Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν η καθεστωτική προπαγάνδα σκοτώνει τη λογική!

propaganda

 

Στα πλαίσια της προσπάθειας της στρατευμένης δημοσιογραφίας να διατηρήσει εν ζωή το καταρρέον ανθελληνικό Καθεστώς, συνεχίζεται η λασπολογία του συνόλου των φιλελεύθερων και μαρξιστών πληρωμένων κονδυλοφόρων ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Τούτη τη φορά, κάποιος Γιάννης Γεωργάκης της καθεστωτικής ρυπαροφυλλάδας «Βήμα», επιχειρεί να συνδέσει τη Χρυσή Αυγή με το ποδόσφαιρο. Όντας όμως άσχετος με το αντικείμενο, γράφει ότι κατεβαίνει από το τρικυμισμένο του μυαλό, προκειμένου να δικαιολογήσει τον μισθό του.

Σε ένα άρθρο υπό τον στομφώδη τίτλο «όταν ο ναζισμός σκοτώνει και το ποδόσφαιρο», ο αρθρογράφος ενημερώνει την κοινή γνώμη για τη δράση της Χρυσής Αυγής στα ελληνικά γήπεδα, λαμβάνοντας στοιχεία από τον άθλιο λίβελο ενός ακόμη καθεστωτικού δημοσιογραφικού υπαλλήλου της ίδιας εργοδοσίας, του Νίκου Χασαπόπουλου. «Η Χρυσή Αυγή “ψαρεύει” ακόμα και ανθρώπους της νύχτας – πορτιέρηδες και μπράβους -, καθώς και άνεργους πιτσιρικάδες, οι οποίοι θέλουν να “πουλήσουν μαγκιά” στις παρέες τους στις καφετέριες, κυκλοφορώντας με τα σήματα που μοιράζει η οργάνωση. Αλλά και οργανωμένους οπαδούς, κυρίως του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Μέλη στρατολόγησαν ακόμα και από την ΑΕΚ, παρόλο που η πλειονότητα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας ανήκε στο αντίπαλο στρατόπεδο. Η ίδια λογική της διείσδυσης εφαρμόστηκε και στη Θεσσαλονίκη, με τη μύηση μελών από τους οργανωμένους οπαδούς τους ΠΑΟΚ και τους “Ιερολοχίτες” του Άρη. Τρία από τα μέλη που προήλθαν από οπαδούς εξελέγησαν και βουλευτές στις εκλογές του 2012. Πρόκειται για τους Ηλία Παναγιώταρο που προέρχεται από τον ΠΑΟ, Αντώνη Γρέγο από τον ΠΑΟΚ και Γιάννη Λαγό της ΑΕΚ», γράφει ο δημοσιογραφικός πραίτορας του Καθεστώτος και υπάλληλος μιας εφημερίδος η οποία ου μόνον στήριξε με όλες της τις δυνάμεις την εκλογή το 2009 του Τζέφρυ Παπανδρέου στην πρωθυπουργία της χώρας, αλλά και υποστήριξε με σθένος την επιτακτική ανάγκη της δόλιας προσφυγής του τελευταίου στο ΔΝΤ, απόφαση η οποία καταδίκασε και εξαθλίωσε το Λαό μας.

