Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΕ… ΚΟΛΛΥΒΑ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ» – ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ!

anticommunist

 

Πλησιάζει η επέτειος της νίκης των ενωμένων υπό τη σκέπη του διεθνούς σιωνισμού, καπιταλιστικών-κομμουνιστικών δυνάμεων, το 1945 (που οδήγησε στις αισχρές συμφωνίες της Γιάλτας) αλλά υπάρχουν πολλοί που δε γιορτάζουν!

Στην Μολδαβία, λοιπόν, εθνικιστικές πολιτικές δυνάμεις, που τάσσονται υπέρ της ενσωμάτωσης της χώρας στη Ρουμανία (η Μολδαβία είναι τόσο ρουμανική, όσο και η Κύπρος ελληνική, μη Ρουμάνοι είναι οι απόγονοι των εποίκων που εγκατέστησε εκεί ο Στάλιν μόλις κατέκτησε την ρουμανική αυτή επαρχία λίγο πριν από τον Β΄Π.Π.) καλούν τους πολίτες της πρωτεύουσας Κισινάου να εμποδίσουν με κάθε τρόπο προγραμματισμένη συναυλία για «την αντιφασιστική Νίκη», που την χαρακτηρίζουν «νίκη κατά των γερμανικών και ρουμανικών στρατευμάτων».

Παρεμπιπτόντως, ο δήμαρχος της πόλεως έχει υποσχεθεί να ακυρώσει –αλλά από την επόμενη χρονιά- τις παλαιοκομμουνιστικές εκδηλώσεις και να τιμά την 9η Μαΐου ως «Ημέρα της Ευρώπης».

Στη γειτονική Ουκρανία, οι εθνικιστές ζητούν την απαγόρευση της στρατιωτικής παρέλασης των ρωσσικών ναυτικών δυνάμεων που έχουν βάση στη Σεβαστούπολη, ενώ σε δύο περιοχές της χώρας οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν πως η 9η Μαΐου θα τιμάται στο εξής ως «ημέρα πένθους για τα θύματα του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου» κι όχι ως «ημέρα της αντιφασιστικής νίκης», προκαλώντας τη λυσσαλέα αντίδραση των σιωνιστικών ανδρεικέλων που κυβερνούν τη χώρα (κατακλέβοντας το λαό της).

Τελικά, μόνο οι καταγέλαστοι ντόπιοι κουκουέδες (πρώην όργανα των σοβιετικών και νυν των αμερικανοσιωνιστών) θα γιορτάσουν τη νίκη των ενωμένων καπιταλιστικών-κομμουνιστικών δυνάμεων και το μοίρασμα της Ευρώπης (στο οποίο έμειναν… μπουκάλα, γιατί ο τότε αφέντης τους, «πατερούλης» Στάλιν, τους πούλησε στεγνά και συμφώνησε να περάσει η Ελλάδα στη δυτική σφαίρα επιρροής…). Πληροφορούμεθα μάλιστα, πως στις γιορτές τους –περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις- θα προσφερθούν και κόλλυβα, στη μνήμη του (μπαμπέση) Στάλιν. Σύντροφοι, καλοφάγωτα! Να ζήσετε να τον θυμόσαστε!

ΠΗΓΗ

Exit mobile version