Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αδικήματα γνώμης και διώξεις κατά Ελλήνων από τη χούντα του μνημονίου – ΒΙΝΤΕΟ

adikimata_gnomis__article

 

Ποτέ μας δεν πιστέψαμε στο σημερινό κλεπτοκρατικό σύστημα, ποτέ μας δεν τρέφαμε αυταπάτες σχετικά με το αν η δικτατορία των διεφθαρμένων ενδιαφέρεται πραγματικά για τον ελληνικό Λαό και λαμβάνει σοβαρά υπ’ όψιν της τη βούλησή του. Αφού αρχικά τον εξαχρείωσε με δανεικό άρτο και αισχρά θεάματα, αφού εν συνεχεία άνοιξε την κερκόπορτα στον εχθρό φέρνοντας στην Πατρίδα μας εκατομμύρια λαθρομετανάστες που εγκληματούν εις βάρος των Ελλήνων και είναι έτοιμοι για την τελική μάχη της οριστικής άλωσης, αφού οδήγησαν ένα ολόκληρο Έθνος σιδηροδέσμιο στη σκλαβιά των διεθνών τοκογλύφων, περνούν τώρα στην τελική φάση του σχεδίου τους που δεν είναι άλλη από την εξάλειψη κάθε εστίας αντίστασης στο αμαρτωλό καθεστώς τους, με την ποινικοποίηση ακόμη και της σκέψης όσων αγωνιούν για την Πατρίδα τους και μάχονται για αυτήν. Και μπροστά στη σωτηρία του τυρρανικού τους καθεστώτος δεν υπάρχει χώρος για…ενδοκαθεστωτικές διαφωνίες και επουσιώδεις λεπτομέρειες όπως η τήρηση των νόμων και του Συντάγματος ή, ακόμη, και ο σεβασμός στην ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης.

Έρχεται, λοιπόν, στη βουλή σχέδιο νόμου περί “ξενοφοβίας και ρατσισμού”. Το οποίο προβλέπει ποινές όπως φυλάκιση από τρεις μήνες έως έξι χρόνια, πρόστιμο 20.000 ευρώ και, τέλος, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων (!!) για όσους δεν ενστερνίζονται τις “αντιρατσιστικές” κρατικές ντιρεκτίβες. Συγκεκριμένα, αντιμέτωποι με τις ανωτέρω ποινές θα είναι όσοι “δημόσια, προφορικά ή δια του Τύπου ή του Διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή άλλον τρόπο προκαλούν ή διεγείρουν σε βιαιοπραγίες κατά ομάδας ή προσώπου που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την καταγωγή και τον γενετήσιο προσανατολισμό”. Σύμφωνα μάλιστα με ασφαλείς καθεστωτικές πληροφορίες (σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ”) όμοιος θα είναι ο ποινικός κολασμός και για εκείνους που “αρνούνται ή εκμηδενίζουν τη σημασία των εγκλημάτων γενοκτονίας, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, των εγκλημάτων πολέμου και των εγκλημάτων του ναζισμού και του φασισμού”. Μάλιστα “αν στις πράξεις αυτές υποπέσει αρχηγός κόμματος, περικόπτεται αυτομάτως, πέραν των άλλων ποινών, και η κρατική χρηματοδότηση από το κόμμα”. Περεταίρω, αν κάποιος βουλευτής τελέσει κάποιο ή κάποια από τα ανωτέρω αδικήματα είτε εντός είτε εκτός βουλής,  ή χαιρετίσει με το δεξί χέρι σηκωμένο (!!!), η ασυλία του θα αίρεται αυτόματα και θα οδηγείται σε (κατά)δικαστήριο προκειμένου, εκτός όλων των άλλων, να αποστερείται για δύο ή τρία χρόνια τα πολιτικά του δικαιώματα.

Το εν λόγω νομοσχέδιο κινείται στα πρότυπα αντίστοιχων νομοθεσιών ευρωπαϊκών κρατών, όπως η Γερμανία της Μέρκελ, και η κατάρτισή του υπαγορεύεται από τον πανικό που έχει προκαλέσει στα εγχώρια ανδρείκελα της εθνικής υποδούλωσης και τους εντολοδότες τους η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής. Όπως, εξάλλου, αναφέρεται στο δημοσίευμα, μία ευρωπαία επίτροπος ονόματι “Βίβιαν Ρέντινγκ” προσφάτως κατηγόρησε τη χώρα μας για την ανυπαρξία αντίστοιχης νομοθεσίας, στο πλαίσιο “γεύματος εργασίας” μεταξύ των υπουργών Δικαιοσύνης της Ε.Ε. και προφανώς ο κύριος Ρουπακιώτης έσπευσε αμέσως να εκτελέσει τις διαταγές των αφεντικών του.

