Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νόμο-έκτρωμα κατά της Χρυσής Αυγής φέρνει η διεφθαρμένη συγκυβέρνηση καθ’ υπαγόρευση των τοκογλύφων

perifroyrisi__article

 

Γράφει ο Αντίοχος

Νέο «αντιρατσιστικό» νόμο προαναγγέλλει -με τη χαρά να ξεχειλίζει, θέλει η «πόρνη» να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει- η ναυαρχίδα του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος της δυστυχίας μας, το «Βήμα της Κυριακής». Ιδού τα σχετικό δημοσίευμα, με την υπογραφή ενός εκ των πιο «εγκρίτων»… χρυσαυγολόγων της δημοσιογραφικής πιάτσας, του Ν. Χασαπόπουλου:

Βαριές ποινές για ρατσισμό και ξενοφοβία – Ακόμα και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων

«Με στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του, φυλάκιση από τρεις μήνες ως έξι χρόνια και πρόστιμο ως και 20.000 ευρώ, θα τιμωρούνται εφεξής όποιος ή όποιοι από πρόθεση, δημόσια προφορικά ή δια του τύπου ή του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσον ή άλλο τρόπο προκαλούν ή διεγείρουν σε βιαιοπραγίες κατά ομάδας ή προσώπου που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την καταγωγή και τον γενετήσιο προσανατολισμό. Με τις ίδιες ποινές θα τιμωρούνται όσοι με τον ίδιο τρόπο αρνούνται ή εκμηδενίζουν τη σημασία των εγκλημάτων γενοκτονίας, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, των εγκλημάτων πολέμου και των εγκλημάτων του ναζισμού και του φασισμού. Αν στις πράξεις αυτές υποπέσει αρχηγός κόμματος, τότε περικόπτεται αυτομάτως, πέραν των άλλων ποινών, και η κρατική χρηματοδότηση από το κόμμα… Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Κ. Καραγκούνης είπε: “Πρέπει η Ελλάδα να ενταχθεί σε αυτές τις πρωτοποριακές ρυθμίσεις και όχι να είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης στην αντιρατσιστική νομοθεσία με μισόλογα, εξαιρέσεις και αποτρεπτικές ποινές που αντί να λύνουν μεγαλώνουν το πρόβλημα. Τέτοιες ατελέσφορες ως τώρα ως τώρα ρυθμίσεις εκμεταλλεύονται οι ξενόφοβοι και οι ρατσιστές επικαλούμενοι τη δημόσια τάξη ώστε να ξεφύγουν και να δρουν ανενόχλητοι “.

Παρακάτω, ο εντεταλμένος της κατοχικής ψευτοκυβέρνησης των ανδρεικέλων της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων, δίνει μετά χαράς περισσότερες πληροφορίες για το νομοσχέδιο:

«Αρκεί με την ψήφιση του νομοσχεδίου κάποιος βουλευτής να αναφερθεί σε προτροπές ή απειλές για βιαιοπραγία κατά προσώπων που έχουν σχέση με τη φυλή, το χρώμα και την καταγωγή ή ακόμα να πλέξει το εγκώμιο των φασιστών και των ναζιστών εγκληματιών πολέμου, να χρησιμοποιήσει τα σύμβολά τους, να χαιρετίσει όπως αυτοί και θα αρθεί αυτομάτως η βουλευτική ασυλία του, θα οδηγηθεί στο δικαστήριο, το οποίο θα αποφασίσει, αν τον κρίνει ένοχο, τι είδους από τις παραπάνω ποινές θα του επιβάλλει και θα του στερήσει τα πολιτικά δικαιώματα για δύο ή ακόμα και τρία χρόνια. Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι εκπίπτει του βουλευτικού αξιώματός του και δε μπορεί να θέσει υποψηφιότητα όσο διαρκεί η στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του. Το ίδιο ισχύει και για τον αρχηγό του κόμματος…».

Ποια θα είναι η θέση των πολιτικών κομμάτων σ’ αυτό το έκτρωμα; Και γι’ αυτό έχει πληροφορίες ο καθεστωτικός μπαξές των λακέδων του συστήματος: «Οι πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Βήμα αναφέρουν ότι το υπό κατάθεση νομοσχέδιο αντιμετωπίζεται θετικά απ’ όλα τα πολιτικά κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου, με κάποιες μικρές, προς το αυστηρότερο, προσθήκες».

Οι πρώτες μας παρατηρήσεις (γιατί σίγουρα θα έχουμε συνέχεια):

1η) Πρόκειται ασφαλώς για φωτογραφικό νομοσχέδιο που πάει να βγάλει την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, όχι άμεσα αλλά έμμεσα.

2η) Το νομοσχέδιο είναι αναμφίβολα σατανικής- αμερικανοσιωνιστικής εμπνεύσεως, το οποίο θα κληθούν να διεκπεραιώσουν οι ντόπιοι λακέδες τους.

3η) Αυτά τα «αυτομάτως» δε μπορούν να ισχύσουν σε καμία χώρα του κόσμου (με εξαίρεση, ίσως, την Βόρεια Κορέα). Διότι στο δικαστικό σύστημα των «δημοκρατικών» χωρών υπάρχει η πρωτόδικη απόφαση, το δικαίωμα της έφεσης του κατηγορουμένου επί της αποφάσεως, η απόφαση σε δεύτερο βαθμό, το δικαίωμα της προσφυγής του κατηγορουμένου στον Άρειο Πάγο. Πρόκειται δηλαδή για μια μακροχρόνια διαδικασία. Άρα, ατελέσφορη. Διότι μέχρι που να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση, θα έχει έρθει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και το νομοσχέδιο θα καταλήξει στα σκουπίδια της ιστορίας.

4η) Τότε γιατί πανηγυρίζουν τα ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια της δυστυχίας μας; Για να σπάσουν το ηθικό των Ελλήνων εθνικιστών και να σπείρουν πανικό και τρόμο στον ελληνικό λαό!

5η) Τα κόμματα που δήθεν είναι κατά του συστήματος (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, κόμμα Βαμμένου) συμφωνούν (και… επαυξάνουν!) χωρίς να φοβούνται ότι ένας τέτοιος νόμος μπορεί σε δεύτερη φάση να στραφεί εναντίον τους. Και γιατί δε φοβούνται; Προφανώς, γιατί είναι μέρος του συστήματος κι έτσι δεν έχουν κανέναν λόγο να φοβούνται!

6η) Για να επιβληθεί ένας τέτοιος νόμος-τέρας, πρέπει απαραιτήτως αυτοί που θα τον επιβάλλουν α) να έχουν την υποστήριξη –κι όχι την ανοχή- ενός σεβαστού τμήματος της κοινωνίας, β) να έχουν την αμέριστη υποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, για… παν ενδεχόμενο και γ) να είναι σίγουροι ότι ο «στόχος» τους θα σηκώσει τα χέρια ψηλά και θα παραδοθεί στις ορέξεις τους. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ισχύει στην περίπτωσή μας! Και ο νοών νοείτο…

(ΥΓ): Θα επανέλθουμε…

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nomo-ektrwma-kata-ths-chrushs-aughs-fernei-h-dieftharmenh-sugkubernhsh-kath#.UYl6GrWePRM#ixzz2SeBQPowA

Exit mobile version