Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επικύψεις και στους βιομηχάνους από τον dear Alexis: Κυβέρνηση αριστεράς με… Mνημόνιο και Kεφάλαιο

tsipras_daskalopoulos_lov0__article

 

Μετά τα χειροφιλήματα σε Σόιμπλε, Ομπάμα, Μπόμπολα και όλα τα διεθνή και εγχώρια μεγάλα συμφέροντα, ο Τσίπρας έκανε το μεγάλο άλμα. Γονατιστός και με ευλάβεια έφτασε στο… άνδρο του καπιταλισμού, τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων, και υπέβαλε για πολλοστή φορά τα σέβη και τις ευχαριστίες του. Εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στο σαφέστατο και κατανοητό σχέδιό του για έξοδο από την κρίση. Συγκεκριμένα είπε ότι στοχεύει σε: “Aντικατάσταση του μνημονίου, με νομοθετική πρωτοβουλία στη Βουλή, με Εθνικό Σχέδιο για την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική ανασυγκρότηση του τόπου. Δημοσιονομική σταθεροποίηση, με κοινωνικά δίκαιο και βιώσιμο τρόπο. Διαμόρφωση ενός σταθερού εργασιακού και φορολογικού πλαισίου. Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τη καταπολέμηση της ανεργίας“.

Με αυτά τα πολύ… “συγκεκριμένα μέτρα” ο Τσίπρας θα τα έχει καλά και με το μεγάλο κεφάλαιο και με τους αριστερούς ψηφοφόρους (αν υπάρχει έστω και ένας αριστερός ανάμεσα στους χιλιάδες ΠΑΣΟΚτζήδες και τα λαμόγια, που δημιούργησαν το νέο ΠΑΣΟΚ, δηλαδή το ΣΥΡΙΖΑ α.ε.). Φυσικά τις εξελίξεις είχε προαναγγείλει σε σχετικό άρθρο και το ιστολόγιοethnikismos. net, απ’ όπου και το κείμενο που ακολουθεί:

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΔΙΑΒΕΙ Ο… LEADER OF SYRIZA – ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΕΒ

Μετά από μια σύντομη ανάπαυλα από τις επισκέψεις στη Γερμανία (για τα μάτια του Σόιμπλε), στην Αμέρικα, στην Αγγλία και στα «στρατηγεία» των ντόπιων «νταβατζήδων», ο πρώην κομμαντάντε Τσέ-πρας και εδώ και καιρό πλέον… leader of SYRIZA ξανά προς τη… δόξα τραβά και αύριο Δευτέρα… μεγάλη πόρτα θα διαβεί. Θα φορέσει το… φράκο του και θα περάσει τις πύλες του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων – ΣΕΒ (που κανονικά θα έπρεπε να λέγεται «Σύνδεσμος Κρατικοδίαιτων Αεριτζήδων», μιας και δεν υπάρχουν βιομηχανίες στη χώρα, άρα ούτε και βιομήχανοι) και θα βγάλει και λόγο (ε ρε μεγαλεία…)! Προφανώς, ο… leader Alexis, θέλει να δώσει τα διαπιστευτήριά του στο κεφάλαιο και να διαβεβαιώσει τους κρατικοδίαιτους αεριτζήδες ότι η μάσα θα συνεχιστεί και με την… κυβερνώσα αριστερά (αν και όταν…).

Από την πλευρά τους, οι κρατικοδίαιτοι αεριτζήδες του ετοιμάζουν υποδοχή… Μεσσία. Αναφέρει σχετικά το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Στην προσφώνηση προς τον κ. Τσίπρα, που θα ακολουθήσει, ο πρόεδρος του ΣΕΒ πρόκειται να τονίσει ότι προσβλέπει σε μια επικοινωνία και διάλογο χωρίς προκαταλήψεις. Θα τονίσει επίσης τα σημεία στα οποία οι απόψεις των δύο πλευρών συγκλίνουν ως προς την έξοδο της χώρας από την κρίση ενώ θα υπογραμμίσει ότι η ριζοσπαστική αριστερά έχει σήμερα «λόγο, ρόλο και ευθύνη στην υπόθεση της αλλαγής του κράτους, της οικονομίας και της κοινωνίας μας». Πηγές του ΣΕΒ ανέφεραν ακόμη ότι ο Σύνδεσμος αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην ομιλία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την πρώτη του εμφάνιση με το θεσμικό ρόλο του στον ΣΕΒ». Μιλάμε για πολύ… αντισυστημικότητα ρε παιδάκι μου. Τρέχει κι από τα μπατζάκια του…

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epikupseis-kai-stous-biomhchanous-apo-ton-dear-alexis-kubernhsh-aristeras-m#.UZEZ-bWePRM#ixzz2TBzXuEl0

Exit mobile version