Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Λαμία, Αθήνα, Δηλώσεις Συναγωνιστή Ν. Μίχου

lagos_lamia1

 

Ομιλία Ιωάννη Λαγού στην Τ.Ο. Λαμίας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία του συναγωνιστή και μέλος του πολιτικού συμβουλίου Ιωάννη Λαγού στα γραφεία της Τ.Ο. Λαμίας. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα γραφεία, σε αντιδιαστολή  με την συνάθροιση άλλων πολιτικών φορέων που δεν κατάφεραν να κινητοποιήσουν ικανό αριθμό ατόμων που να ξεπερνούσε τον χαρακτηρισμό της παρέας.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του γραμματέα της Τ.Ο. Λαμίας συναγωνιστή Απόστολου Γκλέτσου, ακολουθούμενου από την ομιλία του οικονομικού διευθυντή του κινήματος συναγωνιστή Δημήτριου Βλαχόπουλου η οποία επικεντρώθηκε στον τρόπο χρηματοδότησης του κινήματος, αποκρούοντας τις ρυπαρές κατηγορίες του σάπιου κατεστημένου περί μυστικών κονδυλίων χρηματοδότησης. Έκανε σαφές ότι μόνη πηγή χρηματοδότησης προέρχεται από το υστέρημα των συναγωνιστών, τόσο των βουλευτών  όσο και απλών υποστηρικτών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του γραμματέα της Τ.Ο. Λαμίας συναγωνιστή Απόστολου Γκλέτσου, ακολουθούμενου από την ομιλία του οικονομικού διευθυντή του κινήματος συναγωνιστή Δημήτριου Βλαχόπουλου η οποία επικεντρώθηκε στον τρόπο χρηματοδότησης του κινήματος, αποκρούοντας τις ρυπαρές κατηγορίες του σάπιου κατεστημένου περί μυστικών κονδυλίων χρηματοδότησης. Έκανε σαφές ότι μόνη πηγή χρηματοδότησης προέρχεται από το υστέρημα των συναγωνιστών, τόσο των βουλευτών  όσο και απλών υποστηρικτών.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία του συναγωνιστή Λαγού. Μια ομιλία γεμάτη πάθος, η οποία διακόπηκε πολλές φορές από θερμά χειροκροτήματα και ξεσπάσματα ενθουσιασμού μεταξύ των συγκεντρωμένων. Αναφέρθηκε στη πολεμική εναντίον του κινήματός μας, η οποία προέρχεται από όλο το φάσμα του πολιτικού κατεστημένου, το οποίο θα πολεμήσουμε με κάθε τρόπο. Τόνισε επίσης την ανθελληνική φύση των ενεργειών όλων των κομμάτων όπως και την αντεργατική κατά βάση δράση τους. Επίσης τόνισε με έμφαση ότι η θρησκεία και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμβαδίζουν αντίθετα με τις εκπεφρασμένες απόψεις κάποιων υψηλόβαθμων ιεραρχών. Ο λόγος δόθηκε τέλος στους υποστηρικτές του κινήματος, οι οποίοι έθεσαν τα ερωτήματα τους στον συναγωνιστή, ο οποίος απάντησε πρόθυμα στις όποιες απορίες και ζητήματα του ετέθησαν εκδήλωση ολοκληρώθηκε όπως πάντα με τον Εθνικό Ύμνο της πατρίδος μας.

Τ.Ο. ΛΑΜΙΑΣ
Πλατεία Πάρκου & Κολοκοτρώνη
Τετάρτη-Παρασκευή 19:00-21:00

Ομιλία στην Τ.Ο. Αθηνών 

Το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο Αθηνών, ο συναγωνιστής Κώστας Βαρσάμης ανέπτυξε ομιλία με θέμα «Η ημέρα της Εθνικής Εργασίας», με αφορμή την ημέρα της Πρωτομαγιάς που θεωρείται η ημέρα της παγκόσμιας εργατικής τάξης.  Ο ομιλητής έθεσε αρχικά το ερώτημα γιατί τα Έθνη να γιορτάζουν αυτή την ημέρα, όταν τα πάντα έχουν πλέον ανατραπεί από το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα.

Μήπως τελικά ο «εορτασμός» αυτής της ημέρας, πέραν της γραφικότητας του πράγματος, δεν είναι παρά ένα «πέπλο», μια «προσωπίδα» που απλά ωραιοποιεί και καλύπτει το οργανωμένο οικονομικό σύστημα – έγκλημα της παγκόσμιας ισοπέδωσης – παγκοσμιοποίησης εις βάρος τελικά των συμφερόντων της εργατικής τάξης;  Μήπως τελικά αυτοί που είναι πίσω από το παγκόσμιο εργατικό κίνημα, είναι οι ίδιοι που κινούν και τα νήματα του παγκόσμιου καπιταλιστικού κινήματος πετυχαίνοντας την αποτελεσματικότερη διασπάθιση, εκμετάλλευση, και τελικά απομόνωση του εργατικού κινήματος;

Εκεί έγκειται και η διαφοροποίηση της θέσης μας. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αναγνωρίζει και αγωνίζεται για τα δίκαια και τα οφέλη μόνο της Ελληνικής Εργατικής Τάξης.  Δεν προσμένει, δεν επαιτεί, δεν ικετεύει, ούτε και προσδοκά στη «στήριξη», την «αλληλεγγύη», τη «συμπόνια» των άλλων εθνών, οργανώσεων, συντεχνιών και οργανισμών, καθώς όλα αυτά στην μεγάλη ιστορική μας πορεία, έχει αποδειχθεί ότι τα έχουμε πληρώσει με θυσίες και αίμα.  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστεύει σε μια Ελλάδα ανεξάρτητη, αυτόφωτη, αυτοδύναμη και αυτάρκη.  Στόχος της είναι να χτίσει και να γιγαντώσει ένα Εθνικό Λαϊκό Εργατικό Κίνημα, το οποίο θα διέπεται από Εθνική Αξιοπρέπεια, Υγιές Περιβάλλον Εργασίας, Σεβασμό στα Δικαιώματα του Εργάτη, με σωστή Υγειονομική Περίθαλψη, σε ένα περιβάλλον Ασφάλειας Αξιοπρέπειας και Σιγουριάς για τον Έλληνα Εργάτη.

Τ.Ο. ΑΘΗΝΑΣ
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Δηλώσεις του βουλευτή Ευβοίας, Συναγωνιστή Νίκου Μίχου, σε κανάλι της περιφέρειας, που προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο στις 7/5. 

Για ευθεία στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής κάνει λόγο ο βουλευτής Εύβοιας Νίκος Μίχος, σχολιάζοντας το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που προβλέπει στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων, χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ αλλά και φυλάκιση έως 6 χρόνια για όσους βουλευτές διεγείρουν τη ρατσιστική βία αλλά και προβαίνουν σε ρατσιστικές αναφορές από βήματος της Βουλής. Δεν ανακόπτουμε τη δράση μας, προειδοποιεί ο βουλευτής που αποδίδει αυτή τη νομοθετική πρωτοβουλία στην δημοσκοπική έκρηξη του κόμματος.

Ν.Μίχος: Φοβήθηκαν τα ποσοστά μας και όχι τη …ρατσιστική βία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-lamia-athhna-dhlwseis-sunagwnisth-n.-michou#.UYwet7WePRM#ixzz2Sptht72V

Exit mobile version