Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ελληνική Ιστορία και η μαρξιστική υστερία

kryfo_sxoleio__article

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στο τελευταίο εναπομείναν σοβιετικό καθεστώς της Ευρώπης, η εκπαιδευτική πρωτοβουλία του Λαϊκού Συνδέσμου με την ονομασία «Διάπλαση των Παίδων».

Τόση ευαισθησία  δεν είδαμε ποτέ μέχρι σήμερα για την πλήρη διάλυση της Παιδείας, για την οποία μέρος ευθύνης φέρουν και οι «αντισυστημικοί» της αριστεράς, που ελέγχουν αυτόν τον ευαίσθητο τομέα. Όποιος ακόμα αμφιβάλλει για αυτό, δεν έχει παρά να κάνει μια βόλτα σε οποιαδήποτε σχολή και να διαπιστώσει του λόγου το αληθές.

Εκείνοι που φωνάζουν υστερικά για «πολιτική κατήχηση» σε παιδιά, είναι οι ίδιοι που μοιράζουν σε φοιτητές τα κοντάρια με τις κόκκινες σημαίες στα πανεπιστήμια (αφού πρώτα δηλητηριάσουν τις ψυχές τους με ανθελληνικό μίσος), όπου συχνά χρησιμεύουν και ως ρόπαλα για να ανοίξουν κεφάλια αντίπαλης πολιτικής νεολαίας.

Με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην βουλή, καταστήσαμε σαφές ότι θα είμαστε η εθνική αντιπολίτευση και πως θα γκρεμίσουμε την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς. Αυτό δεν έχει να κάνει με έναν στείρο αντικομουνισμό, αλλά με μια βαθύτερη ανάγκη να υπερασπιστούμε την Ελληνικότητά μας η οποία βάλλεται από τα διεθνιστικά παραληρήματα της κόκκινης χούντας.

Ναι, η αριστερά –όπως και η νεοφιλελεύθερη δεξιά- δεν έπαψε στιγμή να επιτίθεται κατά του Ελληνισμού. Αρνητές της φυλετικής μας συνέχειας  και παραχαράκτες της ιστορίας μας, που δεν χάνουν ευκαιρία να ξεράσουν την χολή τους απέναντι στην Πατρίδα.

Από τον Ρεπούσειο «συνωστισμό της Σμύρνης», στις εξίσου νοσηρές αντιλήψεις του Θεοδωρίδη για την Μακεδονία, ο μισελληνισμός τυφλώνει αυτούς τους μεγάλους «προοδευτικούς», που όσο βλέπουν το τέλος της ιδεολογικής τους κυριαρχίας να πλησιάζει, τόσο θα αποκαλύπτεται το αποκρουστικό πρόσωπό τους.

Τελευταία επίθεση της μαρξιστικής πανούκλας, ήταν η επιστολή καθηγητάδων του ΠΑ.ΜΕ. προς μαθητές, για τον Ξεσηκωμό του 1821. Σύμφωνα με αυτήν, ο Παλαιών Πατρών Γερμανός δεν ύψωσε την Σημαία της Επανάστασης, το πλήρωμα του Μιαούλη δεν ομιλούσε Ελληνικά και ο χαρακτήρας της Επανάστασης ήταν κοινωνικός… Το μόνο που δεν μας είπαν είναι ότι ο Κολοκοτρώνης είπε το περίφημο «Ιμπεριαλιστής μην μείνει στον Μωριά μηδέ στον κόσμο όλο» ή το «Φωτιά και Τσεκούρι στους Καπιταλιστές!»

