Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ανθελληνική κυβέρνηση βρήκε 1 εκατ. ευρώ για το τζαμί στο Βοτανικό!

moyslim-athens

 

Σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των ελληνικών οικογενειών οι οποίες λιμοκτονούν, σε μια περίοδο στην οποία μικρά ελληνόπουλα λιποθυμούν ελέω της ασιτίας και της αδυναμίας των οικογενειών τους να τους παράσχουν τα απολύτως αναγκαία για την επιβίωση, η τρικομματική συγκυβέρνηση των προδοτών αποφάσισε να διαθέσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, προκειμένου να αρχίσει η ανέγερση του τζαμιού για τους λαθροεισβολείς ισλαμιστές, στο κέντρο της Αθήνας!

Σε απόλυτη και αγαστή συνεργασία η ξενοκίνητη κυβέρνηση των λαθρομεταναστών – και σε καμιά περίπτωση των Ελλήνων- και ο λαθροδήμαρχος της Αθήνας, βιάζονται να εκτελέσουν τις εντολές των διεθνών αφεντικών, τα οποία δια των εν Αθήναις αχυρανθρώπων τους, επιδιώκουν να μετατρέψουν το λίκνο του Πολιτισμού σε Ισλαμαμπάντ. Σύμφωνα με έγγραφο το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, το υπουργείο Παιδείας εξασφάλισε και θα διαθέσει πιστώσεις ύψους 946.000 ευρώ στο υπουργείο Υποδομών και Ανάπτυξης, ώστε το τελευταίο να προχωρήσει στη δημοπράτηση του έργου της κατασκευής του ισλαμικού τεμένους. Κατά πληροφορίες, το ποσό θα διαβιβαστεί σε δύο δόσεις, μέχρι τον προσεχή Σεπτέμβριο, χρονική περίοδος κατά την οποία θα αρχίσει η υλοποίηση της κατασκευής.

Τα χρήματα βρέθηκαν και διατίθενται προς όφελος των μουσουλμάνων οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία βρίσκονται παρανόμως στη χώρα μας, από το ίδιο εκείνο υπουργείο το οποίο μέχρι πρότινος επικαλούνταν έλλειψη οικονομικών πόρων, προκειμένου να δικαιολογήσει τις φωτοτυπίες αντί βιβλίων, τα κενά σε θέσεις καθηγητών, τις άθλιες σχολικές αίθουσες, το κλείσιμο και τη συγχώνευση σχολικών μονάδων, πανεπιστημιακών σχολών και τεχνολογικών ιδρυμάτων, ακόμη και τον τερματισμό της χορήγησης κονδυλίων για τη δωρεάν μεταφορά μαθητών στα σχολεία τους. Επί της ουσίας δηλαδή, το υπουργείο με την ευθύνη και αρμοδιότητα της εκπαίδευσης(καλλιέργεια της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας) των ελληνοπαίδων, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους Έλληνες, ικανοποιώντας ένα αίτημα το οποίο αφορά παράνομα διαβιούντες στην ελληνική επικράτεια!

Αξίζει να επισημάνουμε πως η ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα, υπήρξε πάγιο αίτημα της Τουρκίας, ζήτημα το οποίο μάλιστα τέθηκε εις διπλούν από τον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν, προς τον Αντώνη Σαμαρά, κατά τις τελευταίες συναντήσεις τους σε Κατάρ και Κωνσταντινούπολη αντίστοιχα. Επιπρόσθετα, ο εκλεγμένος με τις ψήφους των παράνομων λαθροεισβολέων δήμαρχος της Αθήνας, φανατικός μισέλληνας Καμίνης, ο οποίος και ζήτησε τη συνδρομή των ΜΑΤ προκειμένου να μη μοιραστούν από τη Χρυσή Αυγή τρόφιμα προ της Λαμπρής στους Αθηναίους, έχει ήδη τοποθετηθεί δημοσίως, ζητώντας δύο τζαμιά ανά δημοτικό διαμέρισμα της πρωτεύουσας. Μεθοδικά και γοργά λοιπόν, η πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους μετατρέπεται σε ισλαμικό έδαφος, στο οποίο θα αλωνίζουν οι προνομιούχοι ισλαμιστές λαθροέποικοι.

Ήδη έχουν διαρρεύσει φημολογίες, σύμφωνα με τις οποίες η κυβέρνηση των ανδρείκελων πιέζει την Δικαιοσύνη, ούτως ώστε να άρει η τελευταία, τις οποιεσδήποτε νομικές ενστάσεις για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους. Επί του θέματος, αναμένεται απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, κατόπιν προσφυγών φορέων και άλλων προσώπων. Η προκλητικότατη και παράλληλα θρασύτατη απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά δια του υπουργείου Παιδείας, δεν μπορεί παρά να συνδυαστεί με την επιδίωξη της κυβέρνησης των προδοτών να ψηφίσουν τον λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νόμο, ο οποίος θα παρέχει πλήρη ασυδοσία στους ήδη ανενόχλητους λαθραίους εγκληματίες, την ίδια στιγμή που θα φυλακίζει και θα στερεί πολιτικά δικαιώματα από τους Έλληνες, οι οποίοι θα τολμούν να εκφράσουν γνώμη αντίθετη με τις βουλές του τυραννικού Καθεστώτος!

Αυτό είναι λοιπόν το Καθεστώς της ψευτοδημοκρατίας, την οποία απειλεί η Χρυσή Αυγή. Είναι προφανές πως βλέποντας οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού την Χρυσή Αυγή να έρχεται ως η δίκαιη και επιβεβλημένη τιμωρία τους, επιχειρούν να καταστρέψουν ότι έχει απομείνει σ’ αυτή τη δύστυχη Πατρίδα. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η συντριβή τους πρέπει να επέλθει όσο το δυνατόν ταχύτερα. Στη κυβέρνηση των ξενόδουλων, στέλνουμε το μήνυμα, πιο ηχηρό από ποτέ: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!
Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Ευάγγελος Καρακώστας
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-anthellhnikh-kubernhsh-brhke-1-ekat.-eurw-gia-to-tzami-sto-botaniko#.UY6N6bWePRM#ixzz2T0hC6WHa

Exit mobile version