Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

xamail__article__article

 

Καλημέρα. Χριστός Ανέστη. Τα κόμματα της διαπλοκής που ξεπουλάνε την πατρίδα μας, εξαθλιώνουν οικονομικά το λαό μας και απολύουν αναίτια Έλληνες Χρυσαυγίτες ας σκεφτούν καλά ότι υπεράνω όλων είναι ο νόμος και ο ΘΕΟΣ! Ακόμη και αν χρησιμοποιήσουν όλες τις κατασταλτικές τους δυνάμεις είναι χιλιάδες οι Έλληνες που συντάσσονται καθημερινά στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όλοι αυτοί που μας θέλουν σκλάβους και πεινασμένους στον τόπο μας, να είναι σίγουροι πως ο λαός και μνήμη και θέληση έχει. ο ΘΕΟΣ είναι προστάτης της δικαιοσύνης και της ελευθερίας. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ.

Α.Σ.

Παράκρουση στην “Ελευθεροτυπία”: Είδαν σβάστικες σε λαμπάδες της Χρυσής Αυγής!

Προέρχομαι από αριστερή οικογένεια και στο παρελθόν ψήφιζα αριστερά. Παρόλα αυτά καταλαβαίνω ότι η μόνη δύναμη που έχει τα κότσια να τα βάλει στα ίσια με τους Γερμανούς της Μέρκελ και του Σόιμπλε είναι η Χρυσή Αυγή. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φανερό ότι είναι ανθέλληνες, λακέδες των ξένων και δειλοί. Ξεκάθαρα πράγματα επίλυση του θέματος των λαθρομεταναστών και επιστροφή στην δραχμή αν έρθει η ανάγκη. Θα σας πολεμήσουν σκληρά για τις θέσεις σας, ιδίως για το δεύτερο οι Γερμανοί και οι λακέδες τους.  Μην μασάτε, με αυτά τα χτυπήματα που σας κάνουν, όλο και περισσότεροι θα σας ψηφίζουν. Ήρθε η ώρα της κρίσης αλλά και της ευκαιρίας για τον Ελληνικό εθνικισμό. Συνεχίστε ακάθεκτοι. Η Ελλάδα θα νικήσει.

Λ.Ρ.

Τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες… Οι ιεραπόστολοι μιας Ιδέας που λίγοι μπορούν να νιώσουν!

Για όσους επιζητούν ειδικές συγκινήσεις η μητρική εταιρεία LATHROMETAΝΑSTIS CORPORATION  προτείνει νυκτερινή πορεία σε ειδικά επιλεγμένη διαδρομή που αρχίζει πίσω από  το Δημαρχείο Αθηνών.

ΟΙ επιζώντες θα περισυλλέγονται στην πλατεία Αγ. Παντελεήμονα…

Είδα με πόνο ψυχής τις φωτογραφίες ναρκομανών και αστέγων  που δημοσίευσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .Όλες αυτές τις περιοχές τις ξέρω.. Είχα περπατήσει σ’ αυτές τις δεκαετίες 50 και 60… Πήγα χτες και τις είδα πάλι..Συνάντησα πολλές χαμένες ψυχές, που βυθίζονται όλο και περισσότερο στα συντρίμμια της ζωής τους μέχρι να γίνουν ένα μ’ αυτά, να χαθούν και κανείς να μη θυμάται το πέρασμα τους απ’ αυτό τον κόσμο! Πολλοί , ίσως οι περισσότεροι ήταν κάποτε “κάτι” ! Ίσως μέχρι ένα χρόνο πριν!!! Τώρα κείτονται νικημένοι χωρίς να φταίνε ! ΤΟΣΟ απελπισμένοι και τυραννισμένοι ώστε να μην έχουν κουράγιο να δώσουν ούτε μια τελευταία μάχη! Να πεθάνουν τουλάχιστον όρθιοι μέσα σε μια “τελευταία αναλαμπή”

Αυτό ακριβώς έχουν υποσχεθεί οι προδότες στα αφεντικά τους! Ότι δεν θα υπάρξει αντίσταση!!

Σκεφτόμουν συνέχεια τα λόγια του Ουγκώ στο τρομακτικό κεφάλαιο των Αθλίων “Ο ΧΑΜΗΛΟΣ ΒΥΘΟΣ” …Μεταφράζω μερικά σημεία”…εδώ η ανθρωπιά χάνεται ο δαίμονας εμφανίζεται! καθένας για τον εαυτό του… οι άγριες σκιές που κινούνται σ’ αυτόν τον υπόνομο, σχεδόν ζωώδεις, σχεδόν φαντάσματα, αδιαφορούν για την παγκόσμια πρόοδο. Έχουν δύο μητέρες , την άγνοια και την αθλιότητα…Από την τυρρανία που υφίστανται αυτές οι ψυχές περνάνε στο έγκλημα! Αυτό που σέρνεται σ’ αυτό τον βυθό είναι η άρνηση των πάντων!!! Να πεινάς, να διψάς είναι η αρχή! να μεταμορφώνεσαι στον ίδιο το σατανά είναι η κατάληξη!!!…

