Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΤΑ ΝΕΑ: ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ 12ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Ο ΓΕΡΜΕΝΗΣ, ΑΛΛΑ… ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΒΡΕΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ

aynanismos

 

Μπλέξανε τις γραμμές τους ή μήπως εφόσον δεν πιάνει το ένα παραμύθι σερβίρουν μια άλλη εκδοχή του; Όπως κι αν έχει το πράγμα, μέχρι χθες το βράδυ γνωρίζαμε από τα «έγκριτα» ΜΜΕ και τις πύρινες ανακοινώσεις των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, ότι ο συναγωνιστής βουλευτής Γ. Γερμενής επιχείρησε να γρονθοκοπήσει τον λαθροδήμαρχο Καμίνη, αλλά… αστόχησε και πέτυχε ένα 12χρονο κοριτσάκι που ήτανε δίπλα του. Βέβαια, ούτε βίντεο μας έδειξαν οι «έγκριτοι», ούτε φωτογραφίες, αλλά τι σημασία έχει; Αφού το λένε όλοι αυτοί μπορεί κανείς να τους αμφισβητήσει;

Χθες το βράδυ, όμως, κάπου χάλασε η συνταγή και η διαδικτυακή έκδοση των «Νέων» το γύρισε το παραμύθι. Όχι, τελικά δεν χτύπησε 12χρονο κοριτσάκι ο Γερμενής, αλλά… μια μητέρα με βρέφος. Ιδού η πλήρης γελοιοποίησή τους:

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στον Καμίνη και σε μητέρα με βρέφος

«Να επιτεθεί με γροθιά στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, μέσα στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης, επιχείρησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής. Τελικά, όμως, χτύπησε στο μέτωπο μια νεαρή μητέρα η οποία κρατούσε το ηλικίας λίγων μηνών κοριτσάκι της στην αγκαλιά της. Το επεισόδιο σημειώθηκε μετά τη ματαίωση της ρατσιστικής διανομής τροφίμων «Μόνο για Έλληνες» στο Σύνταγμα από τη Χρυσή Αυγή».

Ψευταράδες, τουλάχιστον συντονιστείτε γιατί γίνεστε καταγέλαστοι!

 

πηγή

Exit mobile version