Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κως, Σέρρες, Ρόδος, Σπάρτη

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διανομή τροφίμων ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Κω την Μεγάλη Πέμπτη 2/5. Εκατοντάδες άπορες Ελληνικές οικογένειες του νησιού, προμηθεύτηκαν παραδοσιακά τρόφιμα της Λαμπρής όπως αρνί, εφτάζυμα, ρύζι, κουλουράκια, λαχανικά αλλά και λαμπάδες για τα μικρά παιδιά. Προτεραιότητα δόθηκε σε άτομα με αναπηρία, πολύτεκνους και μακροχρόνια ανέργους.
dianomi5_to.kw1

Τ.Ο. Κω: Ομήρου και Ξενοκρίτου Γωνία – Ζηπάρι
Καθημερινά 19.00-21.00
Τηλ. 22420 67313

Επιτυχημένη η διανομή τροφίμων και ρούχων της Τ.Ο. Σερρών

Η Τ.Ο. Σερρών, συνεπής στο κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής, δείχνοντας την έμπρακτη Αλληλεγγύη της στους Έλληνες,  πραγματοποίησε ακόμη μία διανομή ρούχων και τροφίμων. Η διανομή  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Μαΐου, από τις 12:00 μέχρι τις 14:00, στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Σερρών, στην οδό Βασιλέως Βασιλείου 25. Εκατοντάδες Έλληνες έλαβαν παραδοσιακά νηστίσιμα εδέσματα, καθώς και κρέας για την ημέρα της Λαμπρής. Η διανομή τροφίμων συνεχίστηκε και σε άλλες πόλεις του Νομού Σερρών, όπου Έλληνες που έχουν ανάγκη έλαβαν τρόφιμα από τους Συναγωνιστές.  Εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα κόμματα, δεξιά κι αριστερά, που έχουν φάει εκατοντάδες εκατομμύρια κρατικών χρημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να κάνει πράξη αυτό που είχε υποσχεθεί πριν ακόμα από την είσοδο της στο κοινοβούλιο: Τα χρήματα του λαού, επιστρέφουν στο λαό!

Την διανομή τροφίμων κάλυψε ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός NTV καθώς και η τοπική εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ.

Χρυσή Αυγή – Τ.Ο. Σερρών, Βασιλέως Βασιλείου 25, 1ος όροφος,
Ώρες κοινού: Δευτέρα & Τετάρτη 19:30 – 21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350

Άλλη μια διανομή τροφίμων πραγματοποιήθηκε σήμερα από την Τ.Ο. Ρόδου σε συμπολίτες μας κυρίως πολύτεκνες οικογένειες με ανέργους γονείς. Πρόσωπα λυπημένα – σκυθρωπά  και πως άλλωστε να μην είναι όταν το κράτος σου κόβει το επίδομα πολυτέκνων, πρέπει να περάσεις ξανά επιτροπές για να επιβεβαιωθεί το αυτονόητο, δίνοντας προτεραιότητα στην εργασία στον ξένο, στον μετανάστη και στον λαθρομετανάστη. Ίδια σκέψη στο μυαλό των συναγωνιστών ”αξίζουν τέτοιες  δράσεις”. Μακάρι να έχουμε την δυνατότητα αυτές οι δράσεις να γίνονται συνεχεία, αλλά σκοπός του κινήματος μας κάποια στιγμή να εξαλειφθεί το ντροπιαστικό αυτό φαινόμενο που επικρατεί σε ολόκληρη την Ελλάδα και ο Έλληνας να γίνει ξανά υπερήφανος ευδιάθετος και αισιόδοξος. Ένα μεγάλο μπράβο στους συναγωνιστές και υποστηρικτές του Κινήματος που από το υστέρημα τους βοήθησαν με την προσφορά και αγορά τροφίμων για την διανομή αυτή.

Τ.Ο. ΡΟΔΟΥ: Εθνάρχου Μακαρίου 45,
Στοά Ροίκου 1ος όροφος
Τρίτη-Τετάρτη-Σάββατο 19.00-21.00
Τηλ. : 6947 780096

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εθελοντική αιμοδοσία της Τ.Ο. Σπάρτης

Σε πείσμα των ανθελλήνων που με άθλια, δόλια αλλά και κερδοσκοπικά κίνητρα, προσπάθησαν να ακυρώσουν την εθελοντική μας αιμοδοσία, αμαυρώνοντας – μέσα στις Άγιες Μέρες – μια πράξη ύψιστης αγάπης και αλληλεγγύης προς τους Έλληνες, η αιμοδοσία έγινε επιτυχώς. Για την ατυχία τους τα ορφανά του Στάλιν βιάστηκαν να βγάλουν και ανακοίνωση ότι η αιμοδοσία δεν ευοδώθηκε, μα η πραγματικότητα τους επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Το χρονικό της αιμοδοσίας και της ξεφτίλας των ανθελλήνων

