Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 5 Μαΐου 2013

xamail__article__article

 

Καλή Ανάσταση στο Έθνος μας, Συναγωνιστές. Σε σκοτεινούς και χαλεπούς καιρούς, όπως οι σημερινοί αξίζει να θυμόμαστε ότι ο Θεός έχει βάλει την υπογραφή του για την απελευθέρωση της Ελλάδος από τον οποιονδήποτε κατακτητή και δεν την παίρνει πίσω. Με αυτό στο νου να είστε βέβαιοι ότι παρά τις μεθοδεύσεις κυβέρνησης – τρόικας – αριστεράς, η Χρυσή Αυγή εν τέλει θα βγει νικήτρια και οι εχθροί των Ελλήνων θα πληρώσουν για την προδοσία τους ενάντια στον Ελληνικό Λαό.

Γ.Π.

Ρουφιάνοι του indymedia στοχοποιούν επαγγελματίες που εφοδιάζουν το κοινωνικό μας έργο

Δεν πάνε καλά οι πολιτικοί μας… Οι Έλληνες πεινάνε και αυτοκτονούνε από τα χρέη. Οι Αλβανοί δραπέτες σπέρνουν χειροβομβίδες στο διάβα τους και αυτοί με τι ασχολούνται; Με το να περιορίσουν την ισχύ της Χρυσής Αυγής! Αν είναι δυνατόν! Δηλαδή δεν τους απασχολεί η Ελληνική Κοινωνία, αλλά μόνο το πώς θα διατηρήσουν την θεσούλα τους, τον μισθουλάκο τους και την μιζούλα τους. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!!

Κ.Α.

Νέος αντιρατσιστικός νόμος-παρωδία κατά της Χρυσής Αυγής και των Ελλήνων πολιτών

Είδα τα νέα σχετικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που πρόκειται να φέρει στην βουλή η τρικομματική συγκυβέρνηση. Πέραν του γελοίου του πράγματος θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία σπαρταριστή λεπτομέρεια. Τα νέα τα άκουσα από το ραδιοσταθμό του «Βήματος» δηλαδή του Ψυχάρη, του βουλευτή της ΝΔ. Πριν ακριβώς ανακοινώσουν την είδηση, συνοδεία πολλών «μπράβο» από τους δημοσιογράφους, υπήρχε εκπομπή που ανέλυε την προσωπικότητα του Ιούδα και το πώς αυτός δεν ήταν και τόσο προδότης. Πόσο τραγικά ειρωνικό και αστείο ήταν αυτό…

Α.Ρ.

Απάντηση στον υπάλληλο των Ρότσιλντ που αποκαλεί μόρφωμα το κόμμα ενός εκατομμυρίου Ελλήνων

Το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που φέρνουν στην βουλή δείχνει πόσο κενοί και πόσο γελοίοι είναι. Επιπλέον αυτό το νομοσχέδιο ρίχνει και τις μάσκες των δήθεν αντεξουσιαστών, οι οποίοι σήμερα χειροκροτούν την συγκυβέρνηση. Αυτό που δεν κατάφεραν οι βόμβες των τρομοκρατών, οι αντισυγκεντρώσεις των αναρχικών, οι βρισιές των δημοσιογράφων, επιχειρούν να το κάνουν με νόμο. Αυτό, βέβαια, μας δείχνει ότι είναι όλοι μια παρεούλα με κοινούς σκοπούς και στόχους. Γι’ αυτό και θα αντιμετωπιστούν το ίδιο από τον Ελληνικό Λαό που τους απαξιώνει όλους μαζί. Η Χρυσή Αυγή δεν κάμπτεται από νόμους, όπως δεν υπολόγισε και τις βόμβες. Δεν θα τα καταφέρουν! Η Ελλάδα θα νικήσει!

Σ.Θ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-5-maiou-2013#.UYWO6LWePRM#ixzz2SMnFtEHA

Exit mobile version