Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεργασία: Εξοντώνονται οι Ορθόδοξοι χριστιανοί της Συρίας – Ανύπαρκτη η κυβέρνηση

vevilosi-syria__article

 

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι επονομαζόμενοι “αντικαθεστωτικοί επαναστάτες” δολοφονούν και καταστρέφουν στην Συρία ότι δεν είναι σύμφωνο με την ιδεολογία τους και τα συμφέροντά τους. Χριστιανοί και ιδιαίτερα Ορθόδοξοι εξοντώνονται από ισλαμιστές τρομοκράτες, αλλά ουδείς από τους χριστιανούς ηγέτες της Δύσης δείχνει να ανησυχεί. Αντιθέτως υποστηρίζουν τους τρομοκράτες με όπλα και χρήματα. Η κα. Μέρκελ υπενθυμίζουμε ότι είναι πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών της Γερμανίας (CDU), ο δε κ. Ομπάμα τρέχει κάθε Κυριακή με την οικογένειά του στην εκκλησία για να προσευχηθεί.

Πού είναι λοιπόν όλοι αυτοί; Τι κάνει η ελληνική κυβέρνηση και η επίσημη ελληνική εκκλησία; Τίποτα, αφού προφανώς δεν ενδιαφέρονται για την μοίρα των αδελφών τους Χριστιανών στην Συρία. Καθημερινά πληροφορούμαστε από την ειδησεογραφία με σοκαριστικά νέα για τα τεκταινόμενα στην χώρα αυτή. Τα περί δήθεν εξέγερσης του συριακού λαού εναντίον του καθεστώτος Ασσάντ αποτελούν ασύστολα ψεύδη των ελληνικών Μνημονιακών Μέσων Ενημέρωσης (ΜΜΕ) αλλά και των διεθνών. Στην πραγματικότητα πρόκειται για προσπάθεια ανατροπής του Ασσάντ με σκηνοθεσία των Αμερικανών και πρωταγωνιστές μισθοφόρους ισλαμιστές που έχουν στρατολογηθεί κυρίως σε  αραβικές και βορειοαφρικανικές χώρες. Υπάρχουν μαρτυρίες αιχμαλώτων ισλαμιστών-τρομοκρατών ότι τους δελέασαν με χρήματα και με την υπόσχεση ότι θα απελευθερώσουν την Ιερουσαλήμ και αντ’ αυτού βρέθηκαν στην Συρία.

Ο συριακός λαός υποφέρει από απαγωγές, βασανιστήρια, δημόσιες εκτελέσεις εκ μέρους των ισλαμιστών  “μαχητών της ελεύθερης Συρίας”, οι οποίοι το μόνο που γνωρίζουν είναι θάνατος και καταστροφή. Δολοφονούν χωρίς εξαιρέσεις μωαμεθανούς αντιπάλων δογμάτων, χριστιανούς, ολόκληρες οικογένειες, απαγάγουν και κακοποιούν παιδιά, βεβηλώνουν εκκλησίες και νεκροταφείαΕπειδή η ανατροπή του Ασσάντ μέχρι στιγμής δεν συμβαδίζει με το σενάριο των Αμερικανών και σταδιακά ο νόμιμος συριακός στρατός ανακτά τα εδάφη που είχαν περιέλθει στην κυριαρχία των τρομοκρατών, οι σεναριογράφοι Αμερικανοί, Γερμανοί και άλλοι αρχίζουν να εντείνουν την προπαγάνδα τους, και μέσω βέβαια των ελληνικών εργολαβικών εφημερίδων και καναλιών τηλεόρασης. Υποτίθεται λοιπόν ότι ο Ασσάντ είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει χημικά, βιολογικά όπλα εναντίον του λαού της Συρίας, κάτι το οποίο είναι εντελώς αβάσιμο. Είναι τα ίδια ψέματα που χρησιμοποιήθηκαν στο Ιράκ για να δικαιολογηθεί η επέμβαση των Αμερικανών.

