Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καλαμάτας, Χανίων, Καβάλας, Μεγάρων

κασιδιάρης

 

Πυρήνας Μεγάρων: Παρέμβαση σε εκδήλωση φορέων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου

Τεράστια αποδοχή εκ μέρους των συγκεντρωμένων είχε η αντιπροσωπεία του Πυρήνα Μεγάρων με επικεφαλής τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη σε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Βαρέα του Δήμου Μεγάρων, υπό την αιγίδα του Δήμου.

Παρόντες συνεταιρισμοί ,σύλλογοι,διάφοροι φορείς και δημότες, συζήτησαν τα προβλήματα που προκαλεί η άδικη υπερφορολόγηση στα ήδη εξαθλιωμένα πορτοφόλια των νοικοκυριών και τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που θα ληφθούν, για την ικανοποίηση των τοκογλύφων και των δοσίλογων συνεργατών τους. Με την φορολόγηση ακόμα και των αγροτεμαχίων εφαρμόζοντας πρακτικές σταλινικού χαρακτήρα (σε υπερ-φορολογώ και όταν δεν θα έχεις πλέον να πληρώσεις στο κατάσχω) στερώντας πλέον στους πολίτες το δικαίωμα στην ιδιοκτησία.

Μίλησαν όλοι, ιδέες πολλές αλλά ουτοπικές,λόγια υποκριτών, αφού όσοι εκπρόσωποι κομμάτων(γιατί οι Βο(υ)λευτές τους Σαββατόβραδο γεμίζουν τα μπαράκια στο Κολονάκι και δεν ανησυχούν για τέτοια ψιλοπράγματα)  είχαν παραστεί στην εκδήλωση αναιρούσαν..; ή ξεχνούσαν..; η ένιωσαν ντροπή..; ότι οι αρχηγοί τους και οι παρατάξεις τους είναι εκείνοι που υπερ-ψηφίζουν αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα.

Για την τοποθέτηση του Ηλία Κασιδιάρη έγραψε ο τοπικός Τύπος:

Ηλίας Κασιδιάρης, ο μοναδικός παρών Βουλευτής

Ο μοναδικός στη συγκέντρωση παρών Βουλευτής ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης ενώ είναι προφανές ότι άλλοι συνάδελφοί του προτιμούν τα εύκολα και τις επετειακές συγκεντρώσεις.
Ο κ. Κασιδιάρης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η βάση της Ελλάδος είναι αγροτική. Με σχέδιο εδώ και τρεις δεκαετίες έχει χτυπηθεί, έχει τσακιστεί η αγροτική παραγωγή με στόχο των ξένων, της Ε.Ε. η χώρα να μην είναι αυτάρκης. Εδώ στα Μέγαρα, ως άνθρωποι κυρίως της αγροτικής παραγωγής,  έχετε χτυπηθεί με κάθε μέσο από την κεντρική εξουσία. Καλείστε να πληρώσετε πρόστιμα για τα αμπέλια, σε τιμωρεί το σημερινό ελληνικό, εντός πολλών εισαγωγικών, κράτος διότι παράγεις. Ποιος είναι ο σκοπός όλων αυτών; Σκοπός του κάθε καλού τοκογλύφου είναι σε στεγνώσει πρώτα απʼ όλα από μετρητά, με σκοπό εν συνεχεία να σου αρπάξει την περιουσία. Στόχος είναι η Ελλάδα, στόχος είναι η Κύπρος, διότι έχουμε πολύ μεγάλη εθνική περιουσία, έχουμε πολύ μεγάλο εθνικό πλούτο, και αυτό πρέπει να μπει στην καρδιά και το μυαλό κάθε Έλληνα».

Η εκδήλωση έκλεισε με έκδοση ψηφίσματος

Πηγή: megara.org

Στο τέλος της εκδήλωσης πλήθος κόσμου περιτριγύρισε και ευχαρίστησε τον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη και το κλιμάκιο συναγωνιστών για την παρουσία τους και ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους για τα τοπικά προβλήματα.

Πυρήνας Μεγάρων
Οδός Ρήγα Φερραίου 6
Δευτέρα και Πέμπτη 19:00-21:00
Τηλ: 2296023375, 6972512823

Ενημερωτική εξόρμηση στην Καλαμάτα

Την Κυριακή το πρωί, στις 28/4/2013, κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Καλαμάτας, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση, μοιράζοντας εκατοντάδες εφημερίδες του Κινήματος μας, καθώς και έντυπο ενημερωτικό υλικό. Από όπου και αν περνούσαμε, η ανταπόκριση ήταν θερμότατη και σύντομα οι εφημερίδες μας εξαντλήθηκαν από την μεγάλη ζήτηση του κόσμου, για να ενημερωθεί σχετικά με τις θέσεις του Κινήματός μας. Πολλά  ήταν τα διερχόμενα οχήματα που σταματούσαν για να ζητήσουν την εφημερίδα μας.

Οι δημοσκοπήσεις για εμάς τους Χρυσαυγίτες είναι στους δρόμους. Η θετική ανταπόκριση του κόσμου και οι επευφημίες του να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, είναι η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς. Είναι βέβαιο πλέον, ότι οι περισσότεροι Έλληνες έχουν γυρίσει την πλάτη τους στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο της εξαθλίωσης και του ξεπουλήματος της Πατρίδας μας και έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .Οι πολιτικάντηδες αλχημιστές και οι ψευτοπροοδευτικοί των μεγαλοεργολάβων και των καθεστωτικών φυλλάδων γνωρίζουν πολύ καλά, ότι όσο πιο λυσσαλέος και βρόμικος είναι ο πόλεμός τους, τόσο πιο πολύ θα ορθώνουμε το ανάστημά μας και θα υπερασπίζουμε την Υπέρτατη Ιδέα του Έθνους μας.

