Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση στον υπάλληλο των Ρότσιλντ που αποκαλεί μόρφωμα το κόμμα ενός εκατομμυρίου Ελλήνων – BINTEO

δένδιαςΗ τραγική συγκυβέρνηση καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να απαξιώσει την λαϊκή θέληση που υποστηρίζει σθεναρά την Χρυσή Αυγή. Κάθε προσπάθεια τους όμως πέφτει στο κενό, καθώς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα συνεχώς ανεβαίνει. Οι αποτυχημένοι πολιτικάντηδες έχουν καταλάβει ότι  με την φοροεισπρακτική πολιτική τους, ο Έλληνας έχει στραφεί εναντίον τους.  

Όποιος αποκαλεί μόρφωμα, το κόμμα που εμπιστεύονται ένα και πλέον εκατομμύριο Έλληνες, δεν υβρίζει μόνο την Χρυσή Αυγή. Προσβάλει και περιφρονεί τον ελληνικό λαό και τα συνταγματικά του δικαιώματα. Οι παράγοντες της συγκυβέρνησης είναι υποχείρια της ανθελληνικής πολιτικής των τοκογλύφων, που βλέπουν την Χρυσή Αυγή ως το μοναδικό ανάχωμα στα βρώμικα σχέδιά τους κατά της Πατρίδας μας. Από την πλευρά μας προτείνουμε να αποκλειστούν από το κομματικό σύστημα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, που άρπαξαν εκατομμύρια ευρώ μαύρου χρήματος από τη siemens, υπερχρέωσαν τη χώρα και κατέκλεψαν τα δημόσια ταμεία.

Δήλωση Δένδια: “Με τη συνταγματική αναθεώρηση υπάρχει δυνατότητα αποκλεισμού από το κομματικό σύστημα μορφωμάτων όπως η Χρυσή Αυγή”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apanthsh-ston-upallhlo-twn-rotsilnt-pou-apokalei-morfwma-to-komma-enos-ekat#.UYU04rWePRM#ixzz2SLFkq9lp

Exit mobile version