Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ηράκλειο, Χίος, Σέρρες

zaroylia_toirakleiou1

 

Επίσκεψη της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια στην Τ.Ο. Ηρακλείου
Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου μετέφερε η βουλευτής του Κινήματος Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε την Μ. Τετάρτη στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου. Η Συναγωνίστρια, απαντώντας σε ερωτήσεις φίλων και υποστηρικτών, αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και στο έργο της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που επισταμένα αποσιωπάται από τα συστημικά ΜΜΕ.

Τ.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00

Επίσκεψη του Συναγωνιστή Αντώνη Γρέγου στην Τ.Ο.  Χίου 

Επίσκεψη από τον Συναγωνιστή, Αντώνη Γρέγο, βουλευτή της Ά Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας στις 6 Μάιου, με την ευκαιρία της παρουσίας του στο νησί μας, και τόπο καταγωγής του, για τον εορτασμό της Ανάστασης.

Μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό από τον γραμματέα της Ν.Ε Χίου, Συναγωνιστή Χ.Γ. τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Γρέγος Αντώνιος, ο οποίος μίλησε για θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων, που για ακόμα μία φορά φρόντισαν να γεμίσουν τον χώρο των γραφείων και να θυμίζουν σε εχθρούς και φίλους ότι η παρουσία του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, στο νησί μας όπως και σε όλη την Ελλάδα θα είναι διαρκής.

Η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Ν.Ε. ΧΙΟΥ
Αγελάστου 16 – 1ος Όροφος
Τετάρτη: 18:00-21:00
Τηλ: 2271080981

Διήμερη ορεινή διαβίωση του Μετώπου Νεολαίας Σερρών

Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου, πραγματοποιήθηκε διήμερη ορεινή διαβίωση από το Μέτωπο Νεολαίας της Τ.Ο. Σερρών στο όρος Βροντούς. Οι συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από τις τσιμεντένιες φυλακές των αστικών κέντρων και να έρθουν λίγο πιο κοντά στην πλούσια ελληνική φύση. Κατά τη διάρκεια του διημέρου πραγματοποιήθηκε πεζοπορία μέσα στο δάσος του Λαϊλιά και αναρρίχηση, καθώς η διαδρομή έκρυβε αρκετές δυσκολίες και εκπλήξεις. Όταν πλέον έπεσε το σκοτάδι, και υπό το φως των δάδων, οι συναγωνιστές απέτισαν φόρο τιμής στους νεκρούς Ήρωες με τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής να αντηχούν ανάμεσα στις βουνοκορφές. Το διήμερο περιελάμβανε επίσης ιδεολογικές ομιλίες και συζητήσεις.

Χρυσή Αυγή – Τ.Ο. Σερρών, Βασιλέως Βασιλείου 25, 1ος όροφος,
Ώρες κοινού: Δευτέρα & Τετάρτη 19:30 – 21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-hrakleio-chios-serres#.UYwA_7WePRM#ixzz2SpNovMWL

Exit mobile version