Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Δένδιας δίνει εξετάσεις στο διεθνή σιωνισμό: Νέες ύβρεις κατά Χρυσής Αυγής

?????????????????

 

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ενημέρωσε εγκαίρως τον Ελληνικό Λαό για τη σκοπιμότητα του πρόσφατου ταξιδιού στις ΗΠΑ, του φιλομασώνου ο οποίος εκτελεί χρέη υπουργού Προστασίας του λαθρομετανάστη, στην προδοτική συγκυβέρνηση των ξενόδουλων. Τότε είχαμε ευθέως δηλώσει πως σκοπός της επίσκεψης του αρλεκίνου της Κατεχάκη ήταν να λάβει νέες οδηγίες σχετικά με την αντιμετώπιση της τεράστιας απειλής για το διεθνή σιωνισμό, απειλή η οποία ακούει στο όνομα Χρυσή Αυγή.

Πράγματι, με την επιστροφή του αχυρανθρώπου από την υπερατλαντική «σύμμαχο» χώρα, δεν έχει παρέλθει μέρα στην οποία ο εν λόγω ανίκανος δε θα αναφερθεί με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, ενάντια στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Είναι μάλιστα τόσος ο ζήλος του να επιτεθεί με ασύστολα ψεύδη κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ώστε να δίνει την εικόνα σχολιαρόπαιδου το οποίο κατσαδιάστηκε αγρίως από τη δασκάλα του, επειδή παρέλειψε να επιτελέσει την εργασία του. Έχοντας λοιπόν φρέσκα τα σεμινάρια διώξεων των Ελλήνων Εθνικιστών και μαζί ολόκληρου του Ελληνικού Λαού ο οποίος αντιστέκεται γενναία στην Καθεστωτική απόπειρα αποδόμησης του Έθνους, εμφανίστηκε στην κρατική τηλεόραση για να επιτεθεί κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ο υπουργός δήλωσε πως «η Ελλάδα διαθέτει αυτή τη στιγμή το ισχυρότερο νεοναζιστικό κόμμα στην Ευρώπη», χρησιμοποιώντας τον προσδιορισμό «νεοναζιστικό» αντί του ορθού εθνικιστικό, προκειμένου να αποδώσει κατά λέξη όσα άκουσα στα σεμινάρια στις ΗΠΑ.

Επιπλέον και αναφορικά με τις δράσεις της Χρυσής Αυγής στα δημόσια νοσοκομεία, σχολίασε πως «η Χρυσή Αυγή επιζητά τη δημοσιότητα, ακόμη και την αρνητική», λες και έχει το Κίνημα ανάγκη τα τουρκοκάναλα και τις ρυπαροφυλλάδες για να εκφράσει τις πολιτικές του θέσεις στο Λαό μας. Υπέβαλε δε και το βλακώδες ερώτημα «ποιος θα πίστευε ποτέ στην ελληνική κοινωνία ότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε αυτά τα πράγματα, στην Ελλάδα που εδώ και πενήντα χρόνια χάσαμε ένα εκατομμύριο ανθρώπους, θύματα του ναζισμού; Σε αυτή την Ελλάδα αντιμετωπίζουμε ένα νεοναζιστικό φαινόμενο με καθαρά ρατσιστικά χαρακτηριστικά». Εκεί τέλος που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά για την περίπτωση Δένδια, είναι η επισήμανσή του πως το τελευταίο που μας χρειάζεται είναι να θεωρούν (ποιοι, οι δανειστές;) την κοινωνία μας ρατσιστική!

