Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά το προοδευτικό κράξιμο, μας απειλεί και η Δημουλά: “Θα σκότωνα την Χρυσή Αυγή!”

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ώρες από το ειλικρινές ξέσπασμα κατά των λαθρομεταναστών, της γνωστής για τα “αντιρατσιστικά” της αισθήματα ποιήτριας Κικής Δημουλά και έσπευσε να τα “μαζέψει”..

Ως γνωστόν επειδή ζούμε σε μια διεθνιστική, μαρξιστική χούντα και οι πραιτοριανοί του διεθνισμού δεν επιτρέπουν ούτε και στους υμνητές του να έχουν μια στιγμή… αδυναμίας, όπως η Κική Δημουλά, διεμήνυσαν με τον τρόπο τους (συκοφαντίες, εξευτελισμός σε κοινωνικά δίκτυα κτλ) στην ποιήτρια ότι θα πρέπει να προβεί απαραιτήτως σε διευκρινιστικές/αντιφασιστικές δηλώσεις. Όπερ και εγένετο λοιπόν με τον πλέον “δημοκρατικό” τρόπο καθώς η.. ποιήτρια φόρεσε την κελεμπία του “αντι-ναζί” και εξαπέλυσε τον οχετό της εναντίον των Εθνικιστών και των υποστηρικτών τους λέγοντας χαρακτηριστικά: “Αν μπορούσα θα σκότωνα τη Χρυσή Αυγή”. Και κάπως έτσι ξαναμπήκε στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ της “δημοκρατίας” και… ξαναπήρε το ρόλο που κατείχε στην κοινωνία. Αυτόν της “καταξιωμένης” – αριστερής ποιήτριας.

ΥΓ.1: Ποιός είπατε ότι μας κυβερνά…; Συνδυάστε και την προηγούμενη είδηση και τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται

ΥΓ.2: Να φανταστούμε πώς αφού προτίθεται να σκοτώσει “κακούς φασίστες” ένα τόσο ευυπόληπτο άτομο δεν πρόκειται να κινηθεί κάποια αυτόφωρη “αντιρατσιστική” διαδικασία..

ΠΗΓΗ: http://paspartoy.blogspot.gr/

Το σχόλιο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής (45:10-50:20)  

ΩΡΑΙΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ “ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ”…!!!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/meta-to-proodeutiko-krajimo-mas-apeilei-kai-h-dhmoula-tha-skotwna-thn-chrus#.UYuUAbWePRM#ixzz2SnUly4QO

Exit mobile version