Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχεται συνασπισμός Τουρκίας – Γερμανίας εναντίον Ελλάδος

ΓΕΡΜΑΝΙΑΤΟΥΡΚΙΑ

 

Σκοτεινές μνήμες ξυπνά η επερχόμενη γερμανοτουρκική προσέγγιση των μετακομμουνιστών της Μέρκελ και των Τούρκων κεμαλιστών. Όπως κάποτε ο Λένιν τροφοδοτούσε αφειδώς με όπλα το κίνημα των Νεότουρκών, έτσι φαίνεται ότι σκέφτεται να δράσει και τώρα η μετακομμουνιστική Γερμανία της Μέρκελ.

Κοινό άρθρο υπέγραψαν στην «Frankfurter Allgemeine Zeitung» ο δηλωμένος κίναιδος, Γκίντο Βεστερβέλε, και ο τούρκος ΥΠΕΞ, Αχμέτ Νταβούτογλου, στο οποίο αναλύονται οι στρατηγικοί στόχοι της «συμμαχίας», οι οποίοι είναι στο σύνολο τους ενάντια στην Ελλάδα. Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς άλλωστε η σύμπραξη πρώην (;) κομμουνιστών, φιλοσιωνιστών και τούρκων.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται η κοινή προσπάθεια για ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το «άνοιγμα νέων κεφαλαίων στις σχετικές διαπραγματεύσεις» και  η συνέχεια της συνεργασίας μεταξύ Γερμανίας και Τουρκίας για «αντιμετώπιση του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης».

Όσον αφορά την είσοδο της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γεννώνται πλείστα πόσα ερωτήματα, σχετικά με τις σκοπιμότητες και τις παραδοξότητες που κρύβονται πίσω από την διατύπωση μίας τέτοιας πρότασης. Συγκεκριμένα μιλώντας τι θέση έχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Τουρκία που η πλειοψηφία των πολιτών της εγκρίνουν και εφαρμόζουν βία ενάντια στις γυναίκες; Τι θέση έχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση της υποτιθέμενης «δημοκρατίας» η Τουρκία της σαρία;

Όσον αφορά το δεύτερο σημείο της συνεργασίας για αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, δεν μπορεί κανείς παρά να γελάσει πικρά. Η Γερμανία που το μόνο που προσφέρει στην αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών είναι η Frontex που απλώς σφραγίζει τα χαρτιά των λαθρομεταναστών, ώστε αυτοί με την συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ να είναι στο μέλλον άρρηκτα συνδεδεμένοι με την Ελλάδα, θα συνεργαστεί με την Τουρκία του δόγματος Οζάλ, των παρανόμων κυκλωμάτων διακίνησης λαθρομεταναστών, που πλημμυρίζουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες.

Το Ελληνικό ΥΠΕΞ, φυσικά, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου την ώρα που οι κομμουνιστές της Μέρκελ, δηλώνουν ανερυθρίαστα ότι θα συνεργαστούν με την Τουρκία εις βάρος της Ελλάδας. Τούτη την ώρα που οι εχθροί της Ελλάδος συνασπίζονται, απαιτείται μία πραγματικά Εθνική Κυβέρνηση που θα μεριμνεί για το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων.Απαιτείται μία κυβέρνηση Χρυσής Αυγής!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/erchetai-sunaspismos-tourkias-germanias-enantion-ellados#.UZDt-7WePRM#ixzz2TBEGUyAp

Exit mobile version