Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών

kalasnikof321__article

 

Ηλεία: Γρονθοκόπησαν και έδεσαν 64χρονο

Με τραύματα στο πρόσωπο από τις γροθιές των ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι του και με ισχυρό σοκ, μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο του Πύργου ο 64χρονος άνδρας που δέχθηκε επίθεση από τρεις κακοποιούς την ώρα που κοιμόταν μαζί με την 53χρονη σύζυγό του. Το θύμα ξύπνησε και είδε πάνω από το κεφάλι του τους ληστές που είχαν βγάλει τους πύρους από την μπαλκονόπορτα του σπιτιού στην περιοχή του Σκουροχωρίου Ηλείας, είχαν μπει ανενόχλητοι μέσα και απειλούσαν τον ίδιο και τη γυναίκα του με συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser. Προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά αυτό του στοίχισε τον βαρύ τραυματισμό του στο πρόσωπο από τα χτυπήματα των εισβολέων. Οι δράστες έδεσαν σφιχτά με ένα καλώδιο τον άτυχο άνδρα και άρχισαν να ερευνούν το σπίτι, όπου βρήκαν μόλις 500 ευρώ. Δεν τους φάνηκαν αρκετά, όμως, κι έτσι άρπαξαν μια τηλεόραση 42 ιντσών, ένα φορητό υπολογιστή και ένα κινητό και εξαφανίστηκαν. Η 53χρονη έλυσε τον σύζυγό της που αιμορραγούσε και κάλεσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των κακοποιών βρίσκονται σε εξέλιξη με συνεχείς προσαγωγές υπόπτων. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δράστες φαίνονται να είναι αλλοδαποί, οι οποίοι λυμαίνονται την περιοχή.

Αλβανός συνελήφθη για μεταφορά παράνομων μεταναστών

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην εθνική οδό Φλώρινας – Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος αλβανίας, ηλικίας 35 ετών για μεταφορά τριών ομοεθνών του (32, 29 και 24 χρονών), μη νόμιμων μεταναστών. Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος οδηγός του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, τους τρεις ομοεθνείς του, μη νόμιμους μετανάστες, έναντι χρηματικής αμοιβής. Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Οι παράνομοι μετανάστες επιτίθενται καθημερινώς στους Έλληνες πολίτες χωρίς τον παραμικρό δισταγμό. Επιδίδονται σε ληστρικές επιθέσεις και πολλές φορές φτάνουν μέχρι τη δολοφονία συμπατριωτών μας. Απαιτείται άμεση απέλαση όλων των λαθροεισβολέων και να καταστεί ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/deltio-egklhmatikothtas-allodapwn14#.UYpHg7WePRM#ixzz2ShjXHqiH

Exit mobile version