Τα επιχειρήματα Δένδια δεν αποδεικνύουν παρά μόνο την αναμφισβήτητη καθολική υποτέλεια της κυβέρνησης Σαμαρά στις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι εκτελούν ταυτόχρονα και χρέη διεθνούς χωροφύλακα. Η Χρυσή Αυγή δεν έχει κανένα λόγο να απολογηθεί για τα εγκλήματα του ναζισμού στην Ελλάδα και αντίθετα με την ξενόδουλη συγκυβέρνηση και τις πρακτικές της που εξαθλιώνουν το Λαό μας, υπήρξε η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία απαίτησε τις γερμανικές αποζημιώσεις για την περίοδο της κατοχής και μάλιστα διαδήλωσε γι’ αυτό έξω από την γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα. Το να κατηγορεί ο Δένδιας και ο κάθε Δένδιας του Καθεστώτος της ρεμούλας τη Χρυσή Αυγή για τα θύματα του ναζισμού, είναι απολύτως άτοπο και ανεδαφικό. Εάν ο ίδιος αισθάνεται την ανάγκη, ας απολογηθεί για τα εγκλήματα των αφεντικών του στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, καθώς και για τους πολέμους που εξαπέλυσαν οι εντολείς του στη Σερβία, στο Ιράκ και το Αφγανιστάν και πρόσφατα στη Συρία. Σίγουρα όμως, στο πολύ κοντινό μέλλον και στα πλαίσια ενός αυθεντικά εθνικά κυρίαρχου Κράτους, θα κληθεί να απολογηθεί και να λογοδοτήσει για τα εγκλήματα του ιδίου και της πολιτικής συμμορίας που εξουσιάζει, εις βάρος του Ελληνικού Λαού και της Πατρίδος.

Ο κύριος υπουργός, φοβάται μην τυχόν οι διεθνείς τοκογλύφοι χαρακτηρίσουν την κοινωνία μας ρατσιστική. Τούτος ο φόβος, εντάσσεται προφανώς στο γενικότερο κυβερνητικό σχέδιο απόκρυψης της εξαθλίωσης και της ανέχειας του Λαού μας, συνεπεία των πολιτικών του μνημονίου, τις οποίες φαρδιά πλατιά υπέγραψε και εκτελεί το κομματικό μόρφωμα του Δένδια. Εάν δηλαδή αύριο θελήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση να καταστήσει την Ελλάδα χωματερή των χημικών αποβλήτων της Ευρώπης, θα πρέπει να το ανεχτούμε, διότι ο κύριος Δένδιας και οι όμοιοί του, θα φοβούνται μην τυχόν και μας πουν αντιδραστικούς! Γελοία πράγματα από γελοίους υπουργούς μιας απόλυτα ανθελληνικής και υποτελούς στα σιωνιστικά συμφέροντα κυβέρνησης ανδρείκελων.

Όμως η φράση αυτή του Δένδια, δύναται να δώσει την απάντηση και στο ερώτημα γιατί το Καθεστώς προσπαθεί πάση θυσία να αποτρέψει τις διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής. Χαλάει την εικόνα την οποία παρουσιάζει το προδοτικό πολιτικό κατεστημένο στη διεθνή κοινότητα για τον Ελληνικό Λαό. Δεν μπορεί τα όσα υποστηρίζουν οι κυβερνήσεις των προδοτών στο εξωτερικό περί ενός Λαού τεμπέλη και διεφθαρμένου να αντικρούεται από τις εικόνες ανείπωτης φτώχειας και εξαθλίωσης στο κέντρο της Αθήνας. Να γιατί ο λαθρολάγνος Καμίνης και η κυβέρνηση Σαμαρά χρησιμοποίησαν χημικά προκειμένου να διαλυθεί η διανομή τροφίμων της Μεγάλης Πέμπτης. Η διεθνής κοινή γνώμη δε πρέπει επ’ ουδενί να μάθει την αλήθεια, την οποία βεβαίως αποσιωπούν τα σιωνιστοκρατούμενα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα.

Είναι αυτοί οι προδότες που κυβερνούν, εκείνοι οι οποίοι προτρέπουν για τη λήψη περισσότερων μέτρων εις βάρος του Ελληνικού Λαού, προκειμένου να απαλλαγούν από τις τεράστιες ευθύνες της δικής τους διαφθοράς, αποδίδοντάς τις σε έναν Λαό ο οποίος πληρώνει πάρα πολύ ακριβά την κατάρα της μεταπολίτευσης. Δένδια και κάθε Δένδια, το τελευταίο που χρειάζεται η ελληνική κοινωνία, είναι τεμπέληδες και κυρίως, διεφθαρμένους μέχρι το μεδούλι και προδότες πολιτικούς. Αυτό να πεις στ’ αφεντικά σου. Και επιπλέον, πως ο Ελληνικός Λαός ουδόλως πτοείται και επιμένει με φανατισμό: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-dendias-dinei-ejetaseis-sto-diethnh-siwnismo-nees-ubreis-kata-chrushs-aug#.UY0vgLWePRM#ixzz2SucgbddP

Exit mobile version