Αυτό θέλουν οι προδότες για τους Έλληνες!!Εκεί τους οδηγούν! ετοιμάζουν στρατόπεδα συγκέντρωσης  γι’ αυτούς που χρωστούν στην εφορία! Χρέη που οι ίδιοι δημιούργησαν για να καλύψουν αυτά που έκλεψαν!
Κανείς δε σκέφτηκε αυτά τα στρατόπεδα να είναι σημεία φιλοξενίας και παρηγοριάς για τους ΕΛΛΗΝΕΣ άστεγους και δυστυχείς που οι πολιτικάντηδες κατέστρεψαν!!
Καταστροφείς του Έθνους , καλά θα κάνετε να καταληφθείτε από τρόμο!!Εκείνος που δεν φοβάται τίποτα είναι αυτός που δεν έχει πλέον τίποτα να χάσει και εκείνος που ξέρει ότι έχει δίκιο!!Εσείς φτιάχνετε χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ κάθε μέρα που είναι κι από τα δυο!!

ΕΛΛΗΝΕΣ τι άλλο πρέπει να πάθετε για να ξεσηκωθείτε. Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σας δείχνει το δρόμο για την αυγή του Έθνους, την έξοδο από τα σκοτάδια!!

Επιτέλους ξυπνήστε γιατί αλλιώς ο Βάρναλης έχει προείπη τη μοίρα σας..
…σαν τα σκουλήκια κάθε φτέρνα, όπου μας εύρει μας πατεί, κι’ εμείς, δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα , προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα!!!!!

Μετά τιμής ΗΡΙΔΑΝΟΣ -ΜΕΛΙΡΡΥΤΗ

Ανθελληνικό νομοσχέδιο κατά του Λαού και της Χρυσής Αυγής φέρνει άρον – άρον ο Ρουπακιώτης

Μέσα από την ιστοσελίδα του μας επιτέθηκε σήμερα ο γνωστός σε όλους  ανεξήγητος κύριος Χαρδαβέλας! Κατηγορεί τους δημοσιογράφους που καλούν στις εκπομπές τους, μέλη της Χρυσής Αυγής για να κάνουν όπως λέει τηλεθέαση και μας αποκαλεί νεοναζί. Κώστα δεν πειράζει, εμείς θα σε αγαπάμε και θα σε θυμόμαστε πάντα για τις ατελείωτες ώρες, άφθονου γέλιου που μας χάριζες. Όταν πήγαινες με το μαγνητόφωνο έξω από τα νεκροταφεία και ηχογραφούσες τους ήχους που τάχα κάνουν οι πεθαμένοι, όταν έπαιρνες συνεντεύξεις από ογδοντάχρονους, παράφρονες ηλικιωμένους που δήλωναν ότι τους επιτέθηκαν εξωγήινοι και άλλα πολλά. Εμείς αυτόν τον Κώστα γνωρίσαμε και αγαπήσαμε.

Με τιμή
Φ.Ξ.

Σαν Σήμερα: Η Μάχη της Γραβιάς

Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Κ. Καραγκούνης είπε: “Πρέπει η Ελλάδα να ενταχθεί σε αυτές τις πρωτοποριακές ρυθμίσεις και όχι να είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης στην αντιρατσιστική νομοθεσία με μισόλογα, εξαιρέσεις και αποτρεπτικές ποινές που αντί να λύνουν μεγαλώνουν το πρόβλημα. Τέτοιες ατελέσφορες ως τώρα ως τώρα ρυθμίσεις εκμεταλλεύονται οι ξενόφοβοι και οι ρατσιστές επικαλούμενοι τη δημόσια τάξη ώστε να ξεφύγουν και να δρουν ανενόχλητοι “. Καλά, έστω, να δεχτούμε ό,τι θέλετε για τους ρατσιστές. Στην πυρά. Αλλά και οι ξενόφοβοι είναι εγκληματίες; κ.  Kαραγκούνη, θα αποτελεί και η αγοραφοβία έγκλημα; Σύμφωνα με το σκεπτικό (;) σας, όπως ακριβώς θεωρείτε την ξενοφοβία έγκλημα, διότι πχ οι ξένοι δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, άρα (σκέφτεστε εσείς) αποτελεί έγκλημα ο φόβος για τους ξένους, έτσι και η αγοραφοβία (=φόβος συνύπαρξης στον ίδιο χώρο με άλλους ανθρώπους) θα αποτελούσε μεγαλύτερο έγκλημα για το αρρωστημένο σας σκεπτικό, καθώς θα μπορούσε να ισχυριστεί ο κάθε μη απόφοιτος Δημοτικού δημοκράτης ότι η αγοραφοβία στρέφεται κατά της …υγειούς κοινωνικής
συναναστροφής, μέχρι και αυτής της ίδιας της …δημοκρατίας! Άρα αγοραφοβικός = μέγας εγκληματίας; Σας ερμηνεύω σωστά κ. Καραγκούνη; Να το βάλουμε και αυτό το
παράπτωμα/κακούργημα στο νέο νόμο;

E.E.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-9-maiou-2013#.UYrXcrWePRM#ixzz2SkE6dsCv

Exit mobile version