Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έκραξαν τους πολιτικούς στον Επιτάφιο: “Προδότες μας σταυρώσατε!” – ΒΙΝΤΕΟ

epitafios_athina_533_355__article

 

Πολίτες που βρίσκονταν κοντά στην εξέδρα μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όταν είδαν τον Αρχιεπίσκοπο να πλησιάζει και τους πολιτικούς να τον ακολουθούν, ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες«Με τι μούτρα έρχεστε στον Επιτάφιο» φώναζαν προς τους πολιτικούς οι συγκεντρωμένοι. Άλλοι έλεγαν «Που να δούμε τον Χριστό; Μόνο τον Σόϊμπλε βλέπουμε» συμπληρώνοντας «μας κρεμάσατε προδότες».

Η κατάσταση της Ελλάδας έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ο Έλληνας πολίτης έχει αγανακτήσει, καθώς οι πολιτικάντηδες έχουν ξεπουλήσει τα πάντα. Το Μνημόνιο απεδείχθη εθνοκτόνο, προκάλεσε χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων, επέφερε ανεπανόρθωτη οικονομική και κοινωνική καταστροφή, δραματική συρρίκνωση του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος, άνευ προηγουμένου αύξηση της ανεργίας και εκτίναξη του χρέους σε επίπεδα μη αντιμετωπίσιμα. Πάγιο και διαρκές αίτημα της Χρυσής Αυγής, αλλά και όλου του ελληνικού λαού, να κάτσουν στο σκαμνί οι πρωταίτιοι της γενοκτονίας του Έθνους. Εξεταστική επιτροπή και ειδικό δικαστήριο για όσους έδεσαν την χώρα με τα δεσμά του μνημονίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ekrajan-tous-politikous-ston-epitafio-prodotes-mas-staurwsate-binteo#.UYUeg7WePRM#ixzz2SKqa3042

Exit mobile version