Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ομολόγησαν και τα “Νέα” – Η Χρυσή Αυγή έφερε το τέλος της Μεταπολίτευσης!

xartis.x.a.-nea__article

 

Χάρτης από τα “Νέα” που δείχνει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις περσινές εκλογές σε όλη την ελληνική επικράτεια

Ο καθεστωτικός Τύπος έχει ως συνήθεια να λασπολογεί την Χρυσή Αυγή συκοφαντώντας και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια. Μερικές φορές όμως οι γραφίδες των αργυρώνητων ΜΜΕ αναγκάζονται να παραδεχτούν την αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, ότι δηλαδή η ραγδαία άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και η είσοδος πέρσι της Χρυσής Αυγής στην Βουλή σηματοδότησε την αλλαγή σελίδας στην ελληνική πολιτική.

Σε χθεσινό δισέλιδο άρθρο του Δημήτρη Μητρόπουλου με τίτλο: “Οι κάλπες των άκρων και το τέλος του δικομματισμού” ο συντάκτης παραδέχεται πως τα πρώην μεγάλα κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) έχουν καταρρεύσει και την θέση τους στην ελληνική πολιτική σκηνή έχουν πάρει ο Σύριζα και η Χρυσή Αυγή. Τονίζει μάλιστα με ένα πικρόχολο σχόλιο: “Έρποντας στο πεζοδρόμιο, το κόμμα του Μιχαλολιάκου δεν είχε γίνει αντιληπτό ούτε από τους ανταγωνιστές του στον ίδιο ιδεολογικό χώρο, δηλαδή από τον ΛΑΟΣ που έμεινε εκτός Βουλής“.

Προσπερνώντας την πίκρα των κονδυλοφόρων για την εδραίωση και την ολοένα συνεχής άνοδο της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία, είναι κοινή πεποίθηση πια πως είμαστε το αύριο που έρχεται, η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που αναδύεται μέσα από το πιο βαθύ σκοτάδι. Και αντί παλός μας δεν είναι κανένα απόκομμα του Τσίπρα, αλλά το “κόμμα των πολιτικών κομμάτων“. Η Χρυσή Αυγή είναι εναντίον όλων των σαθρών πολιτικών μορφωμάτων που έχουν φέρει την Χώρα σε αυτήν την κατάντια και θα βγει νικήτρια για το καλό του Λαού και της Πατρίδας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-omologhsan-kai-ta-nea-h-chrush-augh-efere-to-telos-ths-metapoliteushs#.UY-Oz7WePRM#ixzz2T596qd4N

Exit mobile version