Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νίκαιας, Πέλλας – Ημαθίας, Κατερίνης, Θεσσαλονίκης

002__article

 

Το Σάββατο στα γραφεία της Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας, με αφορμή τη δεύτερη πανελλαδική αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής, έγινε ενημέρωση στο κοινό από τους υπεύθυνους της πράσινης πτέρυγας Πέλλας και Ημαθίας για θέματα που αφορούν τη λειτουργία της αιμοδοσίας. Τονίστηκε η ζωτική σημασία της προσφοράς αυτής για τους Έλληνες συμπατριώτες μας.

Στη συνέχεια, ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τ.Ο. Πέλλας, Ιωάννης Σαχινίδης, αναφέρθηκε στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και συγκεκριμένα στο πολυνομοσχέδιο που θα οδηγήσει στην πλήρη εξαθλίωση τον ελληνικό λαό. Τέλος, υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους φίλους, όλες τις δράσεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

Κατόπιν πήρε το λόγο ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τ.Ο. Ημαθίας, Τσιούλης Βασίλειος, ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν την ιεραρχία του Κινήματος.

Τ.Ο. Πέλλας – Ημαθίας
Κεντρική πλατεία Κρύας Βρύσης
Σάββατο: 18.00-21.00

Τρέχουσα επικαιρότητα και ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Κατερίνης

Και αυτή την Κυριακή, πλήθος υποστηρικτών και φίλων του Κινήματος, γέμισε ασφυκτικά τα γραφεία της Τ.Ο. Κατερίνης. Ο   Γραμματέας της Ν.Ε. Πιερίας, Συναγωνιστής Γεώργιος Παπαδημητρίου, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την τρέχουσα επικαιρότητα, αλλά και για τις θέσεις του Κινήματός μας στο θέμα του εθελοντισμού. Ως παράδειγμα, αναφέρθηκε η  τεράστια σημασία της αιμοδοσίας και προσφοράς μόνο στους Έλληνες συμπατριώτες μας.

Επίσης ο Συναγωνιστής Αργύρης Κ. επικαλέστηκε και διάβασε κείμενο από την κεντρική ιστοσελίδα του κινήματος, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον «άγνωστο» Ήρωα της 28ης Οκτωβρίου του 1940, στρατιώτη Βασίλη Τσιαβαλιάρη, που ήταν ο πρώτος νεκρός Έλληνας στρατιώτης του πολέμου αυτού.

Ο Βασίλης Τσιαβαλιάρης σηματοδοτεί, για εμάς τους Χρυσαυγίτες, το αληθινό μέτρο της αξίας ενός ανθρώπου, που «άλλοτε την προαναγγέλει με τη θυσία του και άλλοτε δε ως τελευταίος την επισφραγίζει» όπως έλεγε και ο Περικλής.

Τ.Ο. Κατερίνης
Δραγούμη 1 και Ειρήνης
Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6970-881184

Ομιλία με θέμα: « Οι καταστροφικές συνέπειες του Δ.Ν.Τ» στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

Η καθιερωμένη διανομή τροφίμων σε ελληνικές οικογένειες, είναι αυτή που σηματοδότησε ακόμη μία ημέρα λειτουργίας των γραφείων μας. Πλήθος κόσμου έσπευσε όχι μόνο για την καθιερωμένη  ομιλία, αλλά και για να βοηθήσει στη διανομή τροφίμων σε άπορους συμπατριώτες μας.

Μοιράστηκαν τρόφιμα σε δεκάδες ελληνικές οικογένειες, κάνοντας ξεκάθαρο το μήνυμα που πρεσβεύει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πως ο πατριωτισμός σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύει η Πατρίδα μας, αποδεικνύεται έμπρακτα με τη στήριξη και τη βοήθεια στους συμπατριώτες μας.

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-nikaias-pellas-hmathias-katerinhs-thessalonikhs#.UYp987WePRM#ixzz2Sig91893

Exit mobile version