Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρατσισμός στο κράτος του Ισραήλ

israeli_brutality

Στην Ελλάδα, οι ψευδοανθρωπιστές και δήθεν δημοκράτες, οι οποίοι δε συγκινούνται από την εξαθλίωση των Ελλήνων και τις χιλιάδες αυτοκτονίες, αλλά αντίθετα εξεγείρονται κάθε φορά που θεωρούν πως προσβάλλονται τα δικαιώματα των λαθροεισβολέων, ισχυρίζονται πως οι Έλληνες ρέπουν προς απαράδεκτα και καταδικαστέα φαινόμενα, ξενοφοβίας και ρατσισμού. Δεν διστάζουν μάλιστα να δυσφημούν την Πατρίδα μας στο εξωτερικό, πλέκοντας σενάρια επιστημονικής φαντασίας για «ρατσιστικά εγκλήματα» και ανελέητο κυνηγητό δύσμοιρων μεταναστών, τα οποία μάλιστα δημοσιεύουν φυλλάδες ευρωπαϊκών χωρών, ώστε να πείσουν την εκφυλισμένη Ευρώπη για το πόσο ρατσιστική χώρα είναι η Ελλάδα.

Η τακτική αυτή εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό συκοφάντησης της Ελλάδος με στόχο κυρίως το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Διεθνή δίκτυα και εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας, δημοσιεύουν ρεπορτάζ σχετικά με απίθανα γεγονότα, τα οποία εξιστορούν κάτι απίθανοι μαρξιστές, οι οποίοι μισούν τον Ελληνισμό περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο. Ο αντιρατσισμός, κυρίως εξαιτίας της παρουσίας της Χρυσής Αυγής και δη ελέω της δημοσκοπικής της ανόδου, έχει γίνει από προμετωπίδα της μαρξιστικής παραμύθας, επίσημη κρατική πολιτική. Προς τούτο μάλιστα, πρόκειται να κατατεθεί και το περίφημο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο επί της ουσίας, υπογράφει την διαιώνιση της ασυδοσίας των λαθρομεταναστών, τους οποίους το Καθεστώς θεωρεί ισότιμους πολίτες με τους Έλληνες και επιπλέον, συνδιαμορφωτές του μέλλοντος της χώρας.

Η πραγματικότητα όμως απέχει πολύ από τις ρομαντικές και καθ’ όλα φανταστικές ανοησίες των διεθνιστών της φιλελεύθερης και της μαρξιστικής υφής. Επί της ουσίας, ο ψευδεπίγραφος ανθρωπισμός και αντιρατσισμός τους δεν είναι παρά η έκφραση των αισθημάτων μίσους προς τον Ελληνικό Λαό, τον οποίο θέλουν απροστάτευτο απέναντι στις οπλισμένες ορδές των λαθραίων εγκληματιών. Και είναι η διακήρυξη του ανθρωπισμού και αντιρατσισμού τους κίβδηλη, διότι ουδέποτε κατήγγειλαν το κατ’ εξοχήν ρατσιστικό κράτος του πλανήτη, το κράτος του Ισραήλ.

Μπορεί τα ελληνόφωνα μέσα μαζικής ενημέρωσης να βομβαρδίζουν καθημερινά το Λαό μας με ειδήσεις από το εξωτερικό, αναπαράγοντας την ξένη προπαγάνδα σχετικά με το πόσο επικίνδυνη είναι η Χρυσή Αυγή, για το ότι προάγει τάχα το ρατσισμό και την ξενοφοβία και το πόσο κακό κάνει αυτό στη διεθνή εικόνα της Ελλάδος, όμως δε θα ακούσετε ποτέ από τα στρατευμένα δημοσιογραφικά όργανα ειδήσεις όπως αυτή η οποία προέρχεται από το Ισραήλ. Το ισραηλινό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ynet news, δημοσίευσε πρόσφατα άρθρο, στο οποίο αποκαλύπτεται πως το επίσημο βιβλίο κανόνων των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, διαχωρίζει τους στρατιώτες σε εβραίους και «εθνικούς». Επιπλέον και πέρα του ρατσιστικού διαχωρισμού και της διάκρισης, οι «εθνικοί» θεωρούνται όντα κατώτερα των εβραίων!

Εκείνοι οι οποίοι θα σπεύσουν να κάνουν λόγο για αντισημιτική προπαγάνδα, θα αποστομωθούν όταν μάθουν πως το εν λόγω άρθρο γράφτηκε από αντισυνταγματάρχη του ισραηλινού στρατού και δη από αξιωματούχο του υπουργείου εξωτερικών του Ισραήλ. Πρόκειται για τον Βεδουίνο αντισυνταγματάρχη Hassan Kaabiya, ο οποίος και έγραψε το άρθρο προκειμένου να καταδείξει τις ρατσιστικές διακρίσεις προς τους μη εβραίους, εντός του ισραηλινού στρατεύματος. «οι εθνικοί δεν έχουν ίσα δικαιώματα με τους Εβραίους στο κράτος του Ισραήλ, σύμφωνα με το προσωπικό του Στρατιωτικού Ραββινάτου του Ισραηλινού Στρατού», αποκαλύπτει ο αντισυνταγματάρχης, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη του για το γεγονός πως η εν λόγω απόφαση συντάχθηκε, εγκρίθηκε και διανέμεται από το Ραββινάτο του Στρατού, ενώ έλαβε και την ευλογία του επικεφαλής στρατιωτικού ραββίνου.

Ο Βεδουίνος αντισυνταγματάρχης δηλώνει πως «το μόνο πράγμα που με ενοχλεί είναι η σιωπή του πρωθυπουργού, του υπουργού  άμυνας και του επικεφαλής του προσωπικού», θεωρώντας την ρατσιστική αυτή νόρμα ως ένα κακόγουστο αστείο. Παρά ταύτα, ένα περιστατικό ήρθε να επιβεβαιώσει πως κάθε άλλο παρά αστεία είναι η συγκεκριμένη απόφαση του στρατιωτικού Ραββινάτου. Συγκεκριμένα, μετά από ένοπλη σύγκρουση με Παλαιστίνιους, δύο στρατιώτες του ισραηλινού στρατού έχασαν τη ζωή τους. Ο ισραηλινός στρατός όμως, διέταξε να γίνουν ξεχωριστά οι κηδείες, ενώ η ισραηλινή σημαία τοποθετήθηκε στο φέρετρο του ενός μόνο εξ’ αυτών. Η επίσημη θέση του ισραηλινού στρατού για τη διάκριση αυτή, ήταν πως για τον δεύτερο στρατιώτη, τίθεται εν αμφιβόλω η εβραϊκή του καταγωγή!

Αναμένουμε λοιπόν από τους ελληνόφωνους «αντιρατσιστές» απατεώνες των κομμάτων, των καναλιών και των εφημερίδων, των συνδικαλιστών και των κρατικοδίαιτων μαρξιστικών Μ.Κ.Ο. την καταδίκη του ρατσισμού στο κράτος του Ισραήλ. Αναμένουμε το μπουκοτάζ των ισραηλινών προϊόντων και την καταγγελία των ρατσιστικών πολιτικών του εβραϊκού κράτους στους διεθνείς οργανισμούς, με στόχο τη διεθνή απομόνωση του Ισραήλ. Επιπρόσθετα, απαιτούμε τη σύλληψη οποιουδήποτε στελέχους και αξιωματούχου του ισραηλινού κράτους θα βρεθεί σε ελληνικό έδαφος με την κατηγορία του ρατσισμού και της διάκρισης με βάση την καταγωγή και τη φυλή, από τη στιγμή κατά την οποία θα τεθεί σε ισχύ ο περίφημος «αντιρατσιστικός» νόμος.Φυσικά, τα παραπάνω δε πρόκειται να γίνουν. Πρώτον διότι το Ισραήλ και δη οι διεθνείς σιωνιστές (οι κατ’ εξοχήν ρατσιστές), είναι πίσω από κάθε αντιρατσιστική οργάνωση και κάθε αντιρατσιστικό νόμο και δεύτερον διότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο το οποίο φέρνει η κυβέρνηση των αχυρανθρώπων προς ψήφιση στη Βουλή, είναι φύσει και θέσει ρατσιστικό: βαθύτατα ρατσιστικό εις βάρος των Ελλήνων!

Γι’ αυτό το λόγο συμπατριώτες, κλείστε τ’ αυτιά σας στα χρυσοπληρωμένα ψεύδη των υπηρετών του διεθνούς σιωνισμού. Μας κατηγορούν ως ρατσιστές διότι αγαπούμε το Λαό και τη Πατρίδα μας και επιδιώκουμε την προστασία τους από εξωτερικές επιβουλές. Αντίθετα, το κράτος του Ισραήλ το οποίο λαμβάνει άκρως ξενοφοβικά και ρατσιστικά μέτρα, ουδέποτε κατηγορήθηκε για ρατσισμό. Εν τέλει, απαιτούμε τα ίδια δικαιώματα με εκείνα τα οποία απολαμβάνουν οι πολίτες του Ισραήλ στη χώρα τους και την ίδια αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών, με εκείνη του ισραηλινού κράτους. Μη μας πουν και αντισημίτες…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ratsismos-sto-kratos-tou-israhl#.UY1vk7WePRM#ixzz2SvjTqEbM

Exit mobile version