστορία του τόπου μας; Εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε από τον όποιο άσχετο υπουργό παιδείας που αναλαμβάνει μετά από κάθε ανασχηματισμό, να φιλτράρει και να αποφασίσει το τι θα μάθουν τα παιδιά μας.  Θέλουμε να μάθουνε την ιστορία της Ελλάδας σωστά και όπως την διδαχτήκαμε εμείς.  Έτσι τα μαθαίνουν τα παιδιά μας στη Χρυσή Αυγή και επειδή έχω παρακολουθήσει τα σχετικά ρεπορτάζ για τα μαθήματα που κάνουν, πιστεύω πως έτσι πρέπει να γίνονται και σε όλα τα σχολεία.  Ας έρθουν οι «υπουργοί» να κάνουν κι αυτοί μαθήματα, να δουν τι καλά που είναι.  Και ας μας αφήσουν  όλοι ήσυχους να μάθουμε εμείς στα παιδιά μας αυτά που δεν μπορούν να τους μάθουν αυτοί!

Β.Κ.

Τρεις μαζί με τον κούκο στις συγκεντρώσεις της αριστεράς για την Πρωτομαγιά

Θέλω να σας πω για κάτι που παρατήρησα και παράλληλα θέλω να μοιραστώ.  Έχω παρατηρήσει ότι όποτε οι Χρυσαυγίτες βγαίνουν στους δρόμους της Αθήνας πραγματικά νιώθουμε ότι ξεβρομίζει ο τόπος από όλη αυτή τη βρωμιά που έχει συσσωρευτεί στο κέντρο της πόλης, εκεί που ζω εγώ και η οικογένεια μου.  Μακάρι να γίνει σύντομα κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή, για να γίνει μόνιμο αυτό και να σταματήσουμε να αισθανόμαστε ότι είμαστε εμείς οι ξένοι σε αυτό τον τόπο. Αυτό το έχω ακούσει και από πολλούς και σας το μεταφέρω.  Είναι κι άλλοι πολλοί που σας περιμένουν σαν το φως στο σκοτάδι που ζουν. Ευχαριστώ.

Π.Θ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-2-maiou-2013#.UYJPeLXvgbU#ixzz2S8Oa8tfH

Exit mobile version