Βέβαια για τον κάθε Γιάννη Γεωργάκη και το σινάφι των στρατευμένων δημοσιογραφίσκων, δε τίθεται θέμα επιβίωσης, όπως συμβαίνει με περισσότερο από το 1/3 του Ελληνικού Λαού. Ως εκ τούτου, γι’ αυτά τα ανδρείκελα του Καθεστώτος, το μοναδικό πρόβλημα της μεταπολιτευτικής Ελλάδος δεν είναι ούτε η εξαθλίωση και η πείνα, ούτε η ανεργία, ούτε η λαθρομετανάστευση και τα παρελκόμενά της. Είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Για να το θέσουμε ως εικόνα, στο ρυθμό που χτυπά το ταμπούρλο ο γύφτος (Καθεστώς) χορεύουν οι αρκούδες του (δημοσιογραφικοί λακέδες). Κάποιος θα πρέπει να ενημερώσει τον κύριο αυτό, πως είναι φυσιολογικό το Εθνικιστικό Κίνημα να αντλεί δυνάμεις από κάθε υγιές και ελεύθερο κύτταρο του Έθνους. Αν στις τάξεις των οπαδών υφίστανται νέοι άνθρωποι με αγάπη προς την Πατρίδα και με συνείδηση του εγκλήματος το οποίο σήμερα συντελείται εις βάρος του Έθνους μας, τότε και αυτοί είναι απολύτως λογικό να στηρίζουν τον Εθνικό και Κοινωνικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής. Αντίθετα με τα συστημικά, φιλελεύθερα και μαρξιστικά κόμματα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δε διαθέτει τη δεξαμενή των κομματικά διορισμένων δημοσίων υπαλλήλων, την οποία το Καθεστώς της μεταπολίτευσης ανήγαγε σε ελίτ της ελληνικής κοινωνίας.

Στο ίδιο άρθρο, γίνεται αναφορά στη «Γαλάζια Στρατιά», σύνδεσμο οπαδών της Εθνικής μας ομάδος αλλά και στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, με συκοφαντικές βεβαίως αναφορές. Φαίνεται οι κονδυλοφόροι του Βήματος, ενοχλούνται ιδιαιτέρως από τις Ελληνικές Σημαίες στα γήπεδα της Ελλάδος και της Κύπρου και δε ντρέπονται καθόλου να το δείξουν, στολίζοντας τα όσα συμπλεγματικά γράφουν, με πλήθος ψευδών. Αξίζει μάλιστα να επισημάνουμε, πως οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ υπέστησαν ανηλεείς διώξεις κατά τα χρόνια της διακυβέρνησης του μπολσεβίκου Χριστόφια, εξαιτίας της υπερηφάνειάς τους για την ελληνική τους καταγωγή και την διαχρονική έκφραση του πόθου τους, για ένωση της Μεγαλονήσου με την Ελλάδα.

Κι αφού ο κύριος αυτός παρέθεσε όλα αυτά τα «συγκλονιστικά» ντοκουμέντα, αδυνατώντας βεβαίως να βρει έστω και ένα μεμπτό ή επιλήψιμο σημείο για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ακολούθησε τη σίγουρη οδό της ανέξοδης μπολσεβίκικης προπαγάνδας. Προχώρησε λοιπόν, στην καταγραφή ποδοσφαιριστών ελληνικών ομάδων οι οποίοι έπεσαν υπέρ της Πατρίδος στους μεγάλους πολεμικούς αγώνες του Έθνους. Μόνο που ο εν λόγω αθλητικογράφος, λησμόνησε πως η Χρυσή Αυγή τιμά τη θυσία των Ηρώων και Μαρτύρων της Πατρίδος, εν αντιθέσει με το σημερινό ανθελληνικό Κράτος και παρακράτος που σπιλώνουν τη μνήμη και τους αγώνες τους.

Ο ρυπαρογράφος μέσα από ένα κυκεώνα ανοησίας, βγάζει το συμπέρασμα πως φασισμός και ποδόσφαιρο δε μπορούν να συνυπάρξουν. Το ίδιο λένε και κάτι χρηματοδοτούμενα νούμερα που αυτοαποκαλούνται αντιφασίστες οπαδοί. Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι πως η καθεστωτική προπαγάνδα σκοτώνει αναμφισβήτητα τη λογική. Αναμένουμε δε από το καθεστωτικό σαμαροπασοκικό Βήμα, να κινητοποιήσει και τους μετεωρολόγους, στο μεγάλο ιδεολογικό πόλεμο κατά των Ελλήνων Εθνικιστών. Ποιος ξέρει, ίσως η Χρυσή Αυγή να ευθύνεται και για τα ακραία καιρικά φαινόμενα! Αν το διαβάσεις στο «έγκυρο» Βήμα, ξέρεις…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/otan-h-kathestwtikh-propaganda-skotwnei-th-logikh#.UY6qlLWePRM#ixzz2T1C3YKmq

Exit mobile version