Περαστικά τους!

Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία με θέμα ‘’Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ’’

Με μεγάλο ενδιαφέρον  παρακολούθησαν την ομιλία μας οι φίλοι του Κινήματος,  με θέμα: ‘’Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ’’

Ομιλητής ο Συναγωνιστής Αχιλλέας Μαστορίδης, ο οποίος ξεκινώντας την ομιλία του, επισήμανε ότι ‘’αυτοί οι οποίοι δίνουν παράνομα δουλειές σε λαθρομετανάστες δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα μας. Κύρια θέση του Κινήματος μας είναι η παροχή εργασίας σε Έλληνες και η άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών’’.

Στη συνέχεια, ο Συναγωνιστής Μαστορίδης, αναφέρθηκε στην υποκρισία των καθεστωτικών ΜΜΕ τα οποία, ενώ γνώριζαν από την αρχή την εξέλιξη των γεγονότων στη Μανωλάδα, δεν έχασαν την ευκαιρία να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και για πολλοστή φορά, να λασπολογήσουν τη Χρυσή Αυγή. Όμως το ύπουλο σχέδιο τους, να στοχοποιήσουν δηλαδή το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, έπεσε στο κενό, αφού αργότερα αποκαλύφτηκε ότι αυτοί που πυροβόλησαν τους λαθρομετανάστες ήταν Αλβανοί και ο ιδιοκτήτης ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ. Έτσι η αντιρατσιστική «προπαγάνδα» που μηχανοραφεύτηκαν οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», έλαβε τέλος και τα καθεστωτικά ΜΜΕ κουκούλωσαν όπως πάντα το γεγονός αυτό.

Τέλος, ο Συναγωνιστής Μαστορίδης, μίλησε για την υποκρισία του ανύπαρκτου κρατικού μηχανισμού. Υποκρισία, γιατί όλη η Ελλάδα είναι μία «Μανωλάδα». Αριστεροί, δεξιοί πολιτικάντηδες και δήθεν ανθρωπιστές, είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση της παράνομης εργασίας των λαθρομεταναστών, που όχι μόνο στερεί την εργασία σε χιλιάδες Έλληνες συμπολίτες μας, αλλά θρέφει και υποθάλπει τη δολιότητα του σάπιου και βδελυρού καθεστωτικού συστήματος. Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι απλή και ξεκάθαρη: ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ, ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Τ.Ο. Καλαμάτας
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

Ομιλίες στην Τ.Ο Χανίων

Την Κυριακή, 28/04/2013 στο κατάμεστο γραφείο της Τ.Ο Χανίων, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τους Συναγωνιστές, Γιάννη Θοδωρόπουλο και Χρύσα Κυριάκου. Επίσης αποφασίστηκαν οι δράσεις μας, πολιτικού και κοινωνικού χαρακτήρα, για το άμεσο χρονικό διάστημα. Τέλος, λόγω του πνεύματος των ημερών που διανύουμε, τα μέλη του Πυρήνα Χανίων θα γιορτάσουν μαζί την Ανάσταση την ερχόμενη εβδομάδα, ευχόμενοι σε όλους Καλή Ανάσταση εθνική και πνευματική. Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Ζήτω η Νίκη!

Τ.Ο. Χανίων
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη και Κυριακή 19:00-22:00

Τ. Ο. Καβάλας: « Ενημερωτική εξόρμηση στην Κεραμωτή»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 27 Απριλίου 2013, η προγραμματισμένη ενημερωτική εξόρμηση κλιμακίου Συναγωνιστών της Τ.Ο Καβάλας στην Κεραμωτή, κατά την οποία διανεμήθηκαν εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας του Κινήματός μας.

Το κλιμάκιο της Τ. Ο. Καβάλας ξεκίνησε τη δράση του από την αποβάθρα των επιβατικών πλοίων για το νησί της Θάσου. Εκεί οι Συναγωνιστές μας έμειναν αρκετή ώρα, μοιράζοντας το έντυπο ενημερωτικό υλικό και συζητώντας ταυτόχρονα με περαστικούς και με  ταξιδιώτες από και προς τη Θάσο.

Το κλίμα ήταν θετικό και ευνοϊκό, γεγονός που επιβεβαίωσε όλα όσα γνωρίζουμε αναφορικά με την διαρκώς αυξανόμενη αποδοχή του Κινήματός μας στον Νομό και που αποδεικνύεται  στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, που αφορούν την περιοχή μας.

Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, η παρουσία των Συναγωνιστών μας έγινε αντιληπτή από διερχόμενους οδηγούς εκτός αποβάθρας, οι οποίοι σταματούσαν και ζητούσαν από μόνοι τους να πάρουν το ενημερωτικό υλικό και να μιλήσουν με τους Συναγωνιστές.

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο έκανε μια μικρή περιήγηση στα καταστήματα της παραλίας της Κεραμωτής, συνεχίζοντας την πορεία του  μέσα από τα γειτονικά χωριά.

Μοναδικός στόχος και ιερή υπόσχεση των Συναγωνιστών στους συμπατριώτες μας, ήταν η αυξανόμενη προσπάθειά μας για περισσότερο Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη!

Τ.Ο. Καβάλας
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τετάρτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kalamatas-chaniwn-kabalas-megarwn#.UYLoLLWePRM#ixzz2SB2ENiPU

Exit mobile version