Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για χρόνια θα κρατήσει η κρίση και η λιτότητα, λέει η Μέρκελ

images__article (1)

 

Μας έχει πάρει τα αυτιά, κυριολεκτικά, ο Σαμαράς για την “ανάπτυξη” που έρχεται, όμως όλοι οι σκεπτόμενοι Έλληνες πολίτες αντιλαμβάνονται ότι λέει ψέματα, αφού τον διαψεύδουν τα δεδομένα της οικονομίας. Με την ανεργία να καλπάζει και τις επιχειρήσεις να κλείνουν είναι πραγματικά απορίας άξιο, τι σόι ανάπτυξη περιμένει ο Σαμαράς. Και η απάντηση δόθηκε: Ο Σαμαράς δεν περιμένει ανάπτυξη, απλά το λέει μπας και κρατήσει κανένα ψηφαλάκι μπας και καταφέρουν να αντιμετωπίσουν  την Χρυσή Αυγή.

Έχει διαψευστεί πολλές φορές ο πρωθυπουργός, ο οποίος έχει καταντήσει περίγελος Ελλάδας και Ευρώπης με τις “προβλέψεις” του, οι οποίες είναι μονίμως λανθασμένες. Τώρα η διάψευση έρχεται απευθείας από τα αφεντικά και συγκεκριμένα από την Μέρκελ, η οποία δήλωσε ότι η κρίση και η λιτότητα θα κρατήσουν για χρόνια. Είπε δε η Μέρκελ, αυτό που λέει εδώ και καιρό η Χρυσή Αυγή, ότι δηλαδή η κρίση θα χτυπήσει και την Γερμανία, αφού το ΔΝΤ και η Μέρκελ δεν εξυπηρετούν γερμανικά συμφέροντα, αλλά “πολυεθνικά”.

Συγκεκριμένα μιλώντας σε μαθητές γυμνασίου, για την Ημέρα της Ευρώπης, η Μέρκελ δήλωσε ότι η Γερμανία θα κρατήσει για κανά δυο χρόνια, αλλά όχι μεσοπρόθεσμα. Αυτό μας δείχνει και το πόσο θα κρατήσει η κρίση, αν τα δύο χρόνια θεωρούνται ως μικρό διάστημα. Το γεγονός είναι ότι εν τέλει η κρίση θα χτυπήσει και την Γερμανία, οδηγώντας όλες τις χώρες της Ευρωζώνης σε περαιτέρω ύφεση και λιτότητα.

Οπότε τα σενάρια Σαμαρά για έξοδο από την κρίση εντός του επομένου έτους, είναι απλώς και μόνο ευφυολογήματα. Η μνημονιακή πολιτική έχει θέσει την Ελλάδα σε έναν φαύλο κύκλο χρέους – λιτότητας – ύφεσης, από την οποία δεν μπορεί να ξεφύγει. Η απάντηση σε αυτό τον κύκλο είναι η επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή και στην πραγματική οικονομία, κίνηση που δεν προτίθεται να κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση, που είναι δέσμια των τραπεζών, των hedge funds και την κερδοσκόπων.

Η μόνη λύση έξοδο από την κρίση είναι οι προγραμματικές θέσεις της Χρυσής Αυγής και η δημιουργία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κράτους που αδέσμευτο θα προχωρήσει στις απαραίτητες τομές, ώστε να ανακάμψει η οικονομία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/gia-chronia-tha-krathsei-h-krish-kai-h-litothta-leei-h-merkel#.UYjBR7WePRM#ixzz2SayVTbvt

Exit mobile version