Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πυρήνας Θάσου: στοχευμένη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν μία ακόμη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο συναγωνιστών του αγωνιστικού Πυρήνα Θάσου, το Μ. Σάββατο 4 Μαΐου 2013 το απόγευμα, σε τρία χωριά του νησιού, δίνοντας μια σημαντική βοήθεια σε οικογένειες που είχαν ανάγκη, προσφέροντας διαφόρων ειδών τρόφιμα.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σε πείσμα της απάνθρωπης και μισελληνικής καφρίλας των διαφόρων «ανθρωπιστών» και «αλληλέγγυων» της αριστεράς και της προόδου, άλλη μια επιτυχημένη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης συνετελέσθη στο νησί της Θάσου από τον αγωνιστικό μας Πυρήνα, με την στοχευμένη προσφορά τροφίμων σε περισσότερες από είκοσι οικογένειες σε τρία χωριά, στον Λιμένα, στην Ποταμιά και στο Ραχώνι.

Οι συναγωνιστές μας επισκέφτηκαν τις οικογένειες στις οικίες τους κι έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό και συγκίνηση από όλους τους συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη στήριξης για την επιβίωσή τους. Πολύ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι συμπατριώτες μας δεν άφησαν τους συναγωνιστές μας να φύγουν μετά το πέρας της προσφοράς των τροφίμων, αλλά τους κρατούσαν με σκοπό να συζητήσουν μαζί τους τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και ο λαός μας, δηλώνοντας ξεκάθαρα την εναντίωσή τους στις κυβερνητικές επιλογές και εφαρμοσμένες πολιτικές με τα μνημόνια της εξαθλίωσης. Τα δάκρυα χαράς και ο ενθουσιασμός με τον οποίο μας αντιμετώπισαν οι συμπατριώτες μας, μας έδωσε κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε τον Αγώνα μας μέχρι την τελική Νίκη και την Ανάσταση του λαού και του μεγάλου Έθνους μας.

Πυρήνας Θάσου, Πρίνος
Τετάρτη 19.00-22.00
Τηλ. 6938 699504

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikhs-attikhs-euboias-boiwtias-thasou#.UY42dLWePRM#ixzz2SzJ1oV1s

Exit mobile version