Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλωνίζουν οι κατάσκοποι στον Έβρο – Κοινοβουλευτικός έλεγχος

syllipsiΤην ώρα που η τριμερής συγκυβέρνηση των υποτακτικών της τρόικα ταΐζει τον Λαό μας κουτόχορτο περί άριστης ελληνοτουρκικής συνεργασίας και ειλικρινούς φιλίας, οι ευρωπαίοι πράκτορες των τουρκικών υπηρεσιών αλωνίζουν στον Έβρο, καταγράφοντας και φωτογραφίζοντας τις ελληνικές οχυρωματικές θέσεις και στρατιωτικές υποδομές.

Πέντε νέες συλλήψεις είχαμε στις Φέρρες Έβρου. Πρόκειται για ευρωπαίους πολίτες, δύο Ολλανδούς, 2 Βέλγους και μια Γερμανίδα. Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν να κινούνται δίχως σχετική άδεια εντός απαγορευμένης στρατιωτικής περιοχής. Η εν λόγω περιοχή διαθέτει σήμανση σε αρκετές γλώσσες, η οποία προειδοποιεί για την απαγόρευση εισόδου διότι πρόκειται για στρατιωτική ζώνη. Οι ύποπτοι για κατασκοπεία, συνελήφθησαν εντός της ζώνης ασφαλείας προκαλύψεως, γεγονός το οποίο καταδεικνύει πως εκτελούσαν συγκεκριμένη αποστολή.

Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν λίγους μήνες είχαν συλληφθεί στην ίδια περιοχή δύο ακόμη Ολλανδοί (μαροκινής καταγωγής), ενώ για τον ίδιο λόγο οι ελληνικές αρχές είχαν συλλάβει τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Λήμνο δύο Τσέχους, οι οποίοι εν τέλει είχαν αφεθεί ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση. Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το γεγονός πως τα περιστατικά κατασκοπείας αυξάνονται, ενώ ερωτηματικά προκαλεί η στάση των ελληνικών αρχών, οι οποίες και παρουσιάζουν χαρακτηριστική κωλυσιεργία στην παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Η γενική εικόνα του κρατικού μηχανισμού σε ευαίσθητες ακριτικές περιοχές είναι τραγική, κάτι που αποδεικνύεται τόσο από την ανενόχλητη δράση των λαθρεμπόρων όσο και από τις ενέργειες ευρωπαίων κυρίως πολιτών, οι οποίοι βρέθηκαν να καταγράφουν στρατιωτικές μονάδες και υποδομές. Όλα αυτά τα στοιχεία συνηγορούν στο ότι στην απέναντι όχθη του Αιγαίου, προετοιμάζονται για όλα. Εν αντιθέσει, στην ελληνική ψευδοδημοκρατία, επικρατεί εφησυχασμός και κλίμα πλήρους αποσάθρωσης.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/alwnizoun-oi-kataskopoi-ston-ebro#.UYwWPbWePRN#ixzz2SpkisQFf

Διαβάστε παρακάτω τις ερωτήσεις που θέσαμε στα… αρμόδια υπουργεία:

ΠΡΟΣ:
1) ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
2) ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
3) ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΘΕΜΑ: «Αλλοδαποί συνελήφθησαν σε απαγορευμένη ζώνη στην Αλεξανδρούπολη»

Σύμφωνα με δημοσίευμα, στα χέρια της αστυνομίας είναι δύο Ολλανδοί μαροκινής καταγωγής, ηλικίας 30 και 25 ετών που συνελήφθησαν σε παρέβρια περιοχή του Σουφλίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, για είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή (ΖΑΠ – Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως) χωρίς να έχουν σχετική άδεια.

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

1) Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και αν ναι για ποια αδικήματα; Κηρύχθηκαν προσωρινά κρατούμενοι; Αληθεύει, ότι κατασχέθηκε εξοπλισμός με ιδιαίτερα εξελιγμένα συστήματα καταγραφής θέσεων, επικοινωνιών κλπ.;
2) Τι μέτρα θα λάβετε για την αποτροπή εισόδου σε απαγορευμένες περιοχές; Πόσα άτομα έχουν συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα την τελευταία εικοσαετία; Πόσοι εξ’ αυτών ήταν αλλοδαποί και πόσοι ημεδαποί; Οι αλλοδαποί που συνελήφθησαν τι ποιας υπηκοότητα είχαν;

Αθήνα, 08/04/2013
Η Ερωτώσα Βουλευτής
Ελένη Ζαρούλια
Βουλευτής Β’ Αθηνών
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΙ “ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ”:

Ο αριστερός υπουργός Ρουπακιώτης,  μας απήντησε μεταξύ άλλων ότι “ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ δεν παρεμβαίνει στο έργο απονομής δικαιοσύνης!”!!

Ο τέως δημοσιογράφος Πάνος Παναγιωτόπουλος και νυν υπουργός Εθνικής Άμυνας (!),μεταξύ άλλων μας ενημέρωσε ότι: “τα υπόψη άτομα δεν είχαν εξασφαλίσει την απαιτούμενη άδεια για την είσοδό τους στην εν λόγω περιοχή, ενώ δεν βρέθηκε στην κατοχή τους εθνικά διαβαθμισμένο υλικό“… (άμα θέλουμε το πιστεύουμε)
Ενώ ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ στην απάντηση που μας έστειλε μας ενημερώνει ότι ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ!!!

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/koinovoulio/view/erwthsh-gia-tous-allodapous-pou-sunelhfthhsan-se-apagoreumenh-zwnh-sthn-ale#.UYwZuLWePRM#ixzz2Spo9tRTJ

Exit mobile version