Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφιάλτες από την κοινωνική δράση της Χρυσής Αυγής έχει η Guardian

1aa__article

 

Το παγκόσμιο σύστημα, παρά τις επί μέρους φαινομενικές διαφορές του, είναι ένα και αδιαίρετο. Σε περιόδους που δεν κινδυνεύει η ασφάλεια του πρεσβεύει μπορεί να έχει τα διαφορετικά εξαρτήματα του να πρεσβεύουν τα στενά ιδιωτικά συμφέροντα τους, όμως όταν το σύνολο του συστήματος απειληθεί, αυτά συνασπίζονται ώστε να αντιμετωπίσουν τον κοινό εχθρό.

Η απειλή για το σύστημα που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή έχει προ πολλού φτάσει και στο εξωτερικό. Γιατί, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι δεν είναι μόνο οι ντόπιοι κλέφτες, απατεώνες και διαπλεκόμενοι που ταλανίζουν αυτό τον τόπο, αλλά και τα αφεντικά τους στα κέντρα λήψεως αποφάσεων, είτε αυτά εδράζονται στην Αγγλία, είτε στην Ουάσινγκτον, είτε στο Βερολίνο.

Έχει καταντήσει κοινοτυπία να βρίζουν και να συκοφαντούν εν χορώ την Χρυσή Αυγή όλα τα εγχώρια ΜΜΕ των εργολάβων, των συμβούλων, των γραμματέων και φαρισαίων της ελλαδικής πολιτικής σκηνής. Η «μόδα» αυτή έχει πλέον περάσει και στο εξωτερικό με τα καθεστωτικά μέσα όλων των χωρών να συκοφαντούν και να υβρίζουν με κάθε τρόπο την Χρυσή Αυγή, μιας και πλέον το διακύβευμα είναι παγκόσμιο.

Η κοινωνική δράση της Χρυσής Αυγής έχει προκαλέσει εφιάλτες στους εγχώριους εχθρούς του Ελληνισμού, οι οποίοι σε αυτή βλέπουν την αντιστροφή των πράξεων τους. Εκεί που αυτοί ληστεύουν τον Ελληνικό Λαό, του επιβάλλουν φόρους και του μειώνουν τον μισθό, έρχεται η Χρυσή Αυγή να προσφέρει αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς την βοήθεια σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Η κοινωνική δράση της Χρυσής Αυγής πολεμήθηκε στο εσωτερικό με χρήση χημικών, δυνάμεων καταστολής και αργυρώνητους δημοσιογραφίσκους, ενώ τώρα περνά και στο εξωτερικό η πολεμική με ένα ευφάνταστο δημοσίευμα της “Guardian”, το οποίο περνά την πολεμική εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών σε άλλα επίπεδα, αφού πλέον γίνεται ανοικτό κάλεσμα σε βία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή.

«Οι Έλληνες εκφράζουν όλο και πιο απροκάλυπτα την αποστροφή που τους προκαλεί η παρουσία φασιστών στην πολιτική σκηνή της χώρας τους»αναφέρει η εφημερίδα μόνο που ουδείς έχει δει κάτι τέτοιο ουδέποτε, αφού μόνο οι αντιφασιστικές συγκεντρώσεις δείχνουν «αποστροφή» για την Χρυσή Αυγή που εκφράζει – σύμφωνα με τις στημένες δημοσκοπήσεις – το 15% του Ελληνικού Λαού. Βέβαια η εφημερίδα αυτούς τους επιδοτούμενους αντιφασίστες ακριβώς εννοεί, όμως στην προσφιλή τακτική των φυλλάδων να βαπτίζουν τους επιδοτούμενους ως «κάτοικους» υποπίπτει σε ανακρίβεια.

Το διευκρινίζει βέβαια παρακάτω λέγοντας ότι «οι συγκεντρώσεις της συχνά λαμβάνουν χώρα απροειδοποίητα ώστε να μην έχουν χρόνο οι αντιφασιστικές ομάδες να οργανωθούν και να εκδιώξουν τα μέλη της», ενώ ο τίτλος του άρθρου που σημειώνει ότι «ο “ελληνικός λαός” δείχνει στους πολιτικούς πώς να καταπολεμήσουν την Χρυσή Αυγή» μας δίνει να καταλάβουμε ξεκάθαρα την γραμμή που δίνουν τα αφεντικά του εξωτερικού στους εγχώριους πολιτικάντηδες.

Κάνουν δηλαδή ανοικτό κάλεσμα σε βία είτε από ένοπλες ομάδες παρακρατικών τρομοκρατών, είτε από δυνάμεις καταστολής που μοναδικό τους σκοπό θα έχουν την καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής. Ας μην ορέγονται όμως αποτελέσματα οι ξένοι και οι ντόπιοι εχθροί του Ελληνισμού, αφού οι Εθνικιστές δεν κάμπτονται με τίποτα, οδηγούνται από σκοπό ιερό, την Απελευθέρωση της Ελλάδας από τον ζυγό και με εφόδιο την αγάπη του Ελληνικού Λαού που δεν εξαγοράζεται με τα αργύρια, ούτε υποσχέσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efialtes-apo-thn-koinwnikh-drash-ths-chrushs-aughs-echei-h-guardian#.UYkSnbWePRM#ixzz2ScNmWvT5

Exit mobile version