Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

xamail__article__article

 

300 έμειναν στις Θερμοπύλες. 300 αλλά Ήρωες…

Αυτούς θυμάται η ιστορία…. Και αν αναφέρει και τον Εφιάλτη, είναι για να κάνει τη θυσία τους ακόμα πιο μεγαλειώδης, και εκείνο το ”ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ” να το κάνει να  ακούγεται ακόμα πιο δυνατά μέχρι σήμερα, όπου υπάρχουν Έλληνες!

Το ότι μιλάμε αυτή τη γλώσσα, σε εκείνο το ”ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ” το οφείλουμε… Και όλες τις υπόλοιπες φορές που ειπώθηκε από τότε μέχρι σήμερα!

Η ιστορία, κάποιες φορές, επιβάλλει να πάρει ένας λαός συλλογικά τις αποφάσεις του, αλλά πολλές φορές η συλλογικότητα αποτελείται από πολλές αποφάσεις που παίρνει ο καθένας μόνος του. Και είτε θα συνταχθεί με τους 300, με το “ΜΟΛΩΝ  ΛΑΒΕ” και με τον Εθνικό Ύμνο, είτε θα βρίσκεται στην εξέδρα των επισήμων – εφιαλτών…

Γ.Π.

Όλα τα αποκόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου διέγραψαν τα πρόστιμα των δημάρχων!

Ότι και αν κάνουν, ότι και να σκεφτούν δεν πρέπει να σας επηρεάσει. Ίσα,ίσα. Θα πρέπει να σας ατσαλώνει την θέληση. Ένας λαός περιμένει από εσάς την λύτρωση. Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΚΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ… Δυνατά και Ελληνικά!

Μ.Γ.

“ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”: Στην ΝΔ φοβούνται σαρωτική νίκη της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές

Εάν μπείτε στο σαιτ των εκπαιδευτικών, αναφέρει ότι έδιωξαν μια καθηγήτρια από γνωστό κολέγιο, γιατί έπιασε των γιο του Αντώνη Σαμαρά που φοιτά εκεί, (σιγά μην πήγαινε σε δημόσιο σχολείο) να κλέβει σε γραπτή εξέταση. Η καθηγήτρια τους έχει πάει στα δικαστήρια αλλά θα την φάνε. Τα τουρκοκαναλα τίποτα. “Άκρα του τάφου σιωπή”.  Ένας βαθιά πληγωμένος Έλληνας απόστρατος αξ/κος που βλέπει την χώρα του να καταστρέφεται,  χωρίς να έχει την δύναμη να κάνει κάτι.

Ε.Γ.

Εφιάλτες από την κοινωνική δράση της Χρυσής Αυγής έχει η Guardian

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα που το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η Χρυσή Αυγή, εξελέγη πανηγυρικά και εισήχθη στο κοινοβούλιο. Εκείνο το βράδυ, όταν η συζήτηση στα διάφορα τηλεοπτικά στούντιο ερχόταν στην Χρυσή Αυγή, η αμηχανία ήταν έκδηλη στα πρόσωπα όλων, δημοσιογράφων και πολιτικάντηδων. Μετά την πρώτη κρυάδα που πήραν, άρχισαν και πάλι τα γνωστά ψεύδη και τις συκοφαντίες. Και όλοι κατέληγαν στο εξής “εμπεριστατωμένο” και “τεκμηριωμένο” συμπέρασμα: “Η Χρυσή Αυγή είναι μία φούσκα. Μόλις βγουν οι χρυσαυγίτες στο φως της δημοσιότητας, θα λιώσουν και θα εξαφανιστούν, όπως οι βρυκόλακες στο φως της ημέρας.” Ο χρόνος, όμως, πέρασε και η Χρυσή Αυγή δεν έλιωσε και δεν εξαφανίστηκε. Αντιθέτως, μεγάλωσε, πολλαπλασιάστηκε και συνεχίζει να αυξάνεται καθημερινά, ώσπου να γιγαντωθεί. Μέσα σε λίγους μόνο μήνες Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε ραγδαία άνοδο, η οποία την έφερε στην τρίτη θέση, μακράν του τετάρτου. Και έχει φτάσει πλέον στο σημείο, ακόμη και οι κατεστημένες ρυπαροφυλλάδες του συστήματος να ομολογούν ότι βρίσκεται περί το 20% και στα πρόθυρα της 2ης θέσης, δηλαδή να γίνει Αξιωματική Αντιπολίτευση! (Το λέει η Καθημερινή, 4-5 Μαΐου) Μέσα από την άνοδο της Χρυσής Αυγής, όμως, κάποιοι άλλοι έλιωσαν και πλησιάζουν στην οριστική τους εξαφάνιση. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους διαπρύσιους κήρυκες του “συνταγματικού τόξου”. Το ΠΑΣΟΚ του 43% του 2009 ψυχορραγεί λίγο πάνω από το 3%! Η κλεπτοκρατική συγκυβέρνση των νεοφιλελευθέρων της ΝΔ, των Σο-CIA-ληστών του ΠΑΣΟΚ και των αμερικανοκομμουνιστών της Ρεπουσείου ΔΗΜΑΡ, καταρρέει! Η Αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ) πέρα από πρόσκαιρες υποβοηθούμενες τεχνηέντως αναλαμπές, είναι παντελώς ανίκανη να εμπνεύσει βεβαιότητα και ελπίδα στον εξαθλιωμένο Λαό μας. Τα αναχώματα του κατεστημένου προς την Χρυσή Αυγή, τύπου ΛΑΟΣ, ΑΝΕΛ, κτλ., καταρρέουν με γοργούς ρυθμούς. Το πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατικής κομματοκρατίας, το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, καταρρέει, λιώνει και εξαφανίζεται κάτω από το εκτυφλωτικό φως της Χρυσής Αυγής. Τα παπαγαλάκια των τσοντοκάναλων έχουν καταπιεί αμέτρητες φορές την γλώσσα τους και έχουν διαψευστεί φορές, ων ουκ έστιν αριθμός. Μέσα σε έναν μόλις χρόνο, η Χρυσή Αυγή έχει καταφέρει από την απόλυτη αφάνεια και την συνωμοσία της σιωπής από τα ΜΜΕ, να φτάσει στα πρόθυρα της δεύτερης θέσης. Το έρεβος που έχει απλωθεί στην Πατρίδα μας επι τέλους έχει αρχίσει να σπάει. Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται! Φωτίζει τον εξαθλιωμένο Λαό μας και κατακαίει με το καθαρτήριο φως της τους βρυκόλακες της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας. Το μέλλον του Ελληνισμού είναι πλέον συνυφασμένο με την κυριαρχία της Χρυσής Αυγής!

Ζήτω η Νίκη!

Α.Γ.

Ποιοι και γιατί θέλουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου και μια δημοσκόπηση – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-8-maiou-2013#.UYmFabWePRM#ixzz2SeNzwbYN

Exit mobile version