Αποτελεί τεράστιο σκάνδαλο δυτικοί πολιτικοί και ηγέτες, που θέλουν να ονομάζονται χριστιανοί, να είναι συναυτουργοί στα εγκλήματα κατά των χριστιανών της Συρίας. Υποτίθεται ότι πολεμούν την ισλαμική τρομοκρατία αλλά παράλληλα χρηματοδοτούν τους ισλαμιστές τρομοκράτες στην Συρία για να κάνουν την βρομοδουλειά κατά του Ασσάντ, τον οποίο δεν θέλουν στην εξουσία γιατί αυτή την χρονική στιγμή της ιστορίας δεν εξυπηρετεί τα γεωπολιτικά τους σχέδια. Σ’αυτή την εγκληματική συμφωνία κατά της Συρίας συμπράττει βέβαια και η Τουρκία. Οι ισλαμιστές τρομοκράτες εκπαιδεύονται στην τουρκική πόλη Antakya (η αρχαία ελληνική Αντιόχεια η επί του Ορόντου) που είναι κοντά στα σύνορα με την Συρία. Εκεί εκπαιδεύονται Τσετσένοι, Λίβυοι, Αφγανοί, Πακιστανοί, Μπανγκλατεσιανοί και άλλοι Βορειοφρικανοί χρηματοδοτούμενοι από αραβικά κέντρα. Παρεπιπτόντως πρόκειται περί των ιδίων κέντρων που χρηματοδοτούν τους λαθρομετανάστες-δολοφόνους που εισέρχονται στην χώρα μας με την ανοχή της ψοφοδεξιάς, των  “Καμίνηδων”, των “Tούρκογλου” και άλλων που στοχεύουν στην διάλυση του κοινωνικού ιστού του έθνους μας.

Η Τουρκία λοιπόν επιτρέπει σε τρομοκράτες να εκπαιδεύονται στα εδάφη της και κατόπιν να τους προωθεί στην Συρία για να πολεμήσουν τον εχθρό της Τουρκίας τον Ασσάντ. Αντιθέτως όμως πολεμά μετά μανίας τους κούρδους μαχητές και καθημερινά βομβαρδίζει τα χωριά τους στο Ιράκ. Δηλαδή η Τουρκία και κατ’επέκταση οι Αμερικανοί, οι Γερμανοί κ.α. υποστηρίζουν την τρομοκρατία όταν τους εξυπηρετεί και την καταπολεμούν όταν στρέφεται εναντίον τους. Σε μία πολύ πιθανή στρατιωτική  επέμβαση των Αμερικανών και των συμμάχων τους θα ζητηθεί μετά βεβαιότητας συνδρομή από την Ελλάδα για παροχή διευκολύνσεων σε λιμάνια, εναέριο χώρο και άλλως πως. Δηλαδή θα μας ζητηθεί να γίνουμε συναυτουργοί στις εγκληματικές πράξεις που ήδη έχουν συντελεσθεί εναντίον ομόδοξων χριστιανών και να τείνουμε χείρα βοηθείας σ’εκείνα τα κέντρα που έχουν πλημμυρίσει το Αιγαίο με λαθρομετανάστες-δολοφόνους και που επιβουλεύονται την ασφάλειά μας.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αξιώνει από την ελληνική κυβέρνηση και το Υπ. Εξωτερικών να προστατεύσει με όλα τα διπλωματικά και άλλα μέσα τους ομόδοξους χριστιανούς της Συρίας και την θρησκευτική-πολιτιστική μας κληρονομιά των δύο χιλιάδων ετών στην περιοχή αυτή από τους μακελλάρηδες-ισλαμιστές μισθοφόρους της Al-CIA και Al-Qaida και να μην συμπράξει κατ’ουδένα τρόπο με τα σχέδια των Τούρκων, Αμερικανών και όποιων άλλων θέλουν να εγκαθιδρύσουν θεοκρατικά ισλαμικά καθεστώτα στην  Ανατολική Μεσόγειο, στο όνομα της δήθεν  “αραβικής άνοιξης”, αλλά  στην πραγματικότητα για την ανατροπή των γεωστρατηγικών δεδομένων στην ευρύτερη περιοχή.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προειδοποιεί ότι με την στάση της η ελληνική κυβέρνηση βοηθά σ’αυτό το γεωπολιτικό παιχνίδι την Τουρκία να διεκδικήσει τον ρόλο του “νέου αφεντικού” με ισλαμικό μάλιστα μανδύα, κάτι που θα είχε καταστροφικές συνέπειες για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Γ.ΛΙΝΑΡΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ejontwnontai-oi-orthodojoi-christianoi-ths-surias-anuparkth-h-kubernhsh#.UYuyZbWePRM#ixzz2So1ssnOK

Exit mobile version