Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

xamail__article__article (1)

 

Ο Καμίνης σε βίντεο μιλάει για την απαγόρευση διανομής τροφίμων σε πρωινή εκπομπή και πίσω σε στάση αστικού λεωφορείου η διαφήμιση “ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΗ” Μπράβο η “δημοκρατικά εκλεγμένη από «Έλληνες» δημοτική αρχή…..

Α.Β.

Ν. Μιχαλολιάκος: «Αν ο Καμίνης τολμά, ας βγει και μια φορά βόλτα μόνος του στην πόλη»

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ! ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓIΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ
ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Ν.Κ.

Καμίνης, έχοντας στο πλευρό ολόθερμα την ΝΔ, κατά Ελλήνων

Συγχαρητήρια στη Χρυσή Αυγή, σας εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στις δράσεις σας και στο κοινοβουλευτικό σας έργο. Ο Καμίνης φοβήθηκε τη προβολή που θα είχε η Χρυσή Αυγή στη πιο κεντρική πλατεία της Αθήνας, γι’ αυτό έκανε το σόου σήμερα στο Σύνταγμα. Στην οδό Δηλιγιάννη δεν έχει πρόβλημα ο δήμαρχος, αλλά έχει πρόβλημα στη πλατεία Συντάγματος…όταν μαζεύονται λαθρομετανάστες μαζί με τους υποστηρικτές τους κουκουλοφόρους, ανταρσία, αριστεριστών, αντιρατσιστών και κάνουν τα καραγκιοζιλίκια στο Σύνταγμα, τότε δεν έχει πρόβλημα. Εύχομαι στις επόμενες δημοτικές εκλογές η Χρυσή Αυγή να έχει το καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα. Καλές γιορτές, καλή δύναμη.

Κ.Ε.

Χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες προμηθεύτηκαν τρόφιμα της Λαμπρής – ΒΙΝΤΕΟ

κ. Μιχαλολιάκο,

Δεν σας ξέρω, δεν με ξέρετε. Είμαι κάτοικος εξωτερικού και παρακολούθησα το περιστατικό με την παρακώλυση διανομής συσσιτίου.

Σας στέλνω το μήνυμα που έστειλα στον κ. Καμίνη. Δεν ανήκω πουθενά, απλά με εξόργισε η ενέργεια του Δήμου Αθηναίων.

Κύριε Δήμαρχε.
Είμαι κάτοικος εξωτερικού από το 2002 και ένας από τους λόγους που έφυγα ήταν και τα κακώς κείμενα της πατρίδος μου. Με βοήθησε ο Θεός και στάθηκα στα πόδια μου, δεν χρωστάω – μέχρι στιγμής – και γενικά κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια.
Παρακολουθώ τις εξελίξεις στην χώρα μου και σαν κερασάκι στην τούρτα, έπεσε η αντίθεση που έχετε στην ενέργεια της Χρυσής Αυγής για την παροχή συσσιτίων. Να σημειωθεί ότι δεν ψηφίζω κανέναν και γενικά θεωρώ το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος απλά ανύπαρκτό. Το αναφέρω αυτό για να μην  κατηγορηθώ σαν οπαδός κλπ της ΧΑ. Απλά η αλήθεια δεν κρύβεται αγαπητέ μου Δήμαρχε.

ΜΑΤ. Μονάδες αποκατάστασης Τάξης. Έστειλες τα ΜΑΤ Κύριε Καμίνη για να παρεμποδίσουν τι; Την διανομή τροφίμων σε ανθρώπους που πεινάνε; Τί σχέση έχει κ. Καμίνη η αποκατάσταση τάξης με την έννοια που αυτό εννοείται με την παροχή τροφίμων σε αναξιοπαθούντες αδερφούς μας.

Δηλαδή, εάν εγώ αύριο αναρτήσω μια ταμπέλα στο σπίτι μου και γράψω ότι το ψυγείο μου είναι ανοιχτό μόνο για τους Χ ας πούμε, θα μου στείλεις τα ΜΑΤ; Την Ασφάλεια; Την Αντιτρομοκρατική; Σήμερα, κάποιοι δεν έφαγαν. Φρόντισες εσύ για να φάνε εφόσον δεν έχουν.

Λοιπόν σιχαίνομαι να μακρηγορώ και το μήνυμά μου είναι ξεκάθαρο. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΕΘΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΈΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

Με ερωτάνε συνεχεία εδώ στο εξωτερικό, μα καλά, οι άνθρωποι τρώνε από τα σκουπίδια, παιδία λιποθυμάνε και εσείς εκεί έχετε πρόβλημα με το ποιος δίνει τρόφιμα σε ποιους; Εάν έρθει ο Δαλάι λάμα και δώσει τρόφιμα σε μετανάστες θα του στείλεις τα ΜΑΤ επειδή δεν δίνει σε Έλληνες;

ΔΠ

Η απάντηση του Συναγωνιστή Γερμενή στη λάσπη και τις συκοφαντίες

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ-ΛΙΓΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ  ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ,ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΞΙΕΠΑΙΝΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΑΣ,Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.

Β.Κ.

Η απάντησή μας για τα ψέμματα του λαθρο – Καμίνη και των διεφθαρμένων ΜΜΕ – ΒΙΝΤΕΟ

Με πολύ «μίσος», η πρώτη ομάδα των Χρυσαυγιτών έφτασε στο Σύνταγμα και εισέπραξε τις θωπείες των ανδρείκελων της εννόμου τάξης, στο όνομα του Καμίνη! Τελικά, η τελετή «μίσους» έγινε στη Δηλιγιάννη σε πείσμα των  καραγκιόζηδων των πρωϊνάδικων, με τις γεμάτες τσέπες που βαρύγδουπα την καταδίκαζαν! Μέσα σε ποταμό, καταρράχτη, πλημμύρα «μίσους», εκατοντάδες Χρυσαυγίτες έδιναν μια συμβολική προσφορά, σε πολλές χιλιάδες-δυστυχώς- Έλληνες, ανθέλληνα Καμίνη! Ηλικιωμένοι, οικογένειες με μικρά παιδιά, που πριν από ένα χρόνο τα έβγαζαν πέρα, περίμεναν στον ήλιο για λίγα τρόφιμα. Αλήθεια, αν λέγαμε πως θα μοιράζαμε σε λαθρομετανάστες, πόσους διθυράμβους θα μας έψελναν; Πόσα δοξαστικά; Το πρόβλημα του Καμίνη είναι: “Έλληνας να μην μείνει!!!” Τι θέλουν δηλαδή για τους Έλληνες; Να τους εξαθλιώσουν τόσο πολύ, ώστε το αδύναμο πλέον πνεύμα να μην σκέφτεται και το αδύναμο σώμα να μην μάχεται;;; Δυστυχώς για αυτούς, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι στις επάλξεις και θα αντιληφθούν “σύντομα”, με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο τη σημασία της φράσης ” Έσσεται Ημάρ”. Θα καταλάβουν στο τομάρι τους, τι σημαίνει οργή λαού!

Μετά τιμής
Ηριδανός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-3-maiou-2013#.UYLrF7WePRM#ixzz2SB5YHsHK

Exit mobile version