Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

xamail__article__article

 

Αν είναι δυνατόν! Ο Αμερικάνος ακούει τον εθνικό του ύμνο και βουρκώνει, ο Γερμανός το ίδιο, ο Τούρκος, ο Αλβανός, ΟΛΟΙ οι πολίτες για τον εθνικό ύμνο του κράτους τους και ο Έλληνας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτηρίζει ως ”ασέβεια”?! Όμως, αν δεν απατώμαι, το σύνταγμα υποχρεώνει ΟΛΟΥΣ να σέβονται τα σύμβολα του κράτους, στην αντίθετη περίπτωση υπάρχουν σοβαρές κυρώσεις. Υποτίθεται πως αυτοί που εκλέγονται από το λαό, είναι οι κράτιστοι των Ελλήνων πολιτών, που μάχονται για το καλό της Ελλάδας και του έθνους. Αν ο πολίτης μιλήσει άσχημα σε ένα όργανο του κράτους, έχει συνέπειες. Όταν τα όργανα παραβαίνουν το σύνταγμα και τους νόμους, τι γίνεται; Επινοούν λαθρολάγνους νόμους μην τυχόν και προσβάλουμε τους παράνομους τριτοκοσμικούς εισβολείς με ποινές που φτάνουν μέχρι και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και εμείς δεν προστατεύουμε την πατρίδα μας και τον εαυτό μας από ανθέλληνες προδότες και μάλιστα όταν αυτοί κρατούν στα χέρια τους τη μοίρα αυτού του τόπου. Από πότε οι Αφρικανοασιάτες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες θεωρούνται σπουδαιότεροι από τα εθνικά μας σύμβολα; Εδώ και τώρα αυτεπάγγελτη δίωξη, βαριές ποινές και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων όλων όσων προκαλούν και θίγουν το εθνικό και θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων, αρχής γενομένης από τον Δρίτσα!

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Ούτε ο δήθεν αντιρατσιστικός νόμος θα σταματήσει την Χρυσή Αυγή – ΒΙΝΤΕΟ

Αρχηγέ, Με απόλυτο σεβασμό προς το πρόσωπό σας. Είστε εκείνος που κάνατε πραγματικότητα το όραμα σας και ένα όραμα που μοιράστηκαν μαζί σας λίγοι εκλεκτοί συμπολεμιστές σας τα δύσκολα χρόνια του ‘80 και στις αρχές του ‘90…Όταν όπως πολύ καλά θυμάστε μας λέγατε πως πρέπει να κρατήσουμε την “σπίθα” ζωντανή έτσι ώστε μια μέρα να γίνει φλόγα….λόγια που δεν ξεχνιούνται. Από εκείνες τις μέρες έχουν περάσει πολλά χρόνια και μπορεί οι δρόμοι να χώρισαν αλλά η καρδιά πάντα ήταν εκεί που έπρεπε στη Μητέρα -Χρυσή Αυγή… στο “καταφύγιο” πολλών που τους διδάξατε εσείς Αρχές Αξίες και τους χαράξατε Πορεία Ζωής. Προσωπικώς θέλω να σας ευχαριστήσω γι΄ αυτό. Οι εχθροί του Έθνους φοβούνται και κάνουν σπασμωδικές κινήσεις. Το νέο “αντιρατσιστικό νομοσχέδιο” θέλει να τρομάξει τους “ψηφοφόρους” και να κάμψει το Ηθικό των μελών ενδεχομένως. Πεποίθησή μου είναι ότι θα βρείτε εκείνα τα “κλειδιά” που χρειάζονται για να τους γυρίσει και αυτό μπούμεραγκ. Κάποιοι λένε ότι πλησιάζει η ώρα της Μάχης… “μακάρι”! Να ξέρετε ότι παλιοί και νέοι θα βρεθούμε σε αυτό το Πεδίο. Μέχρι την Νίκη.

Ζήτω ο Αρχηγός – Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Απάντηση στις ανακρίβειες της εφημερίδας «Δημοκρατία» – ΒΙΝΤΕΟ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΠΕΤΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ,ΣΦΙΞΙΜΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ. ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΝΑ ΤΡΕΝΑΡΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΤΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ.ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.ΟΛΟΙ.ΜΑ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΗ, ΑΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ.ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!

Δ.Μ

Μετά το προοδευτικό κράξιμο, μας απειλεί και η Δημουλά: “Θα σκότωνα την Χρυσή Αυγή!”

Φοβούνται την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οι καθεστωτικοί εγκληματίες ΔΙΟΤΙ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα τους τιμωρήσει και θα τους βάλει φυλακή… Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα επαναφέρει στον δίκαιο δρόμο τις εγκληματικές αδικίες εις βάρος των ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ από τα τρωκτικά και σκουλήκια του υποκόσμου. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μοναδικό κίνημα που αγαπάει τους Έλληνες μας και την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και αυτό τους ενοχλεί. Η ανοδική πορεία του Εθνικιστικού κινήματος ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και θα ξεβρωμίσει το δημόσιο από τα κομματόσκυλα της κομμουνιστικής νομενκλατούρας που αλωνίζουν λες και είναι ιδιοκτησία τους το ΕΘΝΟΣ των Ελλήνων…

Και πολλά άλλα φοβούνται οι δολοφόνοι και φονιάδες του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ: ΟΤΙ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ , ΑΘΛΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ξεφτίλα και προδοσία από τα ΕΛΤΑ: “Μακεδονία τα Σκόπια!” ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-10-maiou-2013#.UYwkHLWePRM#ixzz2Sq8Vz0Jj

Exit mobile version