Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τροποποιούν τον “αντιρατσιστικό νόμο”: Οργανωμένο σχέδιο σιωνιστικής έμπνευσης κατά Χρυσής Αυγής

samaras_evraioi__article__article

 

Δεν κατετέθη τελικώς το πολυδιαφημισμένο “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο. Παρά τις απανωτές εξαγγελίες, τη διαφήμιση από τα κανάλια, τα κηρύγματα και τις συνεντεύξεις των Ρουπακιώτηδων, ο νόμος έκτρωμα χάθηκε στα μισά του δρόμου για τη βουλή. Προ δύο ημερών σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ ο λάγνος για τους λαθρομετανάστες υπουργός δεν άφηνε κανένα περιθώριο παρερμηνείας: ο νόμος θα πέρναγε με ρυθμούς fast-track. Παρασκευή θα ερχόταν στη βουλή, Δευτέρα στην επιτροπή και αμέσως μετά στην ολομέλεια προς ψήφιση. Απ’ ότι φαίνεται όμως ο σχεδιασμός άλλαξε. Και όταν μιλάμε για σχεδιασμό, αναφερόμαστε στη γραμμή που δίνουν τα σιωνιστικά κέντρα εξουσίας. Ποιο είναι όμως το παρασκήνιο της υπόθεσης;

Από τη μία πλευρά, ο συγκεκριμένος νόμος, με μία ευρύτερη ερμηνεία, θα αφορούσε ασφαλώς και την προδοτική και ανθελληνική αριστερά. Με απλά λόγια, αφού ο νομοθέτης δεν αναφερόταν συγκεκριμένα σε άρνηση του εβραϊκού ολοκαυτώματος, αλλά γενικά σε γενοκτονίες, θα μπορούσε εύκολα να υποστεί συνέπειες στο μέλλον και αυτός που… έστρεφε την «εχθροπάθειά του» κατά των Ελλήνων που υπέστησαν γενοκτονίες. Αντέδρασε λοιπόν η Ρεπούση του περίφημου συνωστισμού και το ΚΚΕ των σφαγών του Στάλιν κατά ελληνικών πληθυσμών. Υπήρξε με απλά λόγια μία συμπαιγνία των αφελληνισμών συστημικών κομμάτων κατά της Χρυσής ΑυγήςΕίπαν ναι στο νόμο-έκτρωμα, αρκεί να στοχοποιεί αποκλειστικά και μόνο την Χρυσή Αυγή και τους Έλληνες πολίτες και να αφήνει στο απυρόβλητο όσους προσβάλλουν την Ιστορία μας και τη μνήμη των προγόνων μας.

Άμεσα απάντησε το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής στην οργανωμένη συμπαιγνία όλων των βρωμερών κομμάτων της βουλής (και της συγκυβέρνησης και της δήθεν αντιπολίτευσης), εκδίδοντας την παρακάτω ανακοίνωση: «Τροποποιούν το “αντιρατσιστικό νομοσχέδιο” με σκοπό την αποκλειστική στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής, αφήνοντας στο απυρόβλητο όσους αμφισβητούν τις γενοκτονίες Ελλήνων από τους τούρκους και τον Στάλιν. Η συγκυβέρνηση της υποταγής άγεται και φέρεται από την Ρεπούση, τους σταλινικούς της αριστεράς και κυρίως τον διεθνή σιωνισμό που τρέμει τη ραγδαία άνοδο του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος. Δεν μας συγχωρούν ότι είμαστε η φωνή της Αλήθειας ενάντια στο σύστημα της απάτης, της κλεπτοκρατίας και της προδοσίας. Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων, που καθημερινά ληστεύονται και δολοφονούνται από ξένους εγκληματίες».

Σε αυτή τη βρώμικη υπόθεση όμως υπάρχει μία ακόμη άθλια παράμετρος. Τις τελευταίες ημέρες φτάνουν διαρκώς νέες δημοσκοπήσεις στο Μαξίμου που φανερώνουν ότι η Χρυσή Αυγή έχει υπερκεράσει σε ποσοστά τη ΝΔ, πλησιάζει τον Σύριζα και συνεχώς ανεβαίνει. Μέσα σε ένα κλίμα απόλυτης πολεμικής και απαγορεύσεων ανεβαίνουμε ραγδαία και είμαστε έτοιμοι να γκρεμίσουμε το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Με το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, θα χτυπούσαν την Χρυσή Αυγή, ήταν όμως δύσκολο να τη θέσουν εκτός παιχνιδιού. Μέτρησαν άλλωστε και τις αντιδράσεις μας, τις απαντήσεις που έδωσε ο Αρχηγός του Κινήματος και την απόλυτη απαξίωση με την οποία απαντήσαμε στις βρώμικες μεθοδεύσεις τους. Θεώρησαν πως χρειάζεται ακόμα αυστηρότερο νομικό πλαίσιο, ακόμα πιο κατάπτυστοι νόμοι, ακόμα μεγαλύτερες παραβιάσεις των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας. Σκοπεύουν να ξαναγράψουν από την αρχή αυτό τον νόμο-έκτρωμα με νέες, πιο ελεεινές και ανθελληνικές διατάξεις. Ακόμα και έτσι δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτε. Όσο πιο παράνομο και εχθρικό προς τον Έλληνα γίνεται το καθεστώς τους, τόσο πιο γρήγορα η Χρυσή Αυγή θα αναπτύσσεται σε ολόκληρη τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tropopoioun-ton-antiratsistiko-nomo-organwmeno-schedio-siwnistikhs-empneush#.UYz0abWePRM#ixzz2StbAKEfU

Exit mobile version