Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 4 Μαΐου 2013

xamail__article__article

 

Πλημμύρισε η καρδιά μας Ελλάδα σήμερα που σας είδαμε στα διόδια ολόκληρης της χώρας. Από την Αθήνα μέχρι και το χωριό μας, όπου και αν υπήρχαν διόδια οι Χρυσαυγίτες ήταν εκεί. Επιτέλους είδαμε νέους και νέες με καθαρό βλέμμα και άφθονες Ελληνικές Σημαίες. Σας ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας για αυτή την τόσο όμορφη εικόνα που συνόδευσε το σημερινό μας ταξίδι. Να είστε καλά.

Α.Ε.

Εθνικιστική δράση στα διόδια όλη της χώρας – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Όλα τα κανάλια είπαν για το κοριτσάκι που δήθεν χτυπήθηκε από τον Βουλευτή μας. Τώρα που αποδείχτηκε περίτρανα και με ομολογία ότι το κοριτσάκι χτυπήθηκε από τους μπράβους του Καμίνη θα βγουν να κατακεραυνώσουν τον δήμαρχο των λαθρομεταναστών; Δεν νομίζω αν κρίνω από το ότι κανείς τους δεν έχει δημοσιεύσει τουλάχιστον την είδηση. Αλλά θα έρθει η μέρα που θα ζητήσουν συγνώμη γονυπετείς από τον Ελληνικό Λαό για τα ψέματα που του λέγανε τόσες δεκαετίες.

Κ.Α.

Χρυσή Αυγή “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”: Το δώρο μας στους μεγαλοεργολάβους για την Λαμπρή… – ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει την επομένη της Πρωτομαγιάς η επίσημη σελίδα των σταλινοτσολιάδων του Περισσού:

«Τους χιλιάδες των εργαζομένων που ξεπέρασαν όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια και τίμησαν μαζικά με απεργία την κορυφαία ημέρα για την εργατική τάξη, την 1η Μάη, τους χιλιάδες των εργαζομένων, ανέργων, γυναικών, νέων, συνταξιούχων και μεταναστών που έδωσαν το παρών στις μαζικές, μαχητικές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, χαιρετίζει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ».

Ποιοι ήταν αυτοί οι (3.000 περίπου…) εργαζόμενοι που χαιρετίζουν οι κουκουέδες;

Δίπλα ακριβώς από το κείμενο παραθέτουν μια φωτογραφία, στην οποία εικονίζονται κάποιοι από «τις χιλιάδες των εργαζομένων». Την άνοιξα και… μαύρισε ο τόπος. Όπως ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει πρόκειται για Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς και λοιπούς λαθρομετανάστες. Είναι οι μόνοι που πιστεύουν πλέον τους… μαχαραγιάδες του Περισσού, γιατί οι Έλληνες εργαζόμενοι τους έχουνε μάθει καλά, από την όψη κι από την ανάποδη και τους έχουνε γυρίσει την πλάτη. Οριστικά και αμετάκλητα!

Γ.Α.

Ομολόγησαν οι αστυνομικοί του λαθρο-Καμίνη: “Από τις κινήσεις μας χτυπήθηκε το κοριτσάκι”

Για φανταστείτε (φανταστείτε λέω) να έμπαινε διαφήμιση της Eurobank στο οπισθόφυλλο της εφημερίδας Χρυσή Αυγή. Έ ρε τί θα γινόταν, μέχρι κι η κουτσή μαριώ θα το μάθαινε. Θα ακούγαμε κηρύγματα σε όλα τα M.M.E για τους ναζί που χρηματοδοτούνται από το ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο. Τώρα όμως που οι κουκουέδες διαφημίζουν το ληστρικό και τοκογλυφικό κεφάλαιο στο οπισθόφυλλο του ριζοσπάστη όλα τα Μ.Μ.Ε εφάρμοσαν την δημοσιογραφική τεχνική “μούγκα τσάνελ” και το έκαναν γαργάρα. Κουκουέδες, κλείστε το μαγαζί όσο είναι καιρός πριν ξευτιλιστείτε περαιτέρω. Την αρχή κάνουν οι μπουρζουάδες σοσιαληστές του πασόκ.

ΑΧΠ ΚΥΘΗΡΑ

Συμβαίνει τώρα: Η Χρυσή Αυγή στα διόδια από τον ακριτικό Έβρο μέχρι την Πελοπόννησο

Καλησπέρα Αδέρφια, Με αφορμή ένα γεγονός που έχει γίνει νόμος του ελληνικού κράτους σας στέλνω ένα μήνυμα αγανάκτησης, και θέλω να αφαιρέσω την άγνοια πάνω στο θέμα από τους ανθρώπους που θα το διαβάσουν. Το 2011 και συγκεκριμένα στις 16 του Ιουνίου, ενώ οι πολίτες αγανακτούν , και ο πρωθυπουργός Γιωργάκης (γιατί Γιώργος δεν θα γίνει ποτέ) Παπανδρέου κάνει ανασχηματισμό , ενώ παράλληλα όλοι θυμόμαστε πως κυκλοφορούσαν και φήμες για παραίτηση, ψηφίζεται λοιπόν ένας νόμος “φωτιά” για τους Έλληνες πολίτες, χωρίς ονομαστική ψηφοφορία…Άραγε πόσοι βουλευτές ήταν παρόντες; πάνω από 80; Μπα… Για να μην φλυαρώ, Έλληνες από τον Ιούνιο του 2013 σε 2 μήνες, είστε και επίσημα δότες οργάνων…όποιος Έλληνας πεθαίνει τα όργανα του θα δωρίζονται στους πλούσιους ανάδοχους… Μέχρι τώρα με απόφαση είτε του ίδιου ή των συγγενών μετά τον θάνατο, τώρα χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, ακόμα και σε εγκεφαλικά νεκρούς Έλληνες , που ουσιαστικά δεν έχουν πεθάνει, θα αφαιρούνται τα όργανα και θα δολοφονούνται… Ο μόνος τρόπος είναι να το έχετε δηλώσει εσείς πριν τον θάνατο σας ότι δεν επιθυμείτε να δωρίσετε τα όργανα σας, αλλά αρλούμπες είναι αυτά αδέρφια…δεν ενημέρωσαν τον κόσμο, τον απασχόλησαν με άλλα πράγματα (όπως κάνουν και σήμερα θέλοντας να μας κάνουν να ξεχάσουμε την κρίση, το μνημόνια, τα χαράτσια με μικροπροβλήματα, του τύπου “αχ καλέ ο Τσίπρας προωθεί την διαπολιτισμικότητα, πήγε στην Αμερική..”) και μας άφησαν σε πλήρη άγνοια… Μιλώ λοιπόν για τον νόμο 3984/ΦΕΚ 150/Α/27.06.2011 με μια αναζήτηση στο ίντερνετ θα το βρείτε σε μορφή PDF.Η μόνη μας ελπίδα είναι μια κυβέρνηση Ελλήνων που θα αποτρέψει την μετατροπή της χώρας μας σε σκουπιδότοπο, και τους Έλληνες σε ανταλλακτικά των πλούσιων τοκογλύφων…

Σ.Μπ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-4-maiou-2013#.UYQ7E7WePRM#ixzz2SGuQ43SS

Exit mobile version