Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση στις ανακρίβειες της εφημερίδας «Δημοκρατία» – ΒΙΝΤΕΟ

DIMOKRATIA-SXOLIO

 

Έγραψε σήμερα η εφημερίδα «Δημοκρατία» ένα ακόμη σχόλιο κατά τις Χρυσής Αυγής σε ύφος πονηρά παραινετικό: Προς Νίκο Μιχαλολιάκο: Με ψυχρότητα αντιμετώπισαν οι πολίτες τα μέλη της Χρυσής Αυγής τη Μεγάλη Παρασκευή στα διόδια της Ελευσίνας και της Τριπόλεως. Η βία της Μεγάλης Πέμπτης δεν έκανε καλό.”

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής: Το παραπάνω σχόλιό σας είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι την Χρυσή Αυγή την πολεμούν όλες οι εφημερίδες, ακόμα και η δική σας. Η μόνη βία που ασκήθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη ήταν η βία της συγκυβέρνησης του μνημονίου κατά μελών και βουλευτών του Εθνικιστικού Κινήματος, αλλά και απόρων Ελλήνων πολιτών. Υπενθυμίζουμε ότι τις ενέργειες της συγκυβέρνησης στηρίζει ολόθερμα και η εφημερίδα «Δημοκρατία», με πιο πρόσφατο παράδειγμα το ξεπούλημα του ΟΠΑΠ.

Όσον αφορά τη δήθεν… ψυχρή υποδοχή μας στα διόδια, εδώ μιλάμε για τεράστιο ψεύδος. Ακόμη και η καθεστωτική Καθημερινή παραδέχθηκε την πλήρη αποδοχή που είχαν οι αντιπροσωπείες της Χρυσής Αυγής από τους διερχόμενους οδηγούς. Πιο τρανή απόδειξη όμως το τηλεοπτικό υλικό που σας παραθέτουμε:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apanthsh-stis-anakribeies-ths-efhmeridas-dhmokratia-binteo#.UYunWLWePRM#ixzz2Snu2vQrX

Exit mobile version