Από νομικής πλευράς βρίθει αδιευκρίνιστων στοιχείων και αποτελεί κλασική περίπτωση “φωτογραφικού” νόμου. Καταρχήν, δεν έχει κανένα λόγω ύπαρξης καθώς τόσο ο νόμος 927/1979 (“Οστις δημοσίως, είτε προφορικώς είτε διά του τύπου ή διά γραπτών κειμένων ή εικονογραφήσεων ή παντός ετέρου μέσου εκ προθέσεως προτρέπει εις πράξεις ή ενεργείας δυναμένας να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βίαν κατά προσώπων ή ομάδες προσώπων εκ μόνου του λόγου της φυλετικής ή εθνικής καταγωγής του, τιμωρείται με φυλάκισιν μέχρι δύο ετών ή με χρηματικήν ποινήν ή και δι’ αμφοτέρων των ποινών τούτων.”) όσο και τα άρθρα 183, 184, 185, και 186 ΠΚ (εγκλήματα σχετικά με την επιβουλή της δημόσιας τάξης, όπως δημόσια διέγερση σε τέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος ή ο εγκωμιασμός τους) καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα εφαρμογής του εν λόγω νομοσχεδίου. Επιπλέον, παραβιάζεται κατάφωρα το ίδιο το Σύνταγμα και συγκεκριμένα το δικαίωμα όλων στην ελεύθερη συμμετοχή στην κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας (άρθρο 5 παράγραφος 1), η ελεύθερη έκφραση ιδεών και η απαγόρευση της λογοκρισίας του Τύπου (άρθρο 14, παράγραφοι 1 και 2), καθώς επίσης και η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης (άρθρο 13 παράγραφος 1), από τη στιγμή που θεμελιώνεται η απαγόρευση της έκφρασης εναντίον άλλων δογμάτων, στοιχείο δομικό της ελεύθερης έκφρασης της πίστης του καθενός. Με την δε πρόβλεψη της ποινικοποίησης της από Βήματος της Βουλής έκφρασης σκέψεων που τυποποιούνται ως “ρατσιστικές και ξενοφοβικές” στο εν λόγω νομοσχέδιο και την αυτόματη άρση της ασυλίας-άνευ της σχετικής διαδικασίας και άδειας του Σώματος-παραβιάζονται τα άρθρα  61 και 62 του Συντάγματος που ορίζουν ότι “Ο βουλευτής δεν καταδιώκεται ούτε εξετάζεται με οποιονδήποτε τρόπο για γνώμη ή ψήφο που έδωσε κατά την άσκηση των βουλευτικών καθηκόντων”  και ότι “όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος”. Τέλος, βασική αρχή του ποινικού Δικαίου αποτελεί το ότι στο πρόσωπο του δράστη διώκεται η πράξη και όχι ο ίδιος ως προσωπικότητα. Αρχή που επίσης παραβιάζεται όταν στοχοποιείται συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών, ειδικότερα εκείνοι που χαρακτηρίζονται από το κράτος ως ”ρατσιστές”. Σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε το σχέδιο νόμου να προβλέπει τις ίδιες ποινές και σε όσους διεγείρουν σε βία με αιτία, επί παραδείγματι, την κοινωνική τάξη.

Είναι προφανές ότι το σημερινό, αντεθνικό και αντιλαϊκό, σύστημα εξουσίας, έχει κηρύξει τον ολοκληρωτικό πόλεμο στον ελληνικό Λαό και τον μοναδικό γνήσιο πολιτικό εκφραστή της λαϊκής βούλησης, την Χρυσή Αυγή. Καθίσταται, επίσης, πιο φανερός από ποτέ ο βρώμικος και μέχρι το μεδούλι συστημικός ρόλος της αριστεράς, η οποία διαφωνεί αποσπασματικά με το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου, όχι γιατί έτσι φιμώνεται η ελεύθερη έκφραση, αλλά διότι δεν φιμώνεται αρκετά! Μάλιστα, κάνουν λόγο για “ανάγκη ευθυγράμμισης” της ελληνικής νομοθεσίας με τις αντίστοιχες των ευρωπαϊκών κρατών ως προς την αντιμετώπιση του “ρατσισμού”. Ξεχνούν, όμως, φαίνεται, πως στην Ε.Ε. αλλά και σε πολλά κράτη μέλη έχουν γίνει επίσημες καταδίκες των εγκλημάτων του κομμουνισμού και έχουν τεθεί τέτοιες συμμορίες, αντίστοιχες του Κ.Κ.Ε., και τα σύμβολά τους εκτός νόμου. Εδώ, στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης, ούτε που τολμούν να καταδικάσουν τα εγκλήματα των κόκκινων δολοφόνων, όπως πράττουν με τα αντίστοιχα των “φασιστών και ναζιστών”.
Αλήθεια, με βάση το νόμο αυτό, θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης όσοι αρνούνται την γενοκτονία των Ποντίων ή εκμηδενίζουν τη σημασίας της καταστροφής της Σμύρνης, αποκαλώντας την “συνωστισμό”; Αλήθεια, με βάση το νόμο αυτό θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη όσοι διαδηλώνουν στη χώρα-ευρισκόμενοι παράνομα σε αυτήν-απαιτώντας στη γλώσσα τους “θάνατο για τους άπιστους” στο όνομα του Αλλάχ; Αλήθεια, όταν εφαρμοστεί ο νόμος θα κληθούν να λογοδοτήσουν εκείνοι που εγκωμιάζουν το θάνατο δια της πυράς εργαζομένων επειδή ήταν…”απεργοσπάστες”; Αλήθεια, πότε θα θεσμοθετηθεί η αυτόματη άρση της βουλευτικής ασυλίας για τους καταχραστές του ιδρώτα του Λαού; Αλήθεια, πιστεύετε πως έτσι θα αποφύγετε την οργή του Λαού, το  τέλος της χούντας σας και την ανατολή της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού; 

Ηλίας Σταύρου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/adikhmata-gnwmhs-kai-diwjeis-kata-ellhnwn-apo-th-chounta-tou-mnhmoniou#.UYYutLWePRM#ixzz2SPYzSK6e

Exit mobile version