Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Νίκη είναι δική μας!

politikos-stratiotisl__article

 

«Ορμώμενον μηδαμώς αντισπάσης» (δε μπορείς να σταματήσεις με τίποτα, εκείνον που κινείται με ορμητικότητα) – Αισχύλος

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, γνήσιος εκφραστής της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας, βάλλεται από το σύνολο των εχθρών του Ελληνικού Λαού, από τα σαπισμένα κόμματα της φιλελεύθερης και της μαρξιστικής καθεστηκυίας τάξης τα οποία εκτελούν τις εντολές των ξένων. Παρά ταύτα προελαύνει όχι απλά στους δρόμους, στα σχολεία, στις γειτονιές, στα αστικά κέντρα και στην ελληνική ύπαιθρο, αλλά κυρίως στις καρδιές του Ελληνικού Λαού! Απέναντι στις καχεκτικές και ψοφοδεείς νεολαίες των αστικών και μαρξιστικών, υπό κατάρρευση κομματικών οργανισμών, έχουμε το τεράστιο προνόμιο να συμπαρασύρουμε στον ορμητικό χείμαρρο της Εθνικής Αντίστασης τα αγνότερα στοιχεία της Ελληνικής Νεολαίας. Οι επί δεκαετίες μεταπολιτευτικές διακηρύξεις περί ειρήνης, υλιστικής ευδαιμονίας και ενός ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού, ρίπτονται στον κάλαθο της ιστορίας. Προς απογοήτευση των ιδεολογικών μας αντιπάλων, η Νεολαία μας παρέμεινε πιστή στο εθνικό της πεπρωμένο, πιστή στις επιταγές της μεγάλης μας Φυλής.

Επιχείρησαν οι κοινοβουλευτικοί απατεώνες, να αποπροσανατολίσουν την Ελληνική Νεότητα από την ιστορική της πορεία. Το μόνο το οποίο κατόρθωσαν όμως, είναι να μπολιάσουν στη ψυχή της την άδολη αγάπη προς την Ελληνική Πατρίδα και το άσβεστο μίσος για εκείνους οι οποίοι την επιβουλεύονται. Απέρριψε μετά βδελυγμίας, την αδράνεια του σύγχρονου μαζανθρώπου, τα αντίθετα στη Φύση «αντιρατσιστικά» κηρύγματα και τα κροκοδείλια δάκρυα ενός παράλογου ανθελληνικού ουμανισμού. Κι εστράφη ξανά με αρχέγονο και άρα γνήσιο πάθος, προς την κοιτίδα του Πολιτισμού, προς την ανεξάντλητη δύναμη του Ελληνικού Αίματος. Αρνούνται οι εχθροί να το παραδεχτούν, είναι όμως η μεγάλη και αδιαμφισβήτητη αλήθεια: Η Ελληνική Νεολαία είναι η πηγή της δύναμης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και το Κίνημα είναι η έκφραση της δύναμης της Ελληνικής Νεολαίας!

Και άρχισε πάλι η Νεολαία μας να μεγαλουργεί και το Έθνος μας, καμαρώνει: πρωτοπόροι οι Εθνικιστές Νεολαίοι στις κοινωνικές δράσεις του Κινήματος. Πρώτοι στις αιμοδοσίες, για να προσφέρουν στο συμπατριώτη μας το μέγιστο των αγαθών. Κοπιάζοντας για να προσφέρουν εργασία και αγαθά κατά τις διανομές τροφίμων, βοηθώντας το Λαό μας ο οποίος πληρώνει σκληρά τις προδοσίες του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος. Στη γραμμή του Αγώνα, κρατώντας ψηλά τις Σημαίες, στις μεγαλειώδεις πολιτικές δράσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Μπροστά στον τιτάνιο αγώνα του Επανελληνισμού! Κι είναι αυτή η μεγαλοπρεπής, σκληρή και ανελέητη εικόνα της Εθνικιστικής μας Νεολαίας η οποία προκαλεί τον τρόμο και την λυσσαλέα πολεμική των εχθρών του Έθνους μας. Αδυνατούν οι προαιώνιοι εχθροί του Ελληνισμού και τα πληρωμένα τους σκυλιά, να συλλάβουν το μέγεθος της ισχύος το οποίο πηγάζει από το αίμα του Λαού μας. Τώρα πλέον, είναι αργά για εκείνους οι οποίοι εξύφαιναν επί δεκαετίες την καταστροφή του Έθνους μας. Η Ελληνική Νεολαία έρχεται να ατσαλώσει και να διαφυλάξει την ακλόνητη ενότητα ενός Λαού ο οποίος αναγεννάται και ετοιμάζεται για επίθεση. Δυστυχώς για τους προδότες του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος, το ερώτημα δεν είναι ποιός θα επιτρέψει την οικοδόμηση του Εθνικού-Λαϊκού Κράτους, αλλά ποιός μπορεί να την σταματήσει! Η Νίκη είναι Δική μας!

Ε. Καρακώστας

Αντεπίθεση.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/politikos-stratiwths#.UY94frWePRM#ixzz2T4lbTlqT

Exit mobile version