Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκαλεί τον Ελληνικό Λαό ο Στουρνάρας

στουρναραςεπιτροπη

 

Προκλητικές δηλώσεις έκανε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, στην γερμανική εφημερίδα, Frankfurter Allgemeine Zeitung. Στην συνέντευξη του ο υπουργός υπεραμύνθηκε, ενάντια στην κοινή λογική, της οικονομικής πολιτικής που χαράσσουν από κοινού η τριμερής συγκυβέρνηση και η τρόικα. Μια οικονομική πολιτική που έχει ήδη οδηγήσει χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία, φαινόμενο που τον τελευταίο καιρό έχει μάλιστα ενταθεί.

Ο Στουρνάρας όμως επιλέγει να ερμηνεύσει προπαγανδιστικά την βουβή απελπισία που έχει καταλάβει τον Ελληνικό Λαό, ως “υπομονή” και “πίστη” στην κυβέρνηση. Συγκεκριμένα είπε:

«Είναι οδυνηρό, διότι κατά την διάρκεια της διαδικασίας μετάβασης, δημιουργείται ανεργία και δεν έχουμε χρήματα για να δημιουργήσουμε κοινωνικό δίκτυο. Αλλά οι Έλληνες είναι υπομονετικοί. Υπάρχουν μόνο διαμαρτυρίες από τον δημόσιο τομέα. Οι προβλέψεις ότι θα καιγόταν η Αθήνα στις διαδηλώσεις δεν επιβεβαιώθηκαν. Οι άνθρωποι έχουν γίνει σιωπηλοί γιατί βλέπουν φως στην άκρη του τούνελ»

Δηλαδή αν επιτευχθεί ο στόχος της κυβέρνησης Σαμαράς του ξεπουλήματος ολόκληρης της Ελλάδας και της παράλληλης “κινεζοποίησης” όλων των Ελλήνων, ο Στουρνάρας θα βλέπει Έλληνες χαρούμενους. Όπως “χαρούμενους” Κινέζους έβλεπε και ο Μάο Τσε Τούνγκ στην Κίνα, όταν η οποιαδήποτε αντίδραση συνοδευόταν με εκτελέσεις. Όπως ο λαός της Β. Κορέας “έκλαψε” τον Κιμ Γιονγκ Ιλ, γιατί άμα δεν έκλαιγε αρκετά πειστικά θα οδηγούταν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ως “αντιφρονούντας”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/prokalei-ton-ellhniko-lao-o-stournaras#.UYajq7WePRM#ixzz2SRaeaeE8

Exit mobile version