Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζεται ο πόλεμος των εβραίων κατά της Χρυσής Αυγής

obamaisrael__article

 

Νέες ανακοινώσεις της παγκόσμιας ιουδαϊκής κοινότητας ενάντια στο Εθνικιστικό Κίνημα και τον ελληνικό λαό που το υποστηρίζει

Το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει καταστεί προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων και η Ελληνική Κυβέρνηση απλό ενεργούμενο είναι προφανές συμπέρασμα εξαγόμενο από πολλά και πολυποίκιλα περιστατικά που το κάνουν προφανές. Το γεγονός ότι ο διεθνής σιωνισμός αποτελεί μέρος – τουλάχιστον – των δεσμωτών της χώρας μας είναι επίσης προφανές και προς απόδειξη τούτου θα αφήσουμε στην άκρη τα πολλά παραδείγματα που μας παρέχει η Μέρκελ και το ΔΝΤ, αλλά θα επικαλεστούμε αποκλειστικά και μόνο την ηγεμονική εμφάνιση του κ. Λόντερ ενώπιον του κ. Σαμαρά. Μια εμφάνιση κατά την οποία ο κ. Λόντερ, ως γνήσιο «αφεντικό» απαίτησε την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής.

Έτσι η γνωστή και μη εξαιρετέα AJC στο φόρουμ της οποίας έχουν χαιρετίσει όλοι οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης και του θανάτου των Εθνών, έβγαλε εκ νέου ανακοίνωση υπέρ του πρωθυπουργού των μνημονίων, Αντώνη Σαμαρά, και εναντίον της Χρυσής Αυγής, η οποία μεταξύ άλλων φέρεται πως φταίει… και για το Ολοκαύτωμα. Συγγραφέας της εν λόγω ανακοίνωσης ο ίδιος ο εκτελεστικός διευθυντής της λομπίστικης επιτροπής, κ. Ντέιβιντ Χάρις, ο οποίος φέρεται ότι ασχολείται ιδιαιτέρως με την σύμπλευση Ελλάδος – Ισραήλ, ξεχνώντας βέβαια να μας πει πως γίνεται αυτή η σύμπλευση από την στιγμή που το Ισραήλ συμμαχεί ανοιχτά με την Τουρκία. Ψιλά γράμματα, φυσικά, αυτά.

Θα τολμήσει άραγε ο πρωθυπουργός να επιτεθεί εναντίον της AJC για την ωμή της παρέμβαση στο εσωτερικό μιας υποτίθεται φίλιας – έτσι τουλάχιστον λένε…- χώρας, όπως πρέπει να πράττει ο πρωθυπουργός μιας ανεξάρτητης χώρας; Προφανώς και δεν θα το πράξει για πολλούς λόγους που έχουμε ήδη αναλύσει, όμως όσον αφορά την ανακοίνωση αυτή καθ’ αυτή ας μείνουμε λίγο στον «ποιητικό» της επίλογο. Λέει λοιπόν η ανακοίνωση ότι η AJC θα στηρίξει «ένα λαμπρό μέλλον με ευημερία, σ’ ένα μέλλον στο οποίο ελπίζουμε ότι η Χρυσή Αυγή θα ξεθωριάζει στην αφάνεια που τόσο πλουσιοπάροχα της αξίζει».

Δηλαδή η AJC φαντασιώνεται ένα «λαμπρό μέλλον» με τον Σαμαρά, τον Κουβέλη, τον Βενιζέλο και χωρίς την Χρυσή Αυγή. Αυτό από μόνο που μας δείχνει να καταλάβουμε επακριβώς τι εννοούνε… Θέλουν ένα μέλλον λαμπρό και με ευημερία για τους διαπλεκόμενους, τους κλέφτες, τους απατεώνες της μεταπολίτευσης, οι οποίοι έχουν πολλές φορές δείξει την αδιαφορία τους για τον Ελληνικό Λαό. Ένα μέλλον χωρίς Χρυσή Αυγή, δηλαδή χωρίς αντίσταση στα σχέδια όλων αυτών. Ένα μέλλον ζοφερό για τον Ελληνικό Λαό.

Ο Ελληνικός Λαός έχει ήδη απαντήσει σε όλους αυτούς που θέλουν να φιμώσουν την Φωνή της Αντίστασης του, δίνοντας ήδη διπλάσια ποσοστά στην Χρυσή Αυγή και επιφυλάσσοντας δυσάρεστες, για αυτούς, εκπλήξεις στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, όποια μορφή και αν αυτές έχουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunechizetai-o-polemos-twn-ebraiwn-kata-ths-chrushs-aughs#.UYesv7WePRM#ixzz2SWBjoVgg

Exit mobile version