Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εικόνες ντροπής για αυτό το ανθελληνικό παρα-κράτος!

syntagma-1__article

 

Ποιoς Καμίνης, ποιoς Δένδιας και ποιος Σαμαράς είναι ικανός να σταματήσει μια τέτοια πράξη αλληλεγγύης προς Έλληνες συμπολίτες μας; Οι παραπάνω δούλοι του συστήματος είναι αυτοί που οδήγησαν τους Έλληνες στο σημείο να μην μπορούν να αγοράσουν ούτε τα απολύτως απαραίτητα! Καναλάρχες και αστυνομία πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τους αφέντες τους ακόμη μια φορά, δυσφημίζοντας και προσπαθώντας να ματαιώσουν τη διανομή της Χρυσής Αυγής, εκτόξευσαν χημικά σε ηλικιωμένους που το μοναδικό τους έγκλημα ήταν να εξασφαλίσουν λίγα τρόφιμα για την οικογένεια τους.

Τα τρόφιμα που τους στέρησαν αυτοί οι ΞΕΦΤΙΛΕΣ χωρίς να έχουν ίχνος ντροπής για τις πράξεις τους! Ζυγώνει η ώρα, ανεβαίνουν τα ποσοστά μας και τρέμουν στην ιδέα της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού. Αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά πόσο άνανδροι και προδότες είναι. Πόσο πολύ θέλουν να ταπεινώσουν και να ποδοπατήσουν ότι ελληνικό, διαλύοντας τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της πατρίδος μας.

Αυτούς που αποκαλούν “ναζί” είναι αυτοί που νοιάζονται για τον Ελληνικό Λαό, που επιστρέφουν πίσω στον Λαό τα χρήματα που τους αναλογούν ως κόμμα του κοινοβουλίου, αυτοί που δίνουν το αίμα τους για τον Έλληνα και όχι για τον λαθρομετανάστη. Μια μέρα αυτά τα χέρια που σήμερα έλαβαν λίγα τρόφιμα θα τους συντρίψουν! Ο Ελληνικός λαός δεν υποδουλώνεται και δεν ανέχεται κι άλλη εξαθλίωση! Ο κλοιός στενεύει για τους δυνάστες μας, οι τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος  πυκνώνουν… ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Τ.Ο. Καρδίτσας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eikones-ntrophs-gia-auto-to-anthellhniko-para-kratos#.UYOiHrWePRM#ixzz2SEHlrR00

Exit mobile version