Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομιλία Συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλου στην Τ.Ο. Πειραιά

peiraias_iliopoulos1

 

Την Παρασκευή 10/05 παρευρέθη στο γραφείο της Τ.Ο. Πειραιά ο συναγωνιστής και βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική ομιλία εφ’ όλης της ύλης. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε σε όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις ανέλυσε μέσα από την οπτική των θέσεων του κινήματος τις οποίες ακολούθως ανέπτυξε. Τόνισε για άλλη μια φορά ότι στη Χρυσή Αυγή δεν μας ενδιαφέρουν οι ψήφοι. Το μόνο μας μέλημα είναι η σωτηρία της πατρίδος και του Ελληνικού Έθνους. Η ανάσταση των Ελλήνων που σήμερα έχουν χάσει την αξιοπρέπειά τους από τους προδότες που υπογράφουν όλες ανεξαιρέτως τις εντολές των νταβατζήδων τους.

Το μόνο που πρέπει να έχουν οι Έλληνες είναι πίστη στην Ηγεσία του κινήματος και πειθαρχία. Πειθαρχία τόσο πνευματική όσο και ψυχική. Δεν είναι δυνατόν ένας Έλληνας με σώας τας φρένας, μετά από όλα αυτά που έχει υποστεί, να πιστέψει και να δεχθεί ότι εκείνοι που κατάντησαν την πατρίδα μας σε αυτό το αισχρό σημείο θέλουν και μπορούν να μας σώσουν!

Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε σχολιασμός από τον γραμματέα της Τ.Ο. Πειραιά Μ. Μπαρέκα και ο λόγος δόθηκε στους υποστηρικτές που για ακόμη μια φορά είχαν κατακλύσει κάθε γωνιά της αιθούσης ομιλιών.

Τ.Ο. Πειραιά
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-nikaias-peiraia-sunenteujh-sunagwnisth-n.michou#.UY_dy7WePRM#ixzz2T6WzloWW

Exit mobile version