Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νίκαιας, Δράμας, Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, Σαλαμίνας

nikaia-aimodosia-1__article

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Κρατικό της Νίκαιας η αιμοδοσία που διοργανώθηκε από την περιφέρεια Πειραιά (Νίκαια, Πειραιάς, Πέραμα). Πλήθος Συναγωνιστών συνέρρευσαν προς ενίσχυση της δράσης μας, η οποία αποτελεί ακόμα μια τρανή απάντηση στις χυδαίες συκοφαντίες που εκτόξευσαν τα πληρωμένα παπαγαλάκια  εναντίον του Κινήματος μας.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης της οπουδήποτε και όπως το επιλέξει η ίδια, πάντα με γνώμονα την αρωγή στους δοκιμαζόμενους Έλληνες. Τα ΜΑΤ και οι λασπολογίες από διαφόρους καθεστωτικούς κύκλους βολεμένων δημοσιουπαλληλίσκων σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στο Κίνημά μας.

Ζήτω η Νίκη!

Τ.Ο. Νίκαιας
Καισαρείας 30, Νίκαια (Δίπλα στην εφορία Νικαίας)
Τρίτη – Πέμπτη 17:00-20:00
Παρασκευή 09:00-13:00
Τηλ. 6976 740401, 6992 332017, 210 4909389

Τ. Ο. Δράμας: Ενημερωτική εξόρμηση στο Δοξάτο

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη, την Κυριακή το πρωί, η προγραμματισμένη ενημερωτική εξόρμηση που πραγματοποίησε κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ. Ο. Δράμας, στην λαϊκή αγορά του χωριού Δοξάτο.

Στο πλαίσιο των τακτικών ενημερωτικών δράσεων της Τ.Ο. Δράμας, το κλιμάκιο της τοπικής μας επισκέφτηκε την λαϊκή αγορά στο Δοξάτο, όπου οι συναγωνιστές μας έτυχαν ενθουσιώδους υποδοχής. Εκεί μοίρασαν στους μικροπωλητές και τους περαστικούς έντυπο ενημερωτικό υλικό, καθώς κι εκατοντάδες αντίτυπα της εφημερίδας του Κινήματός μας.

Όπως σε κάθε δράση της τοπικής μας, έτσι και αυτή την φορά, επαληθεύτηκε το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή χαίρει της υποστήριξης της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας, κόντρα στην λάσπη και τον πόλεμο των μεγάλων εκδοτικών και τηλεοπτικών συμφερόντων.

Πέρα από την διανομή του ενημερωτικού υλικού, οι συναγωνιστές μας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους και να ακούσουν τα παράπονά τους, αναφορικά με τα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής, που όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα, μαστίζεται από τις πολιτικές που ακολουθεί η πολύχρωμη τρικομματική συγκυβέρνηση του μνημονίου.

Η άκρως ενθαρρυντική ανταπόκριση των κατοίκων γέμισε τους συναγωνιστές μας με δύναμη, προκειμένου να συνεχίσουν τον Αγώνα, μέχρι την Τελική Νίκη.

Τ.Ο. Δράμας
Εθνικής Αμύνης 55 – 1ός όροφος
Τετάρτη και Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611

Τ.Ο. Άνω Λιοσίων-Αχαρνών-Καματερού: Μηχανοκίνητη δράση

Η Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού πραγματοποίησε μηχανοκίνητη δράση στις περιοχές των Άνω Λιοσίων,  του Μενιδίου και του Ζεφυρίου, όπου οι κάτοικοι μας υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και μας παρότρυναν να κάνουμε πιο συχνές επισκέψεις.  Στη διάρκεια αυτής της δράσης, περάσαμε από την πολύπαθη περιοχή της Άνω Λίμνης όπου οι κάτοικοι δεν κυκλοφορούν ούτε την ημέρα πλέον, φοβούμενοι τους Ρομά, τους εμπόρους ναρκωτικών  και τους τοξικομανείς.   Διασχίζοντας το Καματερό, στην Εκκλησία του Χριστού οι ενορίτες και ο Ιερέας μας ζήτησαν να τους επισκεπτόμαστε πιο συχνά.

Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού
Πλατεία Μητροπόλεως, Άνω Λιόσια
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Ομιλία Νικόλαου Κούζηλου στα γραφεία του Πυρήνα Σαλαμίνας

Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε ομιλία στο χώρο του Αγωνιστικού Πυρήνα Σαλαμίνας από τον Συναγωνιστή και Βουλευτή Α’ Πειραιώς Νικόλαο Κούζηλο.  Προλογίζοντας τον ομιλητή, ο Υπεύθυνος του Πυρήνα Μιχάλης Παπαδημητρίου, αναφέρθηκε στο παραπαίον σύστημα εκπαίδευσης, αποδέκτες του οποίου γίνονται τα παιδιά μας, και το οποίο έχει ως μοναδικό αποτέλεσμα την κονσερβοποίηση τους και τη διαμόρφωση αυτών σε μια ρευστή, άμορφη μάζα, ανίκανη να σκεφτεί κριτικά και διερευνητικά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση διαφορετική από αυτήν που θέλουν οι εξουσιαστές μας.  Η διαφορετικότητα προκύπτει μέσα από την ίδια τη φύση και η προάσπισή της αποτελεί αναυθαίρετο δικαίωμα μας.  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ να αφυπνίσει  Το Πνεύμα των Ελλήνων και να μετουσιώσει τη Σκέψη τους σε δύναμη ικανή να εκδιώξει όλους όσους επιβουλεύονται αυτή την ιερή και δοξασμένη Γη που είναι ποτισμένη με αίμα Ελληνικό.  Μέχρι την Τελική Νίκη!

“Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και από την προσευχή των πιστών” Julius Evola

Πυρήνας Σαλαμίνας
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-nikaias-dramas-anw-liosiwn-acharnwn-kamaterou-salami#.UYl887WePRM#ixzz2SeGJuW4S

Exit mobile version