Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανθελληνικό κράτος κατά Εθνικιστών: το χρονικό των γεγονότων της Μεγάλης Πέμπτης

Μ.ΠΕΜΠΤΗ

 

Του Ηλία Κασιδιάρη (από την εφημερίδα Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί σε όλη τη χώρα)

Μεγάλη Πέμπτη ώρα 7πμ, πλατεία Συντάγματος: Όχημα εταιρείας κατεψυγμένων τροφίμων εμφανίζεται στην λεωφόρο Αμαλίας. Πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ το σταματούν μπροστά στη Μεγάλη Βρετάνια. Αστυφύλακες της τροχαίας συλλαμβάνουν τον οδηγό και τα κλειδιά του κατάσχονται. Το σημείο έχει γεμίσει αστυνομία. Όχι, το φορτηγό δεν μεταφέρει εκρηκτικά και όπλα για την Αλ Κάιντα. Δε μεταφέρει ρουκέτες για καμία τρομοκρατική οργάνωση. Μεταφέρει κάτι ακόμα πιο επικίνδυνο: αρνάκι σε μερίδες για τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής…

Βρισκόμαστε στο Σύνταγμα μαζί με Συναγωνιστές από τις τοπικές Αθηνών, Πειραιώς, Νίκαιας και Άνω Λιοσίων. Επεμβαίνουμε άμεσα με τους συναγωνιστές βουλευτές Λαγό και Παναγιώταρο και προσεγγίζουμε το όχημα. Μας περικυκλώνουν πάνοπλοι αστυνομικοί των ΜΑΤ με πλήρη εξάρτηση και μάσκες. Μετράω αντίστροφα τον χρόνο για να πέσουν τα πρώτα χημικά. Δεν κάνουμε πίσω και κατόπιν μεγάλης προσπάθειας αρχίζουμε να ξεφορτώνουμε τις μερίδες του κρέατος. Στη ΓΑΔΑ έχει σημάνει συναγερμός. Από τον ασύρματο ο επικεφαλής ωρύεται για συλλήψεις. Σε λίγο τα ΜΑΤ επιτίθενται, πέφτουν τα πρώτα χημικά. Ο συγκεντρωμένος κόσμος (άποροι και πολύτεκνοι) διαλύεται. Η ομάδα μας παραμένει αμετακίνητη.

Η φωνή στον ασύρματο (πιθανώς ο ΓΑΔΑρχης) παθαίνει αμόκ. Τον ακούω να φωνάζει τα αδικήματα που δήθεν διαπράττουμε: «Υπαίθριο εμπόριο και παραβάσεις υγειονομικού κώδικα»(!). Για δευτερόλεπτα εγκαταλείπω τη δράση και συλλογίζομαι την παράνοια που βιώνω: παίζουμε ξύλο με τα ΜΑΤ και μας κατηγορούν για υπαίθριο εμπόριο, επειδή μοιράζουμε δωρεάν τρόφιμα σε άπορους συμπολίτες μας. Η οργή μου αυτόματα εξαφανίζεται. Χαμογελάω. Η εικόνα αυτή είναι από μόνη της μία Νίκη. Τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες παραμένουν στην πλατεία. Μόλις η ατμόσφαιρα καθαρίζει από τα χημικά, πολλοί συμπολίτες μας επιστρέφουν. Η διανομή τροφίμων ξεκινά. Λείπουν όμως έξι τουλάχιστον φορτηγά.

Μαθαίνουμε τα νέα σύντομα: τα σταμάτησε η ασφάλεια σε διάφορα σημεία των Αθηνών και απαγόρευσε τη μετακίνησή τους. Έπειτα από μία σύντομη σύσκεψη στο πεδίο, αποφασίζουμε να μεταφέρουμε τη δράση στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών στον σταθμό Λαρίσης. Μία ομάδα ενημέρωσης παραμένει στο Σύνταγμα. Φεύγω με τη μηχανή για τη λεωφόρο Μεσογείων, όπου το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται.  Δύο ΖΗΤΑδες έχουν σταματήσει τα φορτηγά με τις πατάτες και δεν αφήνουν τους οδηγούς να φύγουν! Τελικά λαμβάνουν εντολή απ’ τον ασύρματο να πάνε συνοδεία τα φορτηγά μέχρι Δηλιγιάννη, μαζί με περιπολικό! Ευτυχώς δεν έφεραν τα ΕΚΑΜ… Στην περίπτωση αυτή καταγράφονται οι πρώτες «πατάτες-τρομοκράτες» στην σύγχρονη πολιτική ιστορία.

Τελικά η διανομή τροφίμων πραγματοποιείται με απόλυτη επιτυχία. Χιλιάδες ελληνικές οικογένειες λαμβάνουν δωρεάν τόνους τροφίμων. Χιλιάδες ελληνικές οικογένειες που αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης, εορτάζουν τελικά την ελληνική Λαμπρή υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής. Το γεγονός αυτό είναι μία ακόμη Νίκη. Το Σύστημα που βγαίνει διπλά χαμένο από τις εξελίξεις βρίσκεται σε παροξυσμό. Κάθε κίνησή τους με στόχο την απαγόρευση της δράσης μας γυρίζει πάντα εις βάρος τους.

Εκατομμύρια Έλληνες είδαν για μία ακόμη φορά πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι ο μόνος φορέας που στέκεται έμπρακτα στο πλευρό του λαού. Το ίδιο απόγευμα ΟΛΑ τα θλιβερά κόμματα του κατεστημένου μας καταδικάζουν με χυδαίες ανακοινώσεις. Τους απαντάμε με μία πρόταση: δώστε έστω και μισό ευρώ για κοινωνική αλληλεγγύη από τα εκατομμύρια που αρπάζετε από τα κρατικά ταμεία. Ξεφτίλες και υποκριτές, δήθεν ανθρωπιστές και αντιρατσιστές, που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η κονόμα και η βόλεψή σας…

Όλη την υπόλοιπη μέρα, το Σύστημα δίνει τα ρέστα του για να υποβαθμίσει και να διαστρεβλώσει τα γεγονότα και να δυσφημίσει το Εθνικιστικό Κίνημα. Όλα τα τσοντοκάναλα ρίχνουν και πάλι ποταμούς λάσπης, λένε άπειρα ψέματα, ψέματα άθλια και φτηνά, που ούτε οι ανόητοι πλέον δεν παίρνουν στα σοβαρά. Από την άλλη πλευρά οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, στον ελάχιστο χρόνο που τους δίνεται απαντούν στο διεφθαρμένο σύστημα και στέλνουν το μήνυμα της Αντεπίθεσης σε εκατομμύρια Έλληνες. Την αμέσως επόμενη μέρα, στα διόδια όλης της χώρας όπου βρεθήκαμε μαζί με μέλη του Κινήματος, εισπράττουμε την αμέριστη συμπαράσταση χιλιάδων συμπατριωτών μας. Μία ακόμη μάχη κερδήθηκε, ο εθνικιστικός αγώνας συνεχίζεται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anthellhniko-kratos-kata-ethnikistwn-to-chroniko-twn-gegonotwn-ths-megalhs#.UZAN-7WePRN#ixzz2T7Oefgvj

Exit mobile version