Από νωρίς το πρωί αντιπροσωπεία συναγωνιστών συγκεντρώθηκε στα γραφεία της Τ.Ο, Σπάρτης και μαζικά αναχώρησε για το νοσοκομείο. Στην είσοδο περίμενε μια μικρή αλλά γραφικότατη ομάδα μελών του ΚΚΕ, που όπως διαπιστώσαμε πλην ελαχίστων κανείς δεν ήταν Λάκωνας. Η θέα τους μας προκάλεσε άφθονο γέλιο, καθώς δεν γνώριζαν ούτε τα συνθήματα τους, τα οποία τα διάβαζαν από χαρτάκια που κρατούσαν στα χέρια τους. Στην είσοδο του νοσοκομείου μας υποδέχθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας κος Κουκούτσης και όλοι μαζί κατευθυνθήκαμε προς το τμήμα της αιμοδοσίας. Οι συναγωνιστές περιμένοντας υπομονετικά τη σειρά τους, συμπλήρωναν τα στοιχεία τους και το ιατρικό τους ιστορικό ώστε να περάσουν και να δώσουν αίμα. Έξω όμως από τη συνηθισμένη διαδικασία σε αυτή την περίπτωση εμφανίστηκε μια επιπλέον υπεύθυνη δήλωση(την οποία σας παραθέτουμε),

η οποία πέραν του γεγονότος ότι αντιτασσόταν ευθέως στην ιδεολογία μας, εμφανιζόταν και πρώτη φορά σε τμήμα αιμοδοσίας ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ. Ελάχιστοι εργαζόμενοι ισχυρίστηκαν πως μετά την έκταση που έλαβαν τα κριτήρια που έχουμε για την διάθεση του αίματος από τις κατά τόπους τράπεζες αίματος του κινήματος, έλαβαν εντολή από το Υπουργείο Υγείας μαζί με τα στοιχεία των αιμοδοτών να συμπληρώνεται και αυτή η δήλωση. Εμείς προτείναμε να γίνει μια τροποποίηση – προσθήκη ώστε το κείμενο να λέει «διασφαλίζοντας με αυτή την έννοια την πρόσβαση όλου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ που έχει ανάγκη τις υπηρεσίες υγείας». Η αίτηση μας δεν έγινε αποδεκτή και εμείς απαιτήσαμε να μας δοθεί αντίγραφο της συγκεκριμένης οδηγίας.

Αφού αναγνώσαμε προσεκτικά το κείμενο, διαπιστώσαμε ότι η οδηγία ανέφερε μόνο το να μας καταστεί σαφές από το προσωπικό της αιμοδοσίας(προφορικά) ο τρόπος διαχείρισης του αίματος(ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έπειτα ως οφείλεται να αντικατασταθεί) και τίποτα περισσότερο. Με μια γρήγορη έρευνα που κάναμε στο προσωπικό του νοσοκομείου(γιατί σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες υπάρχουν πιστοί Χρυσαυγίτες για κακή τους τύχη) μάθαμε ότι γνωστό μεγαλοστέλεχος του ΚΚΕ Λακωνίας, γνωστός εμπλεκόμενος με τα «δημοτικά» αριστερών πεποιθήσεων και ιατρός εμπλεκόμενος με τα «δημοτικά» – ο οποίος μάλιστα με κατάπτυστη αγένεια απαίτησε από συναγωνιστές να βγάλουν τις μπλούζες και να πετάξουν τις ελληνικές σημαίες γιατί του έθιγαν την αριστερή του αισθητική – συναντήθηκαν πολύ νωρίς το πρωί και συνέταξαν το κείμενο της υπεύθυνης δήλωσης με απώτερο σκοπό να αποτρέψουν την αιμοδοσία.

Επειδή όμως η «κομπίνα» των εν λόγω κυρίων(και αν αλλάξουμε τον τόνο θα είμαστε ακριβέστεροι) αποκαλύφθηκε άμεσα και καθώς επέμεναν να απαιτούν από εμάς να υπογράψουμε ένα καθ’ όλα ΠΛΑΣΤΟ έγγραφο, αποκύημα της νοσηρής και ανθελληνικής φαντασίας των προαναφερθέντων, η Τ.Ο. Σπάρτης και ο κος Κουκούτσης απαίτησαν αστυνομική και εισαγγελική παρέμβαση προς αποκατάσταση της τάξης και της νομιμότητας. Και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο, με την άφιξη του πρώτου αστυνομικού στο χώρο του νοσοκομείου, ο οποίος συνομίλησε με τον βουλευτή μας που του παρέθεσε το περιστατικό και του επέδειξε το πλαστό έγγραφο, οι λαγοί της αριστεράς τράπηκαν σε άτακτη φυγή προς τα λαγούμια τους. Μετά την αστυνομική παρέμβαση ως δια μαγείας τα πλαστά έντυπα εξαφανίστηκαν(φυσικά προλάβαμε και κρατήσαμε αντίγραφο της πλαστογραφίας) καθώς και ο κατάπτυστος προαναφερθείς ιατρός και η αιμοδοσία ξεκίνησε κανονικά.

Τ.Ο. ΣΠΑΡΤΗΣ
Διοσκούρων 57 (2ος όροφος)
Τετάρτη-Σάββατο: 18.00-20.00
Τηλ.: 6970365496

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kws-serres-rodos-sparth#.UYjCHrWePRM#ixzz2Sb1T7qzf

 

Exit mobile version