Μετά απορούν κάποιοι γιατί τα ελληνόπουλα είναι αμόρφωτα… Κανένας όμως δεν αντέδρασε για όλα αυτά. Κανένας δεν καταδικάζει τα ανιστόρητα ψεύδη της αριστεράς, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα και τον συστημικό της ρόλο. Πως μπορεί να είναι κατά του συστήματος, όταν ακόμη ελέγχουν την παιδεία, τον Τύπο και κρίσιμους τομείς της δημόσιας διοίκησης;

Ας επιστρέψουμε όμως στην «Διάπλαση των Παίδων». Το όνομα φυσικά προέρχεται από την περίφημη περιοδική έκδοση για τη νεολαία, που ξεκίνησε το 1879 από τον Νικόλαο Παπαδόπουλο με αρχισυντάκτη τον Αριστοτέλη Κουρτίδη, τον οποίο διαδέχθηκε αργότερα ο Γρηγόριος Ξενόπουλος, ο οποίος όπως αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία του, έγραφε την περισσότερη ύλη, χρησιμοποιώντας διάφορα ψευδώνυμα. Μετά το θάνατο του Ξενόπουλου, η «Διάπλασις» κυκλοφόρησε ξανά το διάστημα 1956-1970. Το έντυπο ήταν ιδιαιτέρως δημοφιλές στη νεολαία με χιλιάδες συνδρομητές και η εφημερίδα «Εστία» εν έτει 1906 το χαρακτηρίζει ως «μια πολύτιμος εγκυκλοπαίδεια, συντασσομένη με την ακριβεστέραν γνώσιν, της απαιτουμένης δια την ηλικίαν αυτήν ύλης, παρουσιάζει κάθε τόμον καλλίτερον του προηγουμένου…»

Όπως το θρυλικό πλέον αυτό έντυπο, έτσι και το δικό μας πρόγραμμα δεν αποσκοπεί στην πολιτική κατήχηση. Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην πολιτική εκμετάλλευση στον χώρο της εκπαίδευσης και αυτό άλλωστε το έχει αναλάβει το επίσημο κράτος που διενεργεί προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής στα σχολεία. Καταρρίπτεται έτσι ο ισχυρισμός περί κατηχήσεως και επιστρέφεται στους κόκκινους «φοιτητοπατέρες» που έχουν μετατρέψει τις πανεπιστημιακές αίθουσες σε προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Γιατί λοιπόν, αυτός ο οδυρμός; Προς τί, η λύσσα και ο σπαραγμός; Είναι τόσο επικίνδυνο να μαθαίνουν τα ελληνόπουλα τον Μύθο και την Ιστορία τους; Έτσι φαίνεται αν κρίνουμε από την υστερία των ημερών.

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που τρομάζει την αριστερά: Είναι η αμφισβήτηση της κυριαρχίας της και η σταδιακή περιφρόνηση του λαού μας προς αυτήν, την ώρα που απαξιώνονται ένας προς ένας, οι μεταπολιτευτικοί μας μύθοι… Το μονοπώλιο των μαρξιστών έχει ραγίσει και σύντομα η «άσπιλη και αμόλυντη» αριστερά θα εισπράξει την λαϊκή δυσαρέσκεια που της αντιστοιχεί ως αναπόσπαστο κομμάτι του διεφθαρμένου συστήματος.

Έχουν χάσει οριστικά τους εργαζόμενους, χάνουν με γοργούς ρυθμούς τη νεολαία, θα χάσουν τα πάντα γιατί πλέον υπάρχουμε εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές που αγωνιζόμαστε για την εθνική αφύπνιση, η οποία δεν θα ολοκληρωθεί εάν δεν ξεριζώσουμε τα αριστερά και δεξιά σκιάχτρα.

Ένα νέο «κρυφό σχολειό» γεννήθηκε και στο κάλεσμά του ανταποκρίνεται η νέα κλεφτουριά. Οι Έλληνες δεν θα επαναστατήσουν ως «ταξικός πληθυσμός» ενάντια ενός θολού και αόριστου ιμπεριαλισμού, αλλά ως ΕΘΝΟΣ που θέλει να ζήσει, απέναντι στην παγκοσμιοποίηση των αγορών και την τυραννία των τραπεζιτών. Το τέρας της παγκοσμιοποίησης δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από διεθνιστές, αλλά μόνο από τους Εθνικιστές που ενώνουν τον λαό και δεν τον διχάζουν σε τάξεις. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ζυγώνει…

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε αυτό και άλλα πολλά στο στο τρίτο τεύχος του περιοδικού “Μαίανδρος” που κυκλοφορεί

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-ellhnikh-istoria-kai-h-marjistikh-usteria#.UYpEgbWePRM#ixzz2ShgQVS6l

Exit mobile version