Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νοτίων Προαστίων, Αθηνών

Δραστηριότητες Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων 

Στις 22 Απριλίου 2013 στα γραφεία της Τ.Ο. ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νοτίων Προαστίων πραγματοποιήθηκε η ομιλία των Συναγωνιστών Ευγενίας Χρήστου και  του ιατρού Κωνσταντίνου Παπαδημητρίου, με θέμα «Ιατροί με σύνορα, η στάση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ».  Αναφορές έγιναν στο σημερινό, παραπαίον σύστημα υγείας καθώς και στην άνιση και διαφοροποιημένη αντιμετώπιση ανάμεσα στους Έλληνες και τους αλλοδαπούς ασθενείς και εξεταζόμενους.  Έμφαση δόθηκε στην ανάγκη διεύρυνσης του δικτύου «Ιατροί με Σύνορα» καθώς και στη σημασία της προσπάθειας ενδυνάμωσης της αιμοδοσίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νοτίων Προαστίων, η πρώτη συνάντηση αντιπροσωπείας οδηγών της Πατριωτικής Αφύπνισης Ο.Σ.Υ (πρώην ΕΘΕΛ) με τους συναγωνιστές Ιωάννη Λαγό και Ηλία Παναγιώταρο, όπου συζήτησαν και ενημερώθηκαν σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου.  Έγινε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, πάνω σε κοινά σημεία, με σκοπό την εξεύρεση λύσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των εργαζομένων του κλάδου καθώς και του επιβατικού κοινού. Συμφωνήθηκε προσοδοφόρα μελλοντική συνεργασία με σκοπό την πιο ομαλή λειτουργία του κλάδου.

Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νοτίων Προαστίων, η ομιλία του συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη.  Το θέμα της ομιλίας ήταν σχετικό με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τα θέματα της Ελληνικής περιφέρειας των οποίων είναι γνώστης ως βουλευτής Αχαΐας, καθώς και με τη στάση και τη δράση των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο κοινοβούλιο. Μετά την ανοιχτή ομιλία επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος ακολούθησε  συνάντηση του ομιλητή και των παρευρισκομένων συναγωνιστών εντός των γραφείων, όπου ο συναγωνιστής απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού.

Στις 2 Μαΐου 2013, απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης και μετά τη μαζική διανομή τροφίμων που έγινε στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών στην οδό Δηλιγιάννη, πραγματοποιήθηκε μικρότερης κλίμακας διανομή τροφίμων σε συμπολίτες μας στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων, με την παρουσία του συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου.

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε εστιασμένα και αφορούσε συμπατριώτες μας που είχαν αναζητήσει βοήθεια στο γραφείο της Τοπικής Νοτίων Προαστίων και οι οποίοι αδυνατούσαν να προσέλθουν στην κεντρική διανομή που πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Αθηνών.  Για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει τη διάθεση αλλά και την δυνατότητά της να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια, τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, με αποτελεσματικότητα και προπάντων σεβασμό προς τους συμπατριώτες μας που την χρειάζονται, πάντα σε πείσμα όλων όσων επιδιώκουν την παρεμπόδιση τέτοιων δράσεων.

ΩΣ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων
Λ. Ποσειδώνος 66 (Άλιμος)
Δευτέρα – Πέμπτη: 18:00-21:00, Σάββατο 12:00-16:00
Τηλ: 2109810421

Προβολή της ομιλίας του Αρχηγού στην Κ.Ο. του κόμματος στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών

Αισθήματα ιδεολογικής και εθνικιστικής υπερηφάνειας, αυτοπεποίθησης και πατριωτισμού σκόρπισε στους παρευρισκόμενους η ομιλία του Αρχηγού μας στην πρόσφατη σύγκλιση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας. Με συγκροτημένο λόγο, εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία και αδιαμφισβήτητα πολιτικά στοιχεία, ο Αρχηγός μας κονιορτοποίησε τα σαθρά επιχειρήματα των αντιπάλων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ο Αρχηγός κατήγγειλε την ύπουλη προσπάθεια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης να  αποκλείουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τα προγράμματά τους, αποκρύπτοντας έτσι τις θέσεις της. Όπως μάλιστα με σαφήνεια σχολίασε «…μέσα σε ένα χρόνο (από τις εκλογές) εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής δεν έχει κληθεί ούτε μια φορά σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας» και κατήγγειλε τη κρατικοδίαιτη  ΕΡΤ που «…παίρνει κατεύθυνση από τα υπόγεια του Μαξίμου και της τρικομματικής κυβέρνησης καθώς και τη Ρεπούση, εναντία στους Έλληνες Eθνικιστές».

Στα θέματα της οικονομίας, ο Αρχηγός μας άσκησε κριτική στη δοτή από τους επικυρίαρχους  κυβέρνηση, εστιάζοντας στο έρμαιο των δανειστών μας, πρωθυπουργό Σαμαρά, για τον οποίο αναρωτήθηκε «…μα που ζει αυτός ο άνθρωπος… δεν βλέπει τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις που κλείνουν;» και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «…καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο αλλά τώρα είναι μέγας υπέρμαχος αυτού».  Υποστήριξε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από την μονομερή καταγγελία του μνημονίου και τάχθηκε υπέρ της επιστροφής στη δραχμή, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Επιστροφή στη δραχμή, στην εθνική μας μοναξιά για να βοηθήσουν οι Έλληνες τους Έλληνες.

Σχετικά με τη προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο Αρχηγός μας υποστήριξε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δικαιώθηκε καθώς προέκυψαν βασικά στοιχεία ενοχής για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και για το Γιώργο Παπανδρέου.  Επιπλέον δε, τόνισε πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα και αποκόμματα του πολιτικού κατεστημένου που διαλύεται και δήλωσε κατηγορηματικά πως «…στις εκλογές θα υπάρχει ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, θέλουν δεν θέλουν!» Κλείνοντας την ομιλία του, ο Αρχηγός μας καταχειροκροτήθηκε από την ολομέλεια της κοινοβουλευτικής μας ομάδας, καθώς στο πρόσωπό του βλέπουν όλοι τον Ηγέτη ο οποίος με συνέπεια και πολιτική σοφία προσβλέπει σε μια Ελλάδα η οποία θα αποτελεί πατρίδα για όλους τους Έλληνες.

Τ.Ο. Αθηνών, Δηλιγιάννη 50
Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο 19:00 – 21:00
Τηλέφωνο: 2 10-8235030

Ομιλία στην Τ.Ο. Αθηνών 

Είναι γνωστό, πως όλες οι ανθρώπινες έννοιες είναι προβολές του ανθρώπινου πνεύματος και πολλές από αυτές είναι απατηλές. Δεν βλέπουμε την πραγματικότητα, αλλά  την αντιλαμβανόμαστε  όπως νομίζουμε πως είναι. Βλέπουμε δηλαδή μια μονομερή ερμηνεία της πραγματικότητας, που βασίζεται σε υποκειμενικά κριτήρια, ιδιαίτερα όταν βασίζεται σε διήγηση γεγονότων. Την ιστορία τη γράφουν οι νικητές και  πολλά από όσα γνωρίζουμε ή μαθαίνουμε, δεν είναι παρά κυήματα βασισμένα στην οπτική γωνία των νικητών και όχι στα πραγματικά γεγονότα, που θα έπρεπε να καθορίζουν το «ιστορικό γίγνεσθαι». Τα ιστορικά γεγονότα θα πρέπει να τα προσεγγίζουμε αντικειμενικά και με κριτική ματιά.

Πάνω σε αυτή τη βάση κινήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή Τάσου Δημητρακόπουλου, η οποία κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του ακροατηρίου. Οι φίλοι του Κινήματος προβληματίστηκαν με την ευκολία που μπορεί κάποιος μονοδιάστατα και υποκειμενικά να προσεγγίσει ένα ιστορικό γεγονός και να αλλοιωθεί η ιστορική αλήθεια. Ο Συναγωνιστής μας στην αρχή της ομιλίας του, τόνισε ότι μερίδιο ευθύνης σε φρικαλέα εγκλήματα και κτηνώδεις συμπεριφορές, κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου, είχαν και οι δυνάμεις του Άξονα και οι Σύμμαχοι. Σαν παράδειγμα μάλιστα, ο Συναγωνιστής μας επικαλέστηκε τον βάρβαρο βομβαρδισμό μιας πόλης από την RAF, που την μετέτρεψε σε ερείπια με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς. Με την ίδια βαρβαρότητα έγινε και ο βομβαρδισμός στον Πειραιά από τους Συμμάχους, με αποτέλεσμα 5.500 Έλληνες πολίτες νεκρούς και οχτώ Γερμανούς στρατιώτες, ανάμεσα στα ερείπια της πόλης. Αποκορύφωση της θηριωδίας του πολέμου, η ρίψη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι με ολέθριες συνέπειες για τον ανθρώπινο πληθυσμό.

Η ομιλία του Συναγωνιστή, μας έβαλε σε σκέψεις και με αδιάσειστα επιχειρήματα οδηγηθήκαμε στο συμπέρασμα, πως σε κάθε πόλεμο, τα εγκλήματα που διαπράττονται γίνονται και από τις δυο πλευρές. Η ομιλία του Συναγωνιστή καταχειροκροτήθηκε για την ειλικρίνεια και τη λογική της!

Τ.Ο. Αθηνών, Δηλιγιάννη 50
Τρίτη,Τετάρτη,Σάββατο 19:00-21:00
Τηλέφωνο: 210-8235030

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-notiwn-proastiwn-athhnwn#.UY3qnLWePRM#ixzz2SxvUaVjH

Exit mobile version