Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεργασία: Ισλαμικός φονταμενταλισμός και τρομοκρατία

aqmi_081209-thumb-large__article

 

Ο ισλαμισμός στην Ελλάδα και την Ευρώπη είναι ένα φαινόμενο για το οποίο πρέπει όλοι να ενδιαφερόμαστε ανεξαρτήτως αν κατοικούμε στο Βερολίνο, Παρίσι ή Αθήνα. Ζούμε σε μία εποχή ιδεολογικοποίησης του Ισλάμ, το οποίο με όλα τα μέσα αξιώνει δύναμη και εξουσία. Η άνευ ορίων λαθρομετανάστευση ισλαμιστών στην Ελλάδα και Ευρώπη, η συνεχής ποσοτική αύξηση των κοινοτήτων τους και οι απορρέουσες κοινωνικές παροχές και διευκολύνσεις οδηγούν σε επικίνδυνες καταστάσεις. Το μεγαλύτερο βάρος αυτής της λαθρομετανάστευσης το φέρει η Ελλάδα με την ένοχη ανοχή της μνημονιακής συγκυβέρνησης (αλλά και προηγουμένων κυβερνήσεων). Όποιος διαμαρτύρεται για αυτά τα τεκταινόμενα ,όπως π.χ. για την ανέγερση τεμένους των ισλαμιστών, κατά κανόνα καυτηριάζεται ως φασίστας, ακροδεξιός ή ρατσιστής, με την συμπαιγνία πάντα των εργολαβικών εκδοτικών συγκροτημάτων και της προσεταιρισμένης δημοσιογραφίας.

Ο γνωστός ρώσος συγγραφέας Σολτσενίζιν έγραψε στο βιβλίο του “Αρχιπέλαγος Γκούλαγκ”: Κομμουνιστές και μαρξιστές έχουν ένα κοινό, και οι δύο εξωραΐζουν τους εγκληματίες αλλά ταυτόχρονα παρουσιάζουν ως εγκληματίες αυτούς που δεν συμφωνούν με την ιδεολογία τους. Σήμερα ζούμε κάτι αντίστοιχο. Παρουσιάζουν  ως εγκληματίες αυτούς που δεν συμφωνούν με το “όραμα της πολυπολιτισμικότητας”  και εξωραΐζουν  την λαθρομετανάστευση. Η Ελλάδα και η Ευρώπη θα πρέπει να αποφασίσουν εάν το μέλλον τους θα είναι ισλαμικό ή εάν οι λαοί της Ευρώπης θα αντισταθούν σ’ αυτή την εκδοχή.

Πρόσφατα παρουσιάστηκε μία έρευνα του γερμανικού ιδρύματος Bertelsmann σχετικά με την ενσωμάτωση των ισλαμιστών στην δυτική κοινωνία. 14.000 ερωτηθέντες από 13 χώρες απάντησαν ότι το Ισλάμ δεν ταιριάζει στον δυτικό κόσμο (Euronews 30.04.2013).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας έχουν ως εξής: Καναδάς 49%, Ισραήλ 65%, ΗΠΑ 44%, Τουρκία 25% !, Νότιος Κορέα 29%, Ισπανία 65%, Ελβετία 59%, Γαλλία 55%, Γερμανία 50%, Σουηδία 48%, Μεγ. Βρετανία 46%. Η έρευνα δείχνει ότι κάθε δεύτερος από τους ερωτηθέντες αντιλαμβάνεται και βλέπει αρνητικά το Ισλάμ, ανεξαρτήτως εάν πρόκειται για πολίτες του Καναδά, του Ισραήλ ή της Ευρώπης. Της ίδιας αντίληψης είναι το 18% των ισλαμιστών της Γερμανίας και το 25% της Τουρκίας.

Εάν η έρευνα περιελάμβανε και την Ελλάδα είναι βέβαιο ότι το ποσοστό θα ήταν συντριπτικά αρνητικό. Παρ’ όλα αυτά διάφοροι ύποπτοι κύκλοι με κατάπτυστα και εμετικά άρθρα σε εφημερίδες και σε τηλεοπτικά ρεπορτάζ προσπαθούν να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη και να την πείσουν ότι δεν πρέπει να διακατέχεται από φοβικά σύνδρομα προς το Ισλάμ.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απαιτεί την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών από την Ελλάδα. Η σχέση του Ισλάμ με την τρομοκρατία είναι σε καθημερινή βάση αυταπόδεικτη και αργά ή γρήγορα φαινόμενα ισλαμικής τρομοκρατίας θα εμφανιστούν και στην χώρα μας. Ας φροντίσουν όλοι αυτοί της ψοφοδεξιάς και της αριστερής θολούρας να πείσουν τους ηγέτες του Ισλάμ με τους οποίους συναγελάζονται, να εξουδετερώσουν τον εξτρεμισμό και την τρομοκρατία του Ισλάμ μέσα στις τάξεις τους με την ίδια αποφασιστικότητα και εμμονή με την οποία μας στέλνουν τα καραβάνια των λαθρομεταναστών, που στόχο έχουν να υποσκάψουν τον πολιτισμό, την ασφάλειά μας και την υπόσταση μας ως Έθνος.

Γ.ΛΙΝΑΡΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunergasia-islamikos-fontamentalismos-kai-tromokratia#.UYq-_rWePRM#ixzz2SjozzUMv

Exit mobile version