Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών

Συμπλοκές και συλλήψεις αλλοδαπών. Τρεις λαθρομετανάστες στο νοσοκομείο

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Άμφισσας και στην Ιτέα Φωκίδας, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας, οκτώ υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας από 22 έως 37 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι χθες το μεσημέρι, σε οικία στην Άμφισσα Φωκίδας, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο ομοεθνείς τους, ηλικίας 27 και 32 ετών και έναν 23χρονο υπήκοο Αφγανιστάν. Ειδικότερα οι τρεις παθόντες αλλοδαποί μετέβησαν σε οικία στην περιοχή της Άμφισσας, όπου τους ανέμεναν οι οκτώ δράστες προκειμένου, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, να διευθετήσουν προσωπικές τους διαφορές. Κατά την είσοδό τους στην οικία, οι παθόντες δέχτηκαν αιφνιδιαστικά επίθεση από τους οκτώ δράστες, εκ των οποίων ο ένας 24χρονος τους τραυμάτισε με μαχαίρι και κάποιοι από τους άλλους με ξύλινα καδρόνια και σιδερένιους πασσάλους. Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, όπου στους δύο υπηκόους Πακιστάν παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν, ενώ ο 23χρονος Αφγανός παραμένει νοσηλευόμενος.

Άμεσα στο σημείο της συμπλοκής έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και μετά από ευρείες αναζητήσεις, εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Άμφισσας και στην Ιτέα Φωκίδας οι οκτώ δράστες και συνελήφθησαν. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο 24χρονος συλληφθείς, καθώς και τέσσερα καδρόνια και ένας σιδερένιος πάσσαλος με τα οποία οι δράστες τραυμάτισαν τους παθόντες. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, συμπλοκή και παράβαση Νομοθεσίας περί όπλων, ενώ ο 24χρονος δράστης κατηγορείται επιπλέον και για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση. Επίσης στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι οι επτά από τους συλληφθέντες, καθώς και ο 23χρονος Αφγανός που νοσηλεύεται φρουρούμενος, είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στην χώρα.

Τρεις αλλοδαποί σακάτεψαν φοιτητή στη Ρόδο – Τον έστειλαν στην εντατική με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις- Αυτό δεν είναι ρατσιστική βία; 

Κλούβα χρώματος μπλε με τρεις αλλοδαπούς πιθανόν Βούλγαροι ή Αλβανοί σταμάτησε το όχημα νεαρού Ροδίτη, φοιτητή 22ετών ο οποίος ήρθε να επισκεφτεί τους γονείς του από την Κρήτη όπου και σπουδάζει και του σπάσανε τα μούτρα του κλέψανε κινητό, χρήματα μέχρι και τα παπούτσια… Ο άτυχος νεαρός κατεβαίνοντας την αγίων Ανάργυρων που βρίσκετε πίσω από την λέσχη αξιωματικών κοντά στο “καστρί”, συνάντησε στο δρόμο του ένα όχημα χρώματος μπλε. Ένας τύπος με επαγγελματική κλούβα με τρία άτομα που μιλούσαν σπαστά ελληνικά μπλόκαρε τον νεαρό, οι τρεις αλλοδαποί κατέβηκαν και χτύπησαν βάναυσα τον φοιτητή με λοστάρια στο κεφάλι και στο σώμα! Αποτέλεσμα ήταν να χάσει της αισθήσεις του και να σωριαστεί στο οδόστρωμα αιμόφυρτος, ενώ οι αλλοδαποί ληστές του πήραν τα πάντα φεύγοντας, από το κινητό του, χρήματα, ρολόι μέχρι και τα παπούτσια του!  Προκύπτει ότι ήταν αλλοδαποί γιατί μιλούσαν σπαστά ελληνικά βάση με αυτά που δήλωσαν οικία πρόσωπα του φοιτητή. Επίσης οι ληστές ήταν κουκουλοφόροι και μάλιστα οι δύο με κουκούλες μάλλινες και ο άλλος είχε μαύρη τσάντα στο κεφάλι αντί για κουκούλα!!! Το παιδί ήταν στην εντατική του νοσοκομείου από εχθές το βράδυ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απέφυγε τον κίνδυνο και είναι καλύτερα στην υγεία του.

Εισαγόμενοι ρομά λήστευαν συνταξιούχους έξω από τα Α.Τ.Μ.

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, σπείρα που διέπραττε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, η οποία λίγο νωρίτερα είχαν κάνει αναλήψεις χρηματικών ποσών από Τράπεζες. Συνελήφθησαν την 1-5-2013 το μεσημέρι στην περιοχή του Ζωγράφου από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), τρεις (3) αλλοδαποί, ένας 42χρονος άντρας και δύο γυναίκες, ηλικίας 22 και 46 ετών, υπήκοοι Ρουμανίας, μέλη της σπείρας, ενώ αναζητείται 40χρονη συνεργός του. Οι συλληφθέντες λίγο πριν τη σύλληψή τους είχαν εντοπίσει 94χρονο ημεδαπό να κάνει ανάληψη χρηματικού ποσού 800 ευρώ από Υποκατάστημα Τράπεζας στην Λ. Παπάγου, τον ακολούθησαν και όταν αυτός εισήλθε στο εσωτερικό της πολυκατοικίας, όπου διέμενε, του επιτέθηκαν και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν τα χρήματα. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η σπείρα από διμήνου περίπου παρακολουθούσε συστηματικά Τραπεζικά Υποκαταστήματα και εντόπιζε ηλικιωμένα άτομα που έκαναν ανάληψη χρημάτων. Στη συνέχεια τα ακολουθούσε μέχρι το εσωτερικό της πολυκατοικίας που διέμεναν και με τη χρήση σωματικής βίας τους αφαιρούσαν τα χρήματα. Όπως εξακριβώθηκε η σπείρα έχει διαπράξει, κατά το τελευταίο δίμηνο, με την ίδια μέθοδο δράσης τρεις (3) ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων στις περιοχές Συντάγματος, Νέου Κόσμου και Γαλατσίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/deltio-egklhmatikothtas-allodapwn15#.UYutUrWePRM#ixzz2SnvoWzwn